Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W styczniu tego roku odziedziczyłam samca shiba inu.
Dzisiaj zdecydowałam, że wyadoptuję Robinka, bo nie jestem w stanie zapewnić mu bezpieczeństwa. Robinek wywołał dzisiaj dwie awantury w naszym stadzie 3 goldenów.

Szukam dla Robinka najlepszego domu, najchętniej bez psów (samców) większych od shiby, bo z takimi Robin ma zatargi.
Robin jest zdrowy, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany.
Jest łagodny w stosunku do ludzi w każdym wieku.
Goni za uciekajacymi kotami, gdy kot nie ucieka, Robin poszczeka na niego, potem traci zainteresowanie.
10 czerwca Robin skończył 2 lata. Był wychowany w bloku, przez dwoje starszych ludzi (na emeryturze). Bardzo lubi siedzieć na balkonie.

Jeżeli znacie kogoś, kto chciałby dać dom Robinkowi, proszę o wpis w tym wątku lub kontakt:

tel: 691 43 77 71 - Jolanta
mail: [email protected]

Aktualne zdjęcia Robinka:

Posted

Witaj, Jolu. Się porobiło .... A tak niewinnie wygląda. (z Twojego wątku na Szansie, który sobie podczytuję, wiem, że przewidywałaś taki rozwój sytuacji, ale miałam nadzieję, że Twoi więksi chłopcy dadzą sobie z Robinkiem radę i on to w końcu zaakceptuje. No, ale to w końcu Shiba, co będzie ustępował jakimś większym Goldenom...).
Będę czujna i rozpuszczę wici, ale moi psiolubni znajomi są już dość mocno zapsieni.
Ściskam Cię
Ela

Posted

Witaj, Elu!
Ten drań potrafi być miły, przytulny i kochany, ale jak się "zatnie" na większego samca, to koniec... nic go nie powstrzyma przed dokuczaniem wrogowi.
Odbieram telefony od chętnych do adopcji Robinka, marzę o domu idealnym dla niego: z człowiekiem, którego będzie miał dla siebie przez cały czas...