DORRAG Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dzień dobry:p Będzie mały piesio:cool3: :loveu::multi: Quote
Agushka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jej cudowna wiadomość :multi::multi: Ale ciiii... nie zapeszajmy :) Quote
Dobcia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hey limoncio:lol: Cofnęłam się trosze w tył, bo dawno mnie tu nie było, i takie śliczne zdjęcie znalazłam:loveu: [quote name='limoncia'] Jakie słodkie:loveu: Śliczne foteczki:loveu: Quote
Rinuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 limoncia napisał(a):Jesli fotki sie powtarzaja to przepraszam... ja nie wiem czy sie powtarzaja :P jak dla mnie to nie:cool3::cool3::cool3:a w pierwszej chiwli myslalam ze to Brutus hihi :eviltong::eviltong::eviltong: sliczne fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
limoncia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Wie ktos moze gdzie moge nabyc szczeniaczka owczarka niemieckiego? w okolicach Szczecina?? Ps; super ze fotki sie podobają:p Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='limoncia']Wie ktos moze gdzie moge nabyc szczeniaczka owczarka niemieckiego? [SIZE=2]w okolicach Szczecina?? A czysbys myslala o nowym domowniku? :crazyeye: :multi: :crazyeye: Quote
ewelinabuck Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 przzedstawiam wam nowego piesiutka limonci:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: oczywiscie musialam isc w odwiedzinki zobaczyc co to za diabelskie dziecie:evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='ewelinabuck']przzedstawiam wam nowego piesiutka limonci:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: oczywiscie musialam isc w odwiedzinki zobaczyc co to za diabelskie dziecie:evil_lol: Super!!! Nareszcie limoncia bedzie miała nowego domownika :loveu: Choć i tak nikt i nic nie zastąpi jej Kodaczka.Jak nowa psinka będzie miała na imię? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 limoncia napisz cos wiecej o tej ślicznocie :loveu:! Quote
ewelinabuck Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 to jest piesek;) ma 6 tyg jest bez rod.a jak bedzie mial na imie hmmm ...dyskusje trwaja;) Quote
DORRAG Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześć :p Ale kluseczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Czesc wszystkim:p Dzisiaj Fotki mojego pieseczka:lol: fotki niedlugo:cool3: Quote
limoncia Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 :multi: :multi: :multi: A więc ZAPRASZAM na nowe fotki:multi: :multi: :multi: Quote
DORRAG Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ale niedźwiadek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 jej ale sliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:co z imieniem??? dlaczego bez rod...??? ze schroniska czy z pseudo hodowli? Quote
gogunia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cześc Limonciu:cool3: :multi:! Super ze masz nowego pieska:loveu: sliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kati Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Śliczna puchata kuleczka. :) Napisz coś o niej. Skąd ją masz? Ile ma tygodni. Nie skąp nam informacji o nowym dogomaniackim piesku. :) Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ale swietny piesek :loveu: Wyglada zupełnie jak pies ( Denis ) mojej kolezanki :loveu: Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hey limoncia :) To jak? Już wiadomo jak psinka się wabi? :cool3: Quote
BooBC Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja wiem, ja wiem, jak się wabi :multi: Wabi się Fargo i ja w 90% wymyśliłam :eviltong: Bo ja powiedziałam Monice żeby dała Falko (był film z owczarkiem który wabił się Falko) a Monia dała Fargo ;) :cool3: ;) Szkoda że bez rodo .... i że ze schronu też nie jest .... rasowy=rodowodowy .... uhhhh czytajcie troszkę please :-( :placz: :-( Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jejciu jaka słodka kuleczka :loveu::loveu: Niech się zdrowo chowa i duży rośnie :) Quote
Recommended Posts