Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, angineuuka napisał:

wy to juz chyba nie powinniscie tego robic:P ahaha, to ja powinnam byc ta zboczona :P 

Angi, właśnie w tym problem, że my już tego nie robimy i zostało nam tylko gadanie :D

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

A nie??? think.gif

Ja całe życie przekonana, że w kapuście się dzieci znajduje....A po niektórych dorosłych widać, że znaleziono ich w beczkach z kiszoną a nie na polu :P

• Upvote 1
Posted
Teraz, Patikujek napisał:

Ja całe życie przekonana, że w kapuście się dzieci znajduje....A po niektórych dorosłych widać, że znaleziono ich w beczkach z kiszoną a nie na polu :P

ja jako dziecię rolnika, zostałam znaleziona na polu :P xD 

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Patikujek napisał:

Hahahahahahaha u mnie się raczej spotyla same głęby , liście chyba z czasem im odpadły :P

Angi poTrfela będzie Ci ciążko dostać :P

Posted
18 minut temu, łamAga napisał:

Hahahahahahaha u mnie się raczej spotyla same głęby , liście chyba z czasem im odpadły :P

Angi poTrfela będzie Ci ciążko dostać :P

jeden uj, bo i tak nie kupię haha

nie mogę jutro iść rano na fotki więc co mam? przymrozek i mgłę ;P 

Posted
Teraz, angineuuka napisał:

jeden uj, bo i tak nie kupię haha

nie mogę jutro iść rano na fotki więc co mam? przymrozek i mgłę ;P 

Dlaczemu nie kupisz ?

Nooo pogoda jest złośliwa tak jak lidl ! w gazetce widziałam ze będzie suszarka z jonizacją za 50 zl akurat teraz jak siana nie mam :/

Posted
Teraz, łamAga napisał:

Dlaczemu nie kupisz ?

Nooo pogoda jest złośliwa tak jak lidl ! w gazetce widziałam ze będzie suszarka z jonizacją za 50 zl akurat teraz jak siana nie mam :/

bo jakos mi nie po drodze :P

kiedy ta suszara? uj, ze nie wiem co to ta jonizacja. 

Z innej beczki, biorę udział w Psich Mikołajkach na fb :P jestem ciekawa kto mnie wylosuje a kogo ja :D haha