Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']bo wzięłam nie tą kartę pamięci co trza, musicie czekać tydzień ;)
i są dwa :grins:
Bawię się aparatem, ale nie mam kogo focić. Więc focę se kwiatki :lol:[/QUOTE]

a to już masz nowy aparat ??

Posted (edited)

tutaj jest tylko Keli, Moni nie żyje, niestety..
A Keli to niezła popierdółka jest, więc aparatu na dwór nie biorę :grins: A Misa została w domu :lol:

Edited by Angi
Posted

[quote name='Angi']tutaj jest tylko Keli, Moni nie żyje, niestety..
A Keli to niezła popierdółka jest, więc aparatu na dwór nie biorę :grins: A Misa została w domu :lol:[/QUOTE]

a ja myślałam że Ty w domu jesteś :diabloti:

Posted

[SIZE=2]Nudzi mi się trochę tutaj... Może gdyby internet był szybszy to bym sobie chociaż galerie na dogo nadrobiła. :cool1:
Noga niby już mnie tak nie boli, chodzę już na prawie prostej nodze, jednak jest jakieś ale... [/SIZE]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[SIZE=1]

co nas nie zabije to nas nieźle poobija :grins:

[/SIZE]

Posted

[quote name='Angi'][SIZE=2]Nudzi mi się trochę tutaj... Może gdyby internet był szybszy to bym sobie chociaż galerie na dogo nadrobiła. :cool1:
Noga niby już mnie tak nie boli, chodzę już na prawie prostej nodze, jednak jest jakieś ale... [/SIZE]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[SIZE=1]

co nas nie zabije to nas nieźle poobija :grins:

[/SIZE][/QUOTE]

Ja to nigdy nie wytrzymuje tego czekania na laptopie ...tam jedna strona się ładuje chyba z minutę ... potem trochę przyspiesza , dlatego wolę na komputerze ;)

Posted

siemka wszystkim. Internet znów działa tak jakby miał zaraz umrzeć... :roll:
mam nadzieję, że się ogarnie tak jak wczoraj :grins:
W niedziele tata przyjeżdża :multi: A mama dba o Emi jak o drugie dziecko :evil_lol: Codziennie mi pisze, że dała jej jeść, że była na wybiegu itp. A taka była jej przeciwna :diabloti: