Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Aaa to tak ladnie to nazywasz :diabloti:[/QUOTE]

Trzeba się jakoś usprawiedliwić :lol:

Chyba muszę zmienić miejsce na piłeczkowanie, bo nam świnie zasrały cały trawnik :shake: Raczej nie czepiam się ludzi, że po psach nie sprzątają, ale dzisiaj musiałam uważać, żeby razem z piłką jakiejś kupy nie podnieść, zleksza to obrzydliwe... To jest miejsce zaraz obok boisk, kawałek dalej jest plac zabaw, także nie chodzi tylko o mnie, ale o te dzieci też :P
Pies mi zaczął linieć, znaczy zima już idzie :lol:

Posted

:mdleje: Nie lubię tego. Nie lubię jak ktoś udaje, że nie widzi, że jego pies sra. Po prostu nie wiem jak można nie mieć jakiegoś poczucia czystości, by po psie nie posprzątać?

E, gdzie tam idzie. Mój kundel jeszcze nie linieje :D

Posted

[quote name='Ty$ka']:mdleje: Nie lubię tego. Nie lubię jak ktoś udaje, że nie widzi, że jego pies sra. Po prostu nie wiem jak można nie mieć jakiegoś poczucia czystości, by po psie nie posprzątać?

E, gdzie tam idzie. Mój kundel jeszcze nie linieje :D[/QUOTE]

Ja świętej udawać nie będe, bo zaczęłam sprzątać w tym roku dopiero a też są miejsca, w których nie widzę w tym sensu. I nie lubię się komuś wpieprzać w życie, bo niesamowicie mnie to irytuje jak ktoś się do mnie przyczepia ;) ALE posprzątać przy placu zabaw czy spod czyjejś klatki należy, bo to już jest chamskie i tyle.

To się ciesz, może Was ominie :lol:

[quote name='deer_1987']Nie strasz zima :mad:[/QUOTE]

Nie straszę :P

[quote name='Aleksandra95']Zaglądamy :) :)[/QUOTE]

Hej :D

[quote name='Kasi i Lena']Moja już od jakiegoś czasu linieje. Nienawidzę zimy:shake:[/QUOTE]

Mam tylko nadzieję, że nie spadnie śnieg w październiku, bo chciałabym znowu piękne złote jesienne zdjęcia.

Posted

Ja nie sprzątam po psie w dwóch miejscach: w lesie i na łąkach. Bo uważam, że skoro mój pies i tak załatwia się w krzakach (nigdy na środku, zawsze w jakiś zaroślach) to nikt o to nie powinien mieć pretensji. Jednak nie wyobrażam sobie nie sprzątać po psie w ogóle. A w szczególności w miejscach publicznych, gdzie SĄ dzieci.

Ale co ominie: linienie czy zima? Bo jeśli to pierwsze to niefajnie, przecież mi będzie marzł w budzie na dworze zimą... a jeśli to drugie to akurat będę się cieszyć, bowiem ostatnio zrobiłam się ciepłolubna, a poza tym zdaję sobie sprawę, że codzienne dojazdy do szkoły busem zimą są po prostu utrudnione. ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja nie sprzątam po psie w dwóch miejscach: w lesie i na łąkach. Bo uważam, że skoro mój pies i tak załatwia się w krzakach (nigdy na środku, zawsze w jakiś zaroślach) to nikt o to nie powinien mieć pretensji. Jednak nie wyobrażam sobie nie sprzątać po psie w ogóle. A w szczególności w miejscach publicznych, gdzie SĄ dzieci.

Ale co ominie: linienie czy zima? Bo jeśli to pierwsze to niefajnie, przecież mi będzie marzł w budzie na dworze zimą... a jeśli to drugie to akurat będę się cieszyć, bowiem ostatnio zrobiłam się ciepłolubna, a poza tym zdaję sobie sprawę, że codzienne dojazdy do szkoły busem zimą są po prostu utrudnione. ;)[/QUOTE]

Tego jeszcze brakowało, żebym w lesie miała po psie sprzątać. Chociaż u nas się ludziom w dupach poprzewracało i teraz żul, który nawalony śpi po krzakach, szcza i sra gdzie popadnie, będzie Ci uwagę zwracał, że masz po psie sprzątnąć ;)
A to już bez różnicy, co wolisz :lol:

Zastanawiam się, jak bardzo tępym trzeba być, żeby na każde moje CISZA drzeć pałę jeszcze bardziej? Mam jej już dzisiaj dosyć, nie chce ktoś psa-kretyna?

