whiteterrier Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ale ci doobrze! Ja wypierniczam do siebie tylko na weekendy i wszelkie dni wolne :-( Quote
vege* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='whiteterrier']Ale ci doobrze! Ja wypierniczam do siebie tylko na weekendy i wszelkie dni wolne :-([/QUOTE] A to chodzisz do szkoły gdzieś daleko od swojego miejsca zamieszkania? Quote
angineuuka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 wszystko, tylko nie szyna... :( Quote
whiteterrier Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='vege*']A to chodzisz do szkoły gdzieś daleko od swojego miejsca zamieszkania?[/QUOTE] 80 km.. W mojej okolic nie ma żadnych dobrych szkół po których miałabym szanse dostać się na lepsze studia. A wiadomo jak z pracą w Polsce :shake: Quote
vege* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ja też noga z języków :([/QUOTE] Ja jak ćwiczymy na ang te próbne matury ustne to masakra, tak się zestresuje, ze nawet totalnie banalne słówko zapomnę -.- Quote
whiteterrier Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='vege*']Ja jak ćwiczymy na ang te próbne matury ustne to masakra, tak się zestresuje, ze nawet totalnie banalne słówko zapomnę -.-[/QUOTE] A ja lubię języki, gorzej z matmą. Dlatego jestem humanista :D Tak, wiem przyszłościowe jak cholera.. ^^ Ale chociaż mogę być komentatorem sportowym i cieszyć się z pracy niż być chemikiem czy matematykiem i całe życie się męczyć :D Quote
angineuuka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='whiteterrier']A ja lubię języki, gorzej z matmą. Dlatego jestem humanista :D Tak, wiem przyszłościowe jak cholera.. ^^ Ale chociaż [B]mogę być komentatorem sportowym[/B] i cieszyć się z pracy niż być chemikiem czy matematykiem i całe życie się męczyć :D[/QUOTE] będę cię słuchać :D ogłosiłam mojej mamie, że będę się dokróliczać :lol: Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Angi'] ogłosiłam mojej mamie, że będę się dokróliczać :lol:[/QUOTE] I co ?? Quote
vege* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Angi']wszystko, tylko nie szyna... :([/QUOTE] Mi jak włożyli tą szynę to tak cudownie była ucięta, że mi całą dłoń rozcięła jak w nocy spałam :diabloti: [quote name='whiteterrier']80 km.. W mojej okolic nie ma żadnych dobrych szkół po których miałabym szanse dostać się na lepsze studia. A wiadomo jak z pracą w Polsce :shake:[/QUOTE] U mnie w sumie są dwa dobre liceum więc nie narzekam :) [quote name='Angi']i gips oczywiście :P[/QUOTE] :lol: [quote name='whiteterrier']A ja lubię języki, gorzej z matmą. Dlatego jestem humanista :D Tak, wiem przyszłościowe jak cholera.. ^^ Ale chociaż mogę być komentatorem sportowym i cieszyć się z pracy niż być chemikiem czy matematykiem i całe życie się męczyć :D[/QUOTE] Ja ani human ani matma :evil_lol: Ja idę na charakteryzatora filmowo-teatralnego wiec tam matma mi nie potrzebna :multi: Quote
angineuuka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Miałam gips na nodze przez 3,5 mies. więc ja dziękuje :evil_lol: Quote
vege* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Angi']Miałam gips na nodze przez 3,5 mies. więc ja dziękuje :evil_lol:[/QUOTE] Ja kiedyś złamałam nadgarstek, ale gipsu nie miałam bo uwaga...poszłam na prześwietlenie po prawie 2 tyg i ręka zaczęła się zrastać sama :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 ja chodziłam ze złamaną nogą od lipca do września :lol: Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ja miałam pękniętą kość w kostce :roll: Lekarz wpakował mnie tylko w szynę, a to było za małe usztywnienie :shake: Powinnam mieć gips, a lekarz dał plamę :mad: Nazwisko mu pasowało: Niewiadomski :D:D:D Po tym wypadku musiałam przerwać chodzenie na zawody lekkoatletyczne :( Quote
Kasi i Lena Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Co tam ferie, ja kiedyś w pierwszy dzień wakacji złamałam rękę w łokciu. Nastawianie, gips, złe zrośniecie się, operacja, znowu gips i tak calutkie wakacje prawie. Jakoś końcem sierpnia mi ściągnęli. Milutko nie?:roll: Quote
angineuuka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem życiową kaleką :evil_lol: Ja powinnam mieć jeszcze jedną operację na tamtą nogę, jednak jakoś mi śruba w niej nie przeszkadza :grins: Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Angi, pominęłaś mój post :mad: nr.2235 ;) Quote
Kasi i Lena Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ja w łokciu miałam jakiegoś druta co wystawał na zewnątrz chyba bo mi go na żywca wyciągali:crazyeye: Masakra. Quote
angineuuka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='magdabroy']I co ??[/QUOTE] Nie zgodziła się :evil_lol: Na Emilkę także się nie zgodziła :lol: Jednak ja już mam plan co i jak :grins: Sorki, nie zauważyłam tego postu :D Quote
whiteterrier Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='vege*'] Ja ani human ani matma :evil_lol: Ja idę na charakteryzatora filmowo-teatralnego wiec tam matma mi nie potrzebna :multi:[/QUOTE] Ooo jak ci dobrze :D A na jakim kierunku byłaś w liceum? Jakie miałaś rozszerzone przedmioty? Ja się cieszę bo to mój ostatni rok, w sumie pół biologii-chemii-fizyki-informatyki :diabloti: Ale wy połamane o jejuś :crazyeye: ja tylko małego palca kiedyś miałam złamanego :D Quote
angineuuka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Ja w łokciu miałam jakiegoś druta co wystawał na zewnątrz chyba bo mi go na żywca wyciągali:crazyeye: Masakra.[/QUOTE] aaaaała... :o Za to miałam troszkę kasy z odszkodowania, za to aparat sobie kupiłam :grins: Quote
angineuuka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='whiteterrier']Ooo jak ci dobrze :D A na jakim kierunku byłaś w liceum? Jakie miałaś rozszerzone przedmioty? Ja się cieszę bo to mój ostatni rok, w sumie pół biologii-chemii-fizyki-informatyki :diabloti: Ale wy połamane o jejuś :crazyeye: ja tylko małego palca kiedyś miałam złamanego :D[/QUOTE] Palce wybite to u mnie żadna nowość :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 To nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;) Ja też wtedy trochę kasy zgarnęłam:) Quote
vege* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Angi']ja chodziłam ze złamaną nogą od lipca do września :lol:[/QUOTE] moja koleżanka ze złamanym barkiem od lipca do konca września :lol: [quote name='Kasi i Lena']Co tam ferie, ja kiedyś w pierwszy dzień wakacji złamałam rękę w łokciu. Nastawianie, gips, złe zrośniecie się, operacja, znowu gips i tak calutkie wakacje prawie. Jakoś końcem sierpnia mi ściągnęli. Milutko nie?:roll:[/QUOTE] Współczuję, masakra :crazyeye: [quote name='magdabroy']Angi, pominęłaś mój post :mad: nr.2235 ;)[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Kasi i Lena']Ja w łokciu miałam jakiegoś druta co wystawał na zewnątrz chyba bo mi go na żywca wyciągali:crazyeye: Masakra.[/QUOTE] O fuuuuuuuuj:crazyeye: Quote
Recommended Posts