angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 e tam, te domki są super :D zrobicie sobie wielkie łoże u góry i dacie radę :P A jak nie bedzie juz co rezerwować, to pojdziecie do namiotu a ja Fabiana do siebie wezmę :P Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Fabian się ucieszy jak się dowie, że braciszka/siostrzyczkę mu rodzice robią :D On by się cieszył , ostatnio był na działce obok i tam jest mała majeczka , ma 4 miesiące , wrócił do Nas i mówi , mama ja chce taką Majke mieć w domu hahahahaha 2 Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: e tam, te domki są super :D zrobicie sobie wielkie łoże u góry i dacie radę :P A jak nie bedzie juz co rezerwować, to pojdziecie do namiotu a ja Fabiana do siebie wezmę :P pod namiotem za duzo widać :D to już bym wolała jednak żenuś sobie posłuchała :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: On by się cieszył , ostatnio był na działce obok i tam jest mała majeczka , ma 4 miesiące , wrócił do Nas i mówi , mama ja chce taką Majke mieć w domu hahahahaha Aga, to do roboty! Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: Aga, to do roboty! do roboty są Kunie i traktory :D Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: do roboty są Kunie i traktory :D ciekawe czy Fabian serio by się cieszył jakby przyszło co do czego :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ciekawe czy Fabian serio by się cieszył jakby przyszło co do czego :D Na pewno by był zazdrosny , Staś wczoraj mówi do mnie "Kocham Cię Aga " a Fabian do niego " nie możesz kochać Agi , ja tylko mogę kochać Age " hahahaha 1 Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Na pewno by był zazdrosny , Staś wczoraj mówi do mnie "Kocham Cię Aga " a Fabian do niego " nie możesz kochać Agi , ja tylko mogę kochać Age " hahahaha No weź, na urodziny powinnaś zrobić mu prezent i ogłosić ze bedzie miał rodzeństwo :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: No weź, na urodziny powinnaś zrobić mu prezent i ogłosić ze bedzie miał rodzeństwo :D Myśle że nie bardzo by jeszcze kumał o co kaman :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 ty na wszystko masz wytłumaczenie :p Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Myśle że nie bardzo by jeszcze kumał o co kaman :P Jakie nie kumał?? Theodor miał 3 lata, to na swoich urodzinach powiedział do gości "Mamusia ma w brzuszku dzidziusia". I dobrze wiedział co to oznacza za kilka miesięcy ;) Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ty na wszystko masz wytłumaczenie :p nooo bo sama sobie dziecka nie zrobię a Sebek nie chce :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: nooo bo sama sobie dziecka nie zrobię a Sebek nie chce :P Napisałabym coś, ale nie wypada :D znajdź se sąsiada jednak ;D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Jakie nie kumał?? Theodor miał 3 lata, to na swoich urodzinach powiedział "Mamusia ma w brzuszku dzidziusia". I dobrze wiedział co to oznacza za kilka miesięcy ;) Każde dziecko jest inne , mi się wydaje że Fabian nie do konca by wiedział o co chodzi ;) Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: Napisałabym coś, ale nie wypada :D znajdź se sąsiada jednak ;D nie musze szukac , jest obok w domu :P Sebek się dzisiaj z nim kawkował :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Każde dziecko jest inne , mi się wydaje że Fabian nie do konca by wiedział o co chodzi ;) zakumałby w końcu :D Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: nie musze szukac , jest obok w domu :P Sebek się dzisiaj z nim kawkował :P To Sebek się kawkuje, a Ty figlujesz :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: zakumałby w końcu :D Jak by się urodziło to by musiał zakumać :P 2 minuty temu, *Magda* napisał: To Sebek się kawkuje, a Ty figlujesz :D Nooo to tak dla równowagi :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: To Sebek się kawkuje, a Ty figlujesz :D ;D Mozna i tak Quote
angineuuka Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 qrwa, jak tak dalej pojdzie to jutro nie bede mogla patrzec na oczy :/ tak mi puchna oczy.. a kicham i smarkam jak pojeb :D w sumie smarkam to za duzo powiedziane.. Quote
angineuuka Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 w sumie to pierwszy raz mam taka akcje :/ i jak kichanie zniosne, to oczy juz nie bo musze autem jezdzic ;P Quote
angineuuka Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 ej, bo ja wam chyba nie mówiłam.. ale Coma ZNOWU ma zapalenie ucha Quote
*Magda* Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 7 godzin temu, angineuuka napisał: ej, bo ja wam chyba nie mówiłam.. ale Coma ZNOWU ma zapalenie ucha No, nie mówiłaś Quote
angineuuka Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: No, nie mówiłaś to już mówię :P + jutro chyba akwarium likwidujemy ;) Quote
Recommended Posts