Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie będę dramatyzować,bo każdy wie jak to jest z parwo...

Suczka została adoptowana ze Schroniska w Zabrzu jakiś czas temu, w czw. jej pseudowłaściciel przyszedł ją uśpić,bo "popsuła sie"...

Nie zapłacił nawet złotówki,bo i po co....lepiej wziąć nowego psa...

Weterynarze podjęli walkę-nie oddali ani do Schronu,ani nie uśpili...

Dzisiaj sunia miała przetaczaną krew od suni ze Schroniska z Rudy Śl., wieczorem dostała surowice,dzięki uprzejmości Szarej Przystani.

Posted

własnie gdzie można przelać kasę na tą sunię?

Co z nią? Dzisiaj koło południa rozmawiałam z Panią z lecznicy, mówiła, że jest bardzo źle.. :-(

Posted

Była poprawa :( cieszyła sie na widok dzieci,nie wymiotywała...

Miała znowu podawaną surowice i chyba krew też.
Rano jeszcze rtg z kontrastem.

Potem laparotomia(nie wiem,czy dobrze napisałam).Odeszła sama :(

Weterynarze mieli wziąć na siebie połowe kosztów,a wezmą wszystkie

Jeśli ktoś chciałby dołożyć się,to polecam przelanie pieniążków Schronisku w Zabrzu,lub Rudzie na leki.Na pewno przydadzą się.

Posted

bardzo mi przykro :-(

Dostała szansę, trafiła na dobrych ludzi, którzy zrobili wszystko co w ich mocy... ale widocznie już nie miała na tyle siły, żeby walczyć :-(

[*]

Jest ten facet na czarnych kwiatkach? Andrzej P. Zabrze Mikulczyce ul. Boya-Żeleńskiego

Posted

Mysia_ napisał(a):
bardzo mi przykro :-(

Dostała szansę, trafiła na dobrych ludzi, którzy zrobili wszystko co w ich mocy... ale widocznie już nie miała na tyle siły, żeby walczyć :-(

• Jest ten facet na czarnych kwiatkach? Andrzej P. Zabrze Mikulczyce ul. Boya-Żeleńskiego

• Ja wysyłałam jego dane Soboz4, ona powysyłała ludziom,ale nie wiem czy jest na czarnych kwiatkach.Na pewno będzie szukał nowego psa :(

Posted

jusstyna85 napisał(a):
    Ja wysyłałam jego dane Soboz4, ona powysyłała ludziom,ale nie wiem czy jest na czarnych kwiatkach.Na pewno będzie szukał nowego psa :(

szlag by takich ludzi trafił...