*Magda* Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 2 minuty temu, mar....ka napisał: hehe Ty masz jakąś obsesję z podłogą :P Nie tylko z podłogą :D Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 U nas wczoraj podloga myta, a dzis czorno ;p chociaż zamykam juz psy na wrandzie.;p Quote
Patikujek Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ja jak wydaje mi się, że mam brudna podłogę ostatnio to dokładam kolejną matę i nie widać Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 23 godziny temu, mar....ka napisał: hehe Ty masz jakąś obsesję z podłogą :P To samo mi dzisiaj Magda napisała :P Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 23 godziny temu, *Magda* napisał: Nie tylko z podłogą :D A to też prawda :P 1 Quote
Ania :) Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Ale ja tez bym ciągle myla podłogę :p z resztą codziennie to robię xd Quote
Aleksa. Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 2 godziny temu, Ania :) napisał: Ale ja tez bym ciągle myla podłogę :p z resztą codziennie to robię xd U mnie jak raz w tygodniu jest umyta to jest dobrze :D Quote
Patikujek Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 16 minut temu, Aleksa. napisał: U mnie jak raz w tygodniu jest umyta to jest dobrze :D No nareszcie ktoś gada do rzeczy! Quote
Ania :) Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Jakbym myla raz w tygodniu to bym oszalała :p tzn ja mówię tylko w sumie o parterze w domu tam gdzie pies chodzi i roznosi piach i pełno wody jak pije, więc dlatego codziennie sprzątam :p bo na piętrze gdzie pies nie wchodzi to raz w tygodniu sprzątam :P Quote
*Magda* Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 13 godzin temu, Aleksa. napisał: U mnie jak raz w tygodniu jest umyta to jest dobrze :D U mnie tak samo ;) Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 19 godzin temu, Ania :) napisał: Jakbym myla raz w tygodniu to bym oszalała :p tzn ja mówię tylko w sumie o parterze w domu tam gdzie pies chodzi i roznosi piach i pełno wody jak pije, więc dlatego codziennie sprzątam :p bo na piętrze gdzie pies nie wchodzi to raz w tygodniu sprzątam :P To sobie wyobraź jak ja mam psa "wolno" wychodzącego i jak jest chlapa , idzie na dwór położy się w kałuży a jak już ma sierśc przemoczoną że z niej kapie to przyjdzie do domu i przejdzie sie po przedpokoju , wejdzie do pokoju połazi idzie do kolejnego i wyjdzie na dwór , wiesz jak wtedy podłoga wygląda ? albo jeszcze sie położy na dywan młodego ?! masakra po prostu ! Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 no wiadome, ze jak masz dzieci to myjesz czesciej :) Quote
Aleksa. Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Mój pies jest szaro-żółty i co jej wypiore pokrowiec z legowiska to zaraz znowu żółty.. :D Dywan też byl chwilę czysty :D nawet mój koc na łóżku jest żółty i ma dziure, bo pańcia go ozdobiła. Ale na wiosne/lato mam zasadzkę na Dorę huehuehue,,biedna, ale trzeba Quote
Ania :) Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 22 minuty temu, łamAga napisał: To sobie wyobraź jak ja mam psa "wolno" wychodzącego i jak jest chlapa , idzie na dwór położy się w kałuży a jak już ma sierśc przemoczoną że z niej kapie to przyjdzie do domu i przejdzie sie po przedpokoju , wejdzie do pokoju połazi idzie do kolejnego i wyjdzie na dwór , wiesz jak wtedy podłoga wygląda ? albo jeszcze sie położy na dywan młodego ?! masakra po prostu ! Jednak nie mam tak źle stwierdzam :P Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 1 minutę temu, Ania :) napisał: Jednak nie mam tak źle stwierdzam :P masz idealnie nawet bym napisała ! :P mój kolejny pies będzie nauczony wycierania sie przed wejściem do domu ! i nie wchodzenia do pokoi jak jest brudny ! Quote
Aleksa. Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Zabieram ją do wawy na psią myjnie z koleżanką :D pojedziemy autem w jakiś dresach i będziemy na siłę ją kąpać :D pewnie będziemy wracać jak menele, ale kto w aucie nas zobaczy :D Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 nie chce mi sie w sumie pisać we własnej galerii :p Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 a jakoś tak, źle się czuję troche ;P zdjęc nie ma, nie ma nawet jak isc na foty, nawet na spacer do lasu.. Quote
Ania :) Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Jeszcze 1,5 miecha i zima se pojdzie :P Wierzysz w to? Znowu maja przyjść mrozy w nocy i śnieg :/ Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Jeszcze 1,5 miecha i zima se pojdzie :P Jakby śnieg się nie topił, to byłoby spoko ;) bo ani brak fot, ani brak spacerów po lesie i moje złe sampoczucie nie jest tym spowodowane ;p Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 5 minut temu, Ania :) napisał: Wierzysz w to? Znowu maja przyjść mrozy w nocy i śnieg :/ Ja nie che ;( 3 minuty temu, angineuuka napisał: Jakby śnieg się nie topił, to byłoby spoko ;) bo ani brak fot, ani brak spacerów po lesie i moje złe sampoczucie nie jest tym spowodowane ;p a czym ? :P Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ja nie che ;( a czym ? :P jebanym zębem chyba. Quote
Recommended Posts