jusstyna85 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Nie będę dramatyzować,bo każdy wie jak to jest z parwo... Suczka została adoptowana ze Schroniska w Zabrzu jakiś czas temu, w czw. jej pseudowłaściciel przyszedł ją uśpić,bo "popsuła sie"... Nie zapłacił nawet złotówki,bo i po co....lepiej wziąć nowego psa... Weterynarze podjęli walkę-nie oddali ani do Schronu,ani nie uśpili... Dzisiaj sunia miała przetaczaną krew od suni ze Schroniska z Rudy Śl., wieczorem dostała surowice,dzięki uprzejmości Szarej Przystani. Quote
Beatkaa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 asikowska napisał(a):mogę coś dorzucić na leczenie tej suni, napiszcie proszę komu wysłać kasę cytuję...... Quote
Mysia_ Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 własnie gdzie można przelać kasę na tą sunię? Co z nią? Dzisiaj koło południa rozmawiałam z Panią z lecznicy, mówiła, że jest bardzo źle.. :-( Quote
dangos19 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ja też się melduje u suni i też wspomogę grosikiem Quote
jusstyna85 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Była poprawa :( cieszyła sie na widok dzieci,nie wymiotywała... Miała znowu podawaną surowice i chyba krew też. Rano jeszcze rtg z kontrastem. Potem laparotomia(nie wiem,czy dobrze napisałam).Odeszła sama :( Weterynarze mieli wziąć na siebie połowe kosztów,a wezmą wszystkie Jeśli ktoś chciałby dołożyć się,to polecam przelanie pieniążków Schronisku w Zabrzu,lub Rudzie na leki.Na pewno przydadzą się. Quote
Beatkaa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 O Boże....:-(:-(:-( Biegaj szczęśliwie maleńka za TM [*] Quote
Mysia_ Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 bardzo mi przykro :-( Dostała szansę, trafiła na dobrych ludzi, którzy zrobili wszystko co w ich mocy... ale widocznie już nie miała na tyle siły, żeby walczyć :-( [*] Jest ten facet na czarnych kwiatkach? Andrzej P. Zabrze Mikulczyce ul. Boya-Żeleńskiego Quote
jusstyna85 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Mysia_ napisał(a):bardzo mi przykro :-( Dostała szansę, trafiła na dobrych ludzi, którzy zrobili wszystko co w ich mocy... ale widocznie już nie miała na tyle siły, żeby walczyć :-( Jest ten facet na czarnych kwiatkach? Andrzej P. Zabrze Mikulczyce ul. Boya-Żeleńskiego Ja wysyłałam jego dane Soboz4, ona powysyłała ludziom,ale nie wiem czy jest na czarnych kwiatkach.Na pewno będzie szukał nowego psa :( Quote
Mysia_ Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 jusstyna85 napisał(a):Ja wysyłałam jego dane Soboz4, ona powysyłała ludziom,ale nie wiem czy jest na czarnych kwiatkach.Na pewno będzie szukał nowego psa :( szlag by takich ludzi trafił... Quote
dangos19 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tacy ludzie powinni mieć wypisane na czole " Uwaga zabiłem " Brak słów... Quote
Recommended Posts