Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Ale te dostawki do łózka nie są wszędzie :P Ja rodziłam Theodora i Nathana w tym samym szpitalu, a dopiero przy Nathanie miałam ;)

Może dopiero teraz je "wprowadzili " wszędzie takie powinny być ;)

Posted

Nie mam zdjęcia, ale ja miałam (moim zdaniem) lepsze :P Było mocowane do boku mojego łóżka i nie było ścianki/szczebelków oddzielających dziecko od matki. Tak więc miałam całkowitą możliwość np. tulenia dziecka nie wyciągając go z tej "dokładki" :)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie mam zdjęcia, ale ja miałam (moim zdaniem) lepsze :P Było mocowane do boku mojego łóżka i nie było ścianki/szczebelków oddzielających dziecko od matki. Tak więc miałam całkowitą możliwość np. tulenia dziecka nie wyciągając go z tej "dokładki" :)

Ha pamietam jaką miałaś :P moim zdaniem też była lepsza ;)

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

Teraz przez nastepne miesiace bedziemy słuchac o dziecku Lewandowskich... :p 

Jak nie będziesz czytać plotek w necie, to nie będziesz słuchać :P Mnie tam ich dziecko zwisa i powiewa. Tak jak wcześniej księcia Wiliama... Życzę wszystkiego dobrego i żeby było zdrowe, ale czytać mi się o tym nie chce, nie interesuje mnie to i nawet nie otwieram jak jest jakiś artykuł na ten temat ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Jak nie będziesz czytać plotek w necie, to nie będziesz słuchać :P Mnie tam ich dziecko zwisa i powiewa. Tak jak wcześniej księcia Wiliama... Życzę wszystkiego dobrego i żeby było zdrowe, ale czytać mi się o tym nie chce, nie interesuje mnie to i nawet nie otwieram jak jest jakiś artykuł na ten temat ;)

Ale tez nie otwieram :p Ale i tak to się pojawia haha

Posted
21 godzin temu, Aleksa. napisał:

pokażcie dzieci :D

jak nie zapomne to ci pozniej wysle, bo fona mam za daleko teraz :D

15390788_1336621723035179_9179722871557145610_n.jpg?oh=fba76812858dd572eebffc93e8abc425&oe=58F56B70

UWAGA!! Pomóżcie znaleźć moją Lucy 1f641.png:(
Dnia 10.12.2016 w woj. Opolskim, miejscowość MInkowskie obok Namysłowa, zaginęła suka w typie husky, ubrana w szelki Julius. Ma 6 lat. Wymaga leczenia - początki padaczki. Bardzo prosimy o udostępnianie. Mogła zostać skradziona

pieseł znajomej..