Posted

No wiesz... miałam kiedyś okazję dyskutować z pewną kobieciną na psiarskim forum, która zaczęła wyzywać mnie od egoistów, bo nie sprzątam w lesie :diabloti:

Może myślis, że dołączasz do niej ze szczekaniem? ;ppp zakagańcuj ją albo obetnij struny głosowe :diabloti:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jak mi ją wyślesz pocztą to mogę chcieć;)
Sterroryzuj ją to będzie cicho bo się obrazi :D[/QUOTE]

Spoko, nawet mogę dorzucić całe pudło jej rzeczy :P
Sterroryzowałam ją rano, jak widać - efekt krótkotrwały.

[quote name='Ty$ka']No wiesz... miałam kiedyś okazję dyskutować z pewną kobieciną na psiarskim forum, która zaczęła wyzywać mnie od egoistów, bo nie sprzątam w lesie :diabloti:

Może myślis, że dołączasz do niej ze szczekaniem? ;ppp zakagańcuj ją albo obetnij struny głosowe :diabloti:[/QUOTE]

Yyy to ja nie mam pytań :lol: A po sarenkach też mam sprzątać, czy SĄ OD TEGO LUDZIE? :evil_lol:
Tak żeby nie było, to ja próbowałam już chyba wszystkiego. Prośbą, groźbą, klikaniem, strzałem, kagańcem, zabawką, odczulaniem... Ona we wrześniu kończy 3,5 roku, naprawdę tak ciężko się przyzwyczaić do domofonu przez ten czas?

Posted

Nie wiem, po sarenkach tego chyba państwo powinno sprzątać 8)

Współczuję. Dobrze, że ja nie mam z tym problemów. A może jej dzwonek nie pasuje? :D

Posted

[quote name='Sonka95']Sonia też już od jakiegoś tygodnia linieje ;) szybciej przyjdzie zima i szybciej pójdzie :cool3: mam nadzieje , że w tym roku wiosna przyjdzie wcześniej ....[/QUOTE]

O, czyli nie tylko Mika taka dziwna!
Ja bym chciała taką zimę jak dwa lata temu, kiedy śnieg na długo spadł chyba w styczniu i leżał do lutego :loveu:

[quote name='Ty$ka']Nie wiem, po sarenkach tego chyba państwo powinno sprzątać 8)

Współczuję. Dobrze, że ja nie mam z tym problemów. A może jej dzwonek nie pasuje? :D[/QUOTE]

No bo to ciekawe jest, kto ma się tym zająć niby :P
Staram się pozytywnie, przynajmniej sobie wyćwiczę cierpliwość :shake:

Mam nadzieję, że jutro przyjdzie już paczkaaa... Strasznie się nie moge doczekać.
No i tutaj dziewczyny są, co się odchudzać chciały :P To mam dla Was wiadomość, niestety mi się ostatnio przybrało i staram się to zrzucić. No i dzisiaj
włączyłam sobie trening Chodakowskiej, bo dużo dobrych opinii o niej słyszałam. Powiem Wam, że zajebiste te ćwiczonka są, niby proste ale fajnie męczą i chyba będą efektowne. Ja głównie różne rodzaje brzuszków robiłam i teraz się nie bardzo mogę śmiać :lol: Także możecie popróbować też ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Ja juz mam paczke ale nie moge odebrac bo za daleko by kolano meczacy :([/QUOTE]

[quote name='cockermaister']Hej :)
co tam dziś u Was??

u nas foteczki :) zapraszam :cool3:[/QUOTE]

A i nasza paczka najpewniej jest, Adrian ma awizo :multi: Także jeszcze się psy na jakąś sesję załapią, bo muszę pocykać nowy sprzęt :D

Posted

Sesji w końcu nie było, bo zachmurzone bardzo jest i zdjęcia nie wyszły.
Ale fotki nowości mam ;)

[IMG]http://img823.imageshack.us/img823/246/sbx9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/7231/stvz.jpg[/IMG]

[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/8159/65jb.jpg[/IMG]

[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/2999/uu9p.jpg[/IMG]