*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 9 godzin temu, angineuuka napisał: O, zostałam dzisiaj ciocią. Gratulacje :* Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 10 godzin temu, *Magda* napisał: Gratulacje :* a taka puci puci jest :D fajniutka, te pucołki to chyba rodzinne :D Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: znajdz telefon :p aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka mega <3 masakra <3 a dzie Ona rodziła ? mają te fajne dostawki do łóżek .... Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka mega <3 masakra <3 a dzie Ona rodziła ? mają te fajne dostawki do łóżek .... w Niemczech mieszkają :D Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: w Niemczech mieszkają :D To wszystko wyjaśnia ;( a chciałam napisac , że takie jak w niemczech :P Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ale te dostawki do łózka nie są wszędzie :P Ja rodziłam Theodora i Nathana w tym samym szpitalu, a dopiero przy Nathanie miałam ;) Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Ale te dostawki do łózka nie są wszędzie :P Ja rodziłam Theodora i Nathana w tym samym szpitalu, a dopiero przy Nathanie miałam ;) Może dopiero teraz je "wprowadzili " wszędzie takie powinny być ;) Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Nie mam zdjęcia, ale ja miałam (moim zdaniem) lepsze :P Było mocowane do boku mojego łóżka i nie było ścianki/szczebelków oddzielających dziecko od matki. Tak więc miałam całkowitą możliwość np. tulenia dziecka nie wyciągając go z tej "dokładki" :) Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Nie mam zdjęcia, ale ja miałam (moim zdaniem) lepsze :P Było mocowane do boku mojego łóżka i nie było ścianki/szczebelków oddzielających dziecko od matki. Tak więc miałam całkowitą możliwość np. tulenia dziecka nie wyciągając go z tej "dokładki" :) Ha pamietam jaką miałaś :P moim zdaniem też była lepsza ;) Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 a moze to się sciąga, kij wie xD ważne ze urodzone i ze zdrowe :D Teraz przez nastepne miesiace bedziemy słuchac o dziecku Lewandowskich... :p Quote
*Magda* Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: Teraz przez nastepne miesiace bedziemy słuchac o dziecku Lewandowskich... :p Jak nie będziesz czytać plotek w necie, to nie będziesz słuchać :P Mnie tam ich dziecko zwisa i powiewa. Tak jak wcześniej księcia Wiliama... Życzę wszystkiego dobrego i żeby było zdrowe, ale czytać mi się o tym nie chce, nie interesuje mnie to i nawet nie otwieram jak jest jakiś artykuł na ten temat ;) Quote
angineuuka Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Jak nie będziesz czytać plotek w necie, to nie będziesz słuchać :P Mnie tam ich dziecko zwisa i powiewa. Tak jak wcześniej księcia Wiliama... Życzę wszystkiego dobrego i żeby było zdrowe, ale czytać mi się o tym nie chce, nie interesuje mnie to i nawet nie otwieram jak jest jakiś artykuł na ten temat ;) Ale tez nie otwieram :p Ale i tak to się pojawia haha Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ja też mam to gdzieś ;) ważne żeby bylo zdrowe i miało dobrą opiekę , bo to że rodzic nie będą mieli czasu się nim zajmowac jest dużo prawdopodobne ;) Quote
angineuuka Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 21 godzin temu, Aleksa. napisał: pokażcie dzieci :D jak nie zapomne to ci pozniej wysle, bo fona mam za daleko teraz :D UWAGA!! Pomóżcie znaleźć moją Lucy :(Dnia 10.12.2016 w woj. Opolskim, miejscowość MInkowskie obok Namysłowa, zaginęła suka w typie husky, ubrana w szelki Julius. Ma 6 lat. Wymaga leczenia - początki padaczki. Bardzo prosimy o udostępnianie. Mogła zostać skradziona pieseł znajomej.. Quote
*Magda* Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ola, ja nie pokaże, bo nie mam jeszcze foty :P Angi, oby się znalazła ;) Quote
angineuuka Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Szybkie te twoje później ;p bo potem na bank bym zapomniała xD to juz sie ruszyłam do fona ;D Quote
angineuuka Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Teraz, Ania :) napisał: Witamy :) hej :D Quote
angineuuka Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 Haszczyna na szczescie dzisiaj.sie.znalazla :) Quote
Recommended Posts