angineuuka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 iii widać jak król się zmienia :grins: Quote
*Magda* Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Angi']trzecia dogo matka :evil_lol:[/QUOTE] Ale ja byłam pierwsza, więc jestem najważniejsza :diabloti::eviltong: Quote
angineuuka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='magdabroy']Ale ja byłam pierwsza, więc jestem najważniejsza :diabloti::eviltong:[/QUOTE] prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrawda. :razz: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Na nos akurat nie patrzyłam :eviltong: ale zdecydowanie za mało zdjęć kotecka :mad: bo aż chyba jednooooo :angryy: Quote
angineuuka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 bo wzięłam nie tą kartę pamięci co trza, musicie czekać tydzień ;) i są dwa :grins: Bawię się aparatem, ale nie mam kogo focić. Więc focę se kwiatki :lol: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Angi']bo wzięłam nie tą kartę pamięci co trza, musicie czekać tydzień ;) i są dwa :grins: Bawię się aparatem, ale nie mam kogo focić. Więc focę se kwiatki :lol:[/QUOTE] a to już masz nowy aparat ?? Quote
angineuuka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 a tak wgl to jest psia galeria a nie kocia :lol: Quote
angineuuka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='dOgLoV']a to już masz nowy aparat ??[/QUOTE] dziadków, mają lepszy ode mnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Angi']dziadków, mają lepszy ode mnie :evil_lol:[/QUOTE] No to biegaj z nim za zwierzakami :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 (edited) tutaj jest tylko Keli, Moni nie żyje, niestety.. A Keli to niezła popierdółka jest, więc aparatu na dwór nie biorę :grins: A Misa została w domu :lol: Edited February 10, 2013 by Angi Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Angi']tutaj jest tylko Keli, Moni nie żyje, niestety.. A Keli to niezła popierdółka jest, więc aparatu na dwór nie biorę :grins: A Misa została w domu :lol:[/QUOTE] a ja myślałam że Ty w domu jesteś :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 pisałam przecież, że jadę do babci :lol: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Angi']pisałam przecież, że jadę do babci :lol:[/QUOTE] ale ja oglądałam obrazki i przeoczyłam co pisałas :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 a potem dumnie napiszesz " nadrobiłam " :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [SIZE=2]Nudzi mi się trochę tutaj... Może gdyby internet był szybszy to bym sobie chociaż galerie na dogo nadrobiła. :cool1: Noga niby już mnie tak nie boli, chodzę już na prawie prostej nodze, jednak jest jakieś ale... [/SIZE]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[SIZE=1] co nas nie zabije to nas nieźle poobija :grins: [/SIZE] Quote
*Magda* Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ciesz się, że w ogóle masz internet :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::diabloti: byleby wytrwał do końca tygodnia, dam chyba radę :lol: Quote
angineuuka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::diabloti: byleby wytrwac do końca tygodnia, dam chyba radę :lol: Quote
Sonka95 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Angi'][SIZE=2]Nudzi mi się trochę tutaj... Może gdyby internet był szybszy to bym sobie chociaż galerie na dogo nadrobiła. :cool1: Noga niby już mnie tak nie boli, chodzę już na prawie prostej nodze, jednak jest jakieś ale... [/SIZE]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[SIZE=1] co nas nie zabije to nas nieźle poobija :grins: [/SIZE][/QUOTE] Ja to nigdy nie wytrzymuje tego czekania na laptopie ...tam jedna strona się ładuje chyba z minutę ... potem trochę przyspiesza , dlatego wolę na komputerze ;) Quote
angineuuka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 ale właśnie ja jestem na komputerze, laptopa nawet nie ruszałam :lol: Quote
Ty$ka Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Wiesz... zawsze możesz pospamować komuś w galerii czy na fejsie :siara: Ja z nudów w końcu zmonotowałam filmik :lol: Quote
angineuuka Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 wiesz, mam taki wolny net.. :lol: ale teraz [SIZE=1]nie zapeszając [/SIZE]działa dobrze :D Quote
angineuuka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 siemka wszystkim. Internet znów działa tak jakby miał zaraz umrzeć... :roll: mam nadzieję, że się ogarnie tak jak wczoraj :grins: W niedziele tata przyjeżdża :multi: A mama dba o Emi jak o drugie dziecko :evil_lol: Codziennie mi pisze, że dała jej jeść, że była na wybiegu itp. A taka była jej przeciwna :diabloti: Quote
Recommended Posts