*Magda* Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: a kobieta kończy ręką ? :P buahhahahahahahaha Ja nie muszę :P Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja nie muszę :P w jakimś kawale coś w ten desen było :P Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Ale zboczuchy!! Jakos tak ostatnio Angi wątek sprowadza tylko do jednego :P Quote
angineuuka Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 Teraz, łamAga napisał: Taki wiek :P wy to juz chyba nie powinniscie tego robic:P ahaha, to ja powinnam byc ta zboczona :P Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 No własnie coś z Tobą nie tak :P Jaki kochany <3 Quote
łamAga Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Piekny małpiszon <3 masz jasny obiektyw ? Quote
angineuuka Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 mam nadal ten sam co miałam :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 11 godzin temu, angineuuka napisał: wy to juz chyba nie powinniscie tego robic:P ahaha, to ja powinnam byc ta zboczona :P Angi, właśnie w tym problem, że my już tego nie robimy i zostało nam tylko gadanie :D Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 32 minut temu, Ania :) napisał: Tak tak a dzieci bocian przynosi :p A nie??? Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 ja się tylko przywitam we własnej galerii :P Quote
Patikujek Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: A nie??? Ja całe życie przekonana, że w kapuście się dzieci znajduje....A po niektórych dorosłych widać, że znaleziono ich w beczkach z kiszoną a nie na polu :P 1 Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Teraz, Patikujek napisał: Ja całe życie przekonana, że w kapuście się dzieci znajduje....A po niektórych dorosłych widać, że znaleziono ich w beczkach z kiszoną a nie na polu :P ja jako dziecię rolnika, zostałam znaleziona na polu :P xD 1 Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 kurwa, jak jutro potrfela nie kupię to ocipieje.. Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 6 godzin temu, Patikujek napisał: Ja całe życie przekonana, że w kapuście się dzieci znajduje....A po niektórych dorosłych widać, że znaleziono ich w beczkach z kiszoną a nie na polu :P Hahahahahahaha u mnie się raczej spotyla same głęby , liście chyba z czasem im odpadły :P Angi poTrfela będzie Ci ciążko dostać :P Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 18 minut temu, łamAga napisał: Hahahahahahaha u mnie się raczej spotyla same głęby , liście chyba z czasem im odpadły :P Angi poTrfela będzie Ci ciążko dostać :P jeden uj, bo i tak nie kupię haha nie mogę jutro iść rano na fotki więc co mam? przymrozek i mgłę ;P Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Teraz, angineuuka napisał: jeden uj, bo i tak nie kupię haha nie mogę jutro iść rano na fotki więc co mam? przymrozek i mgłę ;P Dlaczemu nie kupisz ? Nooo pogoda jest złośliwa tak jak lidl ! w gazetce widziałam ze będzie suszarka z jonizacją za 50 zl akurat teraz jak siana nie mam :/ Quote
angineuuka Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Teraz, łamAga napisał: Dlaczemu nie kupisz ? Nooo pogoda jest złośliwa tak jak lidl ! w gazetce widziałam ze będzie suszarka z jonizacją za 50 zl akurat teraz jak siana nie mam :/ bo jakos mi nie po drodze :P kiedy ta suszara? uj, ze nie wiem co to ta jonizacja. Z innej beczki, biorę udział w Psich Mikołajkach na fb :P jestem ciekawa kto mnie wylosuje a kogo ja :D haha Quote
Recommended Posts