*Magda* Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Nie napisałas co to za sen :P U niej to normalne. Zaczyna temat i nie kończy. Ciekawe czy z facetami też tak pogrywa?! :D Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 9 minut temu, *Magda* napisał: U niej to normalne. Zaczyna temat i nie kończy. Ciekawe czy z facetami też tak pogrywa?! :D Hahahahaha jeżeli ta to biedni faceci :/ :P Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Do Anglii jej nie wspuscili, za tydzien dopiero ją odbiorą. Nie miała wpisanych szczepien jednych do paszportu, bo musieli zmienic na granicy czy cos takiego.. przez co nie bylo ciągłosci szczepien. :/ Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 z okazji trzech kroli macie jedną fotałkę, bo nie wiem gdzie wrzucic reszte ;p Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Noo, na koniec spaceru sucze już się trzęsły mimo biegu :P Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 ale tutaj mysle, ze buciki by sprawę załatwiły, ale nie bede im tego robić ;P Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 10 minut temu, łamAga napisał: Nie rób im tego :P nie mam zamiaru nawet ;) Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: musisz je brac na krótsze spacerki :P no taki plan, teraz poszłam do lasu bo dawno nie były :) Gdzies łaziłam z 1,5 godziny, a tak codziennie spacer po osiedlu Teraz nadal śpią jak umarlaczki :D Quote
Ania :) Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ja dzisiaj miałam totalnego lenia i nigdzie młodego na spacer nie wzięłam :p nawet na smyczowy. Miał dwie pół godzinne zabawy na podwórku tylko xd Quote
angineuuka Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Ja właśnie miałam faze na chodzenie, ale potem na koniec sama ledwo wyrabiałam po w adidasach poszłam ahah Quote
Patikujek Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Fotka super, ale mina pieseła jeszcze lepsza "Co ja tu w ogóle robię?" Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 My dzisiaj tez nie poszliśmy nigdzie :P Angi podziwiam że w taka temperaturę jaka panuje u Ciebie poszłaś w adidaskach , ja bylam tylko w mieście , i to samochodem , wychodziłam tylko do sklepów a nogi w adidasach mi zamarzły :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: My dzisiaj tez nie poszliśmy nigdzie :P Angi podziwiam że w taka temperaturę jaka panuje u Ciebie poszłaś w adidaskach , ja bylam tylko w mieście , i to samochodem , wychodziłam tylko do sklepów a nogi w adidasach mi zamarzły :P Ja cały rok popykam w adidasach, czasem zdarzy mi sie zimowe buty wyciagnac ;P dzisiaj tez nigdzie nie byłam :P Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Ja ogólnie też cały rok przechodzę w adkach ale jak jest aż tak zimno to do lasu biere glany :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 ni mom juz glanow :p moze na przyszly rok kupie, jak bede miala towarzysza na takie spacery, bo moje sucze odpadaja :/ siedze z maseczka na ryju i czuje sie dziwnie ;P na dodatek wjebałam sobie ją do nosa ahah Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: ni mom juz glanow :p moze na przyszly rok kupie, jak bede miala towarzysza na takie spacery, bo moje sucze odpadaja :/ siedze z maseczka na ryju i czuje sie dziwnie ;P na dodatek wjebałam sobie ją do nosa ahah Na takie spacery to duży pies jest mega :P Tez miałam sobie iśc kupić maseczke do rossmana ale zaponiałam :P daj trochę ;P z nosa wydłub :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: Na takie spacery to duży pies jest mega :P Tez miałam sobie iśc kupić maseczke do rossmana ale zaponiałam :P daj trochę ;P z nosa wydłub :P Mały tez daje rade ( pacz Misia) ale nie chcę jej przeziębić ;) tą maseczkę sama zrobiłam :P z wungla! Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: Mały tez daje rade ( pacz Misia) ale nie chcę jej przeziębić ;) tą maseczkę sama zrobiłam :P z wungla! Noooo a duży się nie przeziębi :P No ale jak ? i jak to się ściąga ?:P Quote
angineuuka Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: Noooo a duży się nie przeziębi :P No ale jak ? i jak to się ściąga ?:P chodzi o to, ze moje juz wiekowe ;) zelatyna+węgiel w tabsach ;P gdnieciesz tabsy, dodajesz do zelatyny, wlewasz wody, grzejesz nad garnkiem i heja na ryj jak wystygnie xd a to z ryjoka normanie odrywasz, ja wasnie w trakcie jestem.. Uwaga na jakiekolwiek woski, to boli ! :P Quote
łamAga Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: chodzi o to, ze moje juz wiekowe ;) zelatyna+węgiel w tabsach ;P gdnieciesz tabsy, dodajesz do zelatyny, wlewasz wody, grzejesz nad garnkiem i heja na ryj jak wystygnie xd a to z ryjoka normanie odrywasz, ja wasnie w trakcie jestem.. Uwaga na jakiekolwiek woski, to boli ! :P kurde nie mam wungla w tabletkach :/ Quote
Recommended Posts