łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Kurcze nie potrafie jej tak opisac , mieszka w Szwecji i jest dziwna :P Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 32 minut temu, mar....ka napisał: jak Ci tyłek zmrozi, to będziesz o ciepełko prosić lubię zimno ;) 19 minut temu, łamAga napisał: deer ma jeszcze dogo ? :P ja bym chciała na nadgarstku własnie imię dziecka i date jego urodzin ;) Angi u Sylwi od Lunki był przymrozek , dostałam zdjęcie Lunki na zamarzniętej trawie a bylo robione o 8 :P ma, pod innym nickiem wzór mam juz wybrany, zdecydowałam ze w przysżłym tygodniu idę się umówić ;) Myslalam o nich wczoraj, mozesz je pozdrowić ode mnie o ile mnie pamieta :D Ale ja zaś nie pamietam skąd one :P 14 minut temu, mar....ka napisał: a co to za deer, coś to mi mówi (przypomnijcie historię) tak dziwna laska ze Szwecji. A ja powinnam napisac poradnik jak zrobic sobie krzywde przy prostych czynnosciach xd Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Pozdrowie pozdrowie , mam z nia stały kontakt ;) ