nancy24 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Witam po raz kolejny, nie wiem co robić :( od kiedy mój Donek przeszedł z suchego na gotowane a minęło 2 miesiące - ma ciągłe rozwolnienie(takie żółtawe) tak jak by jego żołądek nie tolerował gotowanego. Przeszłam na gotowane bo nie chciał jeść suchego a gotowane wcina jak głupi. Gotuje mu na z miane ryż i makaron z mięsem bądź mieszam mu z puszką i do tego marchewka i witaminki i czasami podlewam zupką. Nie wiem co robić, czy przejść z powrotem na suche którego nie lubi, ale robi ładne kupki, czy zostać dalej na gotowanym i czekać czy coś się zmieni?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazia_G Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 A w jakim wieku jest pies? Jakie dostaje mięso? Może za krótko gotujesz ryż/makaron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nancy24 Posted July 29, 2011 Author Share Posted July 29, 2011 Piesek ma 2 lata. Makaron i ryż są zawsze miękkie, a co do mięsa to różnie ale przeważnie gotuje mu kości z mięsem z ogonów świńskich i obieram te mięso bo kości w ogóle nie może jeść bo wymiotuje po nich-daje mu tylko chrząstki, albo mieszam mu z gotową puszką z wołowiny lub drobiu (zmieniam) i rzadziej drób. Na wołowinę mnie niestety nie stać choć bardzo bym chciała bo wiem że jest o wiele zdrowsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajęczyca Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Bardzo możliwe, ze nie toleruje któregoś ze składników jedzenia. Słyszałam że mięso wieprzowe nie jest najlepsze, już lepiej dawać drób, ale ten z kolei często uczula. 2-miesięczne rozwolnienie jest strasznie męczące dla psa, kontaktowałaś się z weterynarzem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.