Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Anglii jej nie wspuscili, za tydzien dopiero ją odbiorą. Nie miała wpisanych szczepien jednych do paszportu, bo musieli zmienic na granicy czy cos takiego.. przez co nie bylo ciągłosci szczepien. :/ 

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

musisz je brac na krótsze spacerki :P

no taki plan, teraz poszłam do lasu bo dawno nie były :) Gdzies łaziłam z 1,5 godziny, a tak codziennie spacer po osiedlu

Teraz nadal śpią jak umarlaczki :D

Posted

My dzisiaj tez nie poszliśmy nigdzie :P

Angi podziwiam że w taka temperaturę jaka panuje u Ciebie poszłaś w adidaskach , ja bylam tylko w mieście , i to samochodem , wychodziłam tylko do sklepów a nogi w adidasach mi zamarzły :P

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

My dzisiaj tez nie poszliśmy nigdzie :P

Angi podziwiam że w taka temperaturę jaka panuje u Ciebie poszłaś w adidaskach , ja bylam tylko w mieście , i to samochodem , wychodziłam tylko do sklepów a nogi w adidasach mi zamarzły :P

Ja cały rok popykam w adidasach, czasem zdarzy mi sie zimowe buty wyciagnac ;P

dzisiaj tez nigdzie nie byłam :P 

Posted

ni mom juz glanow :p moze na przyszly rok kupie, jak bede miala towarzysza na takie spacery, bo moje sucze odpadaja :/ 

siedze z maseczka na ryju i czuje sie dziwnie ;P na dodatek wjebałam sobie ją do nosa ahah

Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

ni mom juz glanow :p moze na przyszly rok kupie, jak bede miala towarzysza na takie spacery, bo moje sucze odpadaja :/ 

siedze z maseczka na ryju i czuje sie dziwnie ;P na dodatek wjebałam sobie ją do nosa ahah

Na takie spacery to duży pies jest mega :P

Tez miałam sobie iśc kupić maseczke do rossmana ale zaponiałam :P daj trochę ;P z nosa wydłub :P

Posted
7 minut temu, łamAga napisał:

Na takie spacery to duży pies jest mega :P

Tez miałam sobie iśc kupić maseczke do rossmana ale zaponiałam :P daj trochę ;P z nosa wydłub :P

Mały tez daje rade ( pacz Misia) ale nie chcę jej przeziębić ;)

tą maseczkę sama zrobiłam :P z wungla!

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

Mały tez daje rade ( pacz Misia) ale nie chcę jej przeziębić ;)

tą maseczkę sama zrobiłam :P z wungla!

Noooo a duży się nie przeziębi :P

No ale jak ? i jak to się ściąga ?:P

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

Noooo a duży się nie przeziębi :P

No ale jak ? i jak to się ściąga ?:P

chodzi o to, ze moje juz wiekowe ;) 

zelatyna+węgiel w tabsach ;P gdnieciesz tabsy, dodajesz do zelatyny, wlewasz wody, grzejesz nad garnkiem i heja na ryj jak wystygnie xd

a to z ryjoka normanie odrywasz, ja wasnie w trakcie jestem.. Uwaga na jakiekolwiek woski, to boli ! :P 

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

chodzi o to, ze moje juz wiekowe ;) 

zelatyna+węgiel w tabsach ;P gdnieciesz tabsy, dodajesz do zelatyny, wlewasz wody, grzejesz nad garnkiem i heja na ryj jak wystygnie xd

a to z ryjoka normanie odrywasz, ja wasnie w trakcie jestem.. Uwaga na jakiekolwiek woski, to boli ! :P 

kurde nie mam wungla w tabletkach :/