Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakbym myla raz w tygodniu to bym oszalała :p tzn ja mówię tylko w sumie o parterze w domu tam gdzie pies chodzi i roznosi piach i pełno wody jak pije, więc dlatego codziennie sprzątam :p bo na piętrze gdzie pies nie wchodzi to raz w tygodniu sprzątam :P 

Posted
19 godzin temu, Ania :) napisał:

Jakbym myla raz w tygodniu to bym oszalała :p tzn ja mówię tylko w sumie o parterze w domu tam gdzie pies chodzi i roznosi piach i pełno wody jak pije, więc dlatego codziennie sprzątam :p bo na piętrze gdzie pies nie wchodzi to raz w tygodniu sprzątam :P 

To sobie wyobraź jak ja mam psa "wolno" wychodzącego i jak jest chlapa , idzie na dwór położy się w kałuży a jak już ma sierśc przemoczoną że z niej kapie to przyjdzie do domu i przejdzie sie po przedpokoju , wejdzie do pokoju połazi idzie do kolejnego i wyjdzie na dwór , wiesz jak wtedy podłoga wygląda ? albo jeszcze sie położy na dywan młodego ?! masakra po prostu !

Posted

Mój pies jest szaro-żółty i co jej wypiore pokrowiec z legowiska to zaraz znowu żółty.. :D Dywan też byl chwilę czysty :D nawet mój koc na łóżku jest żółty i ma dziure, bo pańcia go ozdobiła.

Ale na wiosne/lato mam zasadzkę na Dorę huehuehue,,biedna, ale trzeba

Posted
22 minuty temu, łamAga napisał:

To sobie wyobraź jak ja mam psa "wolno" wychodzącego i jak jest chlapa , idzie na dwór położy się w kałuży a jak już ma sierśc przemoczoną że z niej kapie to przyjdzie do domu i przejdzie sie po przedpokoju , wejdzie do pokoju połazi idzie do kolejnego i wyjdzie na dwór , wiesz jak wtedy podłoga wygląda ? albo jeszcze sie położy na dywan młodego ?! masakra po prostu !

Jednak nie mam tak źle stwierdzam :P

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Jednak nie mam tak źle stwierdzam :P

masz idealnie nawet bym napisała ! :P mój kolejny pies będzie nauczony wycierania sie przed wejściem do domu ! i nie wchodzenia do pokoi jak jest brudny !

Posted

Zabieram ją do wawy na psią myjnie z koleżanką :D pojedziemy autem w jakiś dresach i będziemy na siłę ją kąpać :D pewnie będziemy wracać jak menele, ale kto w aucie nas zobaczy :D

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Jeszcze 1,5 miecha i zima se pojdzie :P

Jakby śnieg się nie topił, to byłoby spoko ;)  bo ani brak fot, ani brak spacerów po lesie i moje złe sampoczucie nie jest tym spowodowane ;p

Posted
5 minut temu, Ania :) napisał:

Wierzysz w to? Znowu maja przyjść mrozy w nocy i śnieg :/ 

Ja nie che ;(

3 minuty temu, angineuuka napisał:

Jakby śnieg się nie topił, to byłoby spoko ;)  bo ani brak fot, ani brak spacerów po lesie i moje złe sampoczucie nie jest tym spowodowane ;p

a czym ? :P