Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

e tam, te domki są super :D zrobicie sobie wielkie łoże u góry i dacie radę :P  A jak nie bedzie juz co rezerwować, to pojdziecie do namiotu a ja Fabiana do siebie wezmę :P

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Fabian się ucieszy jak się dowie, że braciszka/siostrzyczkę mu rodzice robią :D

On by się cieszył , ostatnio był na działce obok i tam jest mała majeczka , ma 4 miesiące , wrócił do Nas i mówi , mama ja chce taką Majke mieć w domu hahahahaha

• Upvote 2
Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

e tam, te domki są super :D zrobicie sobie wielkie łoże u góry i dacie radę :P  A jak nie bedzie juz co rezerwować, to pojdziecie do namiotu a ja Fabiana do siebie wezmę :P

pod namiotem za duzo widać :D to już bym wolała jednak żenuś sobie posłuchała :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

On by się cieszył , ostatnio był na działce obok i tam jest mała majeczka , ma 4 miesiące , wrócił do Nas i mówi , mama ja chce taką Majke mieć w domu hahahahaha

Aga, to do roboty!

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

ciekawe czy Fabian serio by się cieszył jakby przyszło co do czego :D

Na pewno by był zazdrosny , Staś wczoraj mówi do mnie "Kocham Cię Aga " a Fabian do niego " nie możesz kochać Agi , ja tylko mogę kochać Age " hahahaha

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Na pewno by był zazdrosny , Staś wczoraj mówi do mnie "Kocham Cię Aga " a Fabian do niego " nie możesz kochać Agi , ja tylko mogę kochać Age " hahahaha

No weź, na urodziny powinnaś zrobić mu prezent i ogłosić ze bedzie miał rodzeństwo :D

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

No weź, na urodziny powinnaś zrobić mu prezent i ogłosić ze bedzie miał rodzeństwo :D

Myśle że nie bardzo by jeszcze kumał o co kaman :P 

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Myśle że nie bardzo by jeszcze kumał o co kaman :P 

Jakie nie kumał?? Theodor miał 3 lata, to na swoich urodzinach powiedział do gości "Mamusia ma w brzuszku dzidziusia". I dobrze wiedział co to oznacza za kilka miesięcy ;)

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Jakie nie kumał?? Theodor miał 3 lata, to na swoich urodzinach powiedział "Mamusia ma w brzuszku dzidziusia". I dobrze wiedział co to oznacza za kilka miesięcy ;)

Każde dziecko jest inne , mi się wydaje że Fabian nie do konca by wiedział o co chodzi ;)

Posted
Przed chwilą, angineuuka napisał:

Napisałabym coś, ale nie wypada :D znajdź se sąsiada jednak ;D 

nie musze szukac , jest obok w domu :P Sebek się dzisiaj z nim kawkował :P

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

zakumałby w końcu :D

Jak by się urodziło to by musiał zakumać :P

2 minuty temu, *Magda* napisał:

To Sebek się kawkuje, a Ty figlujesz :D

Nooo to tak dla równowagi :P