Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='whiteterrier']Ale ci doobrze! Ja wypierniczam do siebie tylko na weekendy i wszelkie dni wolne :-([/QUOTE]
A to chodzisz do szkoły gdzieś daleko od swojego miejsca zamieszkania?

Posted

[quote name='vege*']A to chodzisz do szkoły gdzieś daleko od swojego miejsca zamieszkania?[/QUOTE]

80 km.. W mojej okolic nie ma żadnych dobrych szkół po których miałabym szanse dostać się na lepsze studia. A wiadomo jak z pracą w Polsce :shake:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja też noga z języków :([/QUOTE]
Ja jak ćwiczymy na ang te próbne matury ustne to masakra, tak się zestresuje, ze nawet totalnie banalne słówko zapomnę -.-

Posted

[quote name='vege*']Ja jak ćwiczymy na ang te próbne matury ustne to masakra, tak się zestresuje, ze nawet totalnie banalne słówko zapomnę -.-[/QUOTE]

A ja lubię języki, gorzej z matmą. Dlatego jestem humanista :D Tak, wiem przyszłościowe jak cholera.. ^^ Ale chociaż mogę być komentatorem sportowym i cieszyć się z pracy niż być chemikiem czy matematykiem i całe życie się męczyć :D

Posted

[quote name='whiteterrier']A ja lubię języki, gorzej z matmą. Dlatego jestem humanista :D Tak, wiem przyszłościowe jak cholera.. ^^ Ale chociaż [B]mogę być komentatorem sportowym[/B] i cieszyć się z pracy niż być chemikiem czy matematykiem i całe życie się męczyć :D[/QUOTE]
będę cię słuchać :D

ogłosiłam mojej mamie, że będę się dokróliczać :lol:

Posted

[quote name='Angi']wszystko, tylko nie szyna... :([/QUOTE]
Mi jak włożyli tą szynę to tak cudownie była ucięta, że mi całą dłoń rozcięła jak w nocy spałam :diabloti:

[quote name='whiteterrier']80 km.. W mojej okolic nie ma żadnych dobrych szkół po których miałabym szanse dostać się na lepsze studia. A wiadomo jak z pracą w Polsce :shake:[/QUOTE]
U mnie w sumie są dwa dobre liceum więc nie narzekam :)

[quote name='Angi']i gips oczywiście :P[/QUOTE]
:lol:

[quote name='whiteterrier']A ja lubię języki, gorzej z matmą. Dlatego jestem humanista :D Tak, wiem przyszłościowe jak cholera.. ^^ Ale chociaż mogę być komentatorem sportowym i cieszyć się z pracy niż być chemikiem czy matematykiem i całe życie się męczyć :D[/QUOTE]
Ja ani human ani matma :evil_lol: Ja idę na charakteryzatora filmowo-teatralnego wiec tam matma mi nie potrzebna :multi:

Posted

[quote name='Angi']Miałam gips na nodze przez 3,5 mies. więc ja dziękuje :evil_lol:[/QUOTE]
Ja kiedyś złamałam nadgarstek, ale gipsu nie miałam bo uwaga...poszłam na prześwietlenie po prawie 2 tyg i ręka zaczęła się zrastać sama :evil_lol:

Posted

Ja miałam pękniętą kość w kostce :roll: Lekarz wpakował mnie tylko w szynę, a to było za małe usztywnienie :shake: Powinnam mieć gips, a lekarz dał plamę :mad: Nazwisko mu pasowało: Niewiadomski :D:D:D Po tym wypadku musiałam przerwać chodzenie na zawody lekkoatletyczne :(

Posted

Co tam ferie, ja kiedyś w pierwszy dzień wakacji złamałam rękę w łokciu. Nastawianie, gips, złe zrośniecie się, operacja, znowu gips i tak calutkie wakacje prawie. Jakoś końcem sierpnia mi ściągnęli. Milutko nie?:roll:

Posted

dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem życiową kaleką :evil_lol:
Ja powinnam mieć jeszcze jedną operację na tamtą nogę, jednak jakoś mi śruba w niej nie przeszkadza :grins:

Posted

[quote name='magdabroy']I co ??[/QUOTE]

Nie zgodziła się :evil_lol:
Na Emilkę także się nie zgodziła :lol:
Jednak ja już mam plan co i jak :grins:

Sorki, nie zauważyłam tego postu :D

Posted

[quote name='vege*']

Ja ani human ani matma :evil_lol: Ja idę na charakteryzatora filmowo-teatralnego wiec tam matma mi nie potrzebna :multi:[/QUOTE]

Ooo jak ci dobrze :D A na jakim kierunku byłaś w liceum? Jakie miałaś rozszerzone przedmioty? Ja się cieszę bo to mój ostatni rok, w sumie pół biologii-chemii-fizyki-informatyki :diabloti:

Ale wy połamane o jejuś :crazyeye: ja tylko małego palca kiedyś miałam złamanego :D

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ja w łokciu miałam jakiegoś druta co wystawał na zewnątrz chyba bo mi go na żywca wyciągali:crazyeye: Masakra.[/QUOTE]

aaaaała... :o
Za to miałam troszkę kasy z odszkodowania, za to aparat sobie kupiłam :grins:

Posted

[quote name='whiteterrier']Ooo jak ci dobrze :D A na jakim kierunku byłaś w liceum? Jakie miałaś rozszerzone przedmioty? Ja się cieszę bo to mój ostatni rok, w sumie pół biologii-chemii-fizyki-informatyki :diabloti:

Ale wy połamane o jejuś :crazyeye: ja tylko małego palca kiedyś miałam złamanego :D[/QUOTE]
Palce wybite to u mnie żadna nowość :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']ja chodziłam ze złamaną nogą od lipca do września :lol:[/QUOTE]
moja koleżanka ze złamanym barkiem od lipca do konca września :lol:

[quote name='Kasi i Lena']Co tam ferie, ja kiedyś w pierwszy dzień wakacji złamałam rękę w łokciu. Nastawianie, gips, złe zrośniecie się, operacja, znowu gips i tak calutkie wakacje prawie. Jakoś końcem sierpnia mi ściągnęli. Milutko nie?:roll:[/QUOTE]
Współczuję, masakra :crazyeye:

[quote name='magdabroy']Angi, pominęłaś mój post :mad: nr.2235 ;)[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='Kasi i Lena']Ja w łokciu miałam jakiegoś druta co wystawał na zewnątrz chyba bo mi go na żywca wyciągali:crazyeye: Masakra.[/QUOTE]
O fuuuuuuuuj:crazyeye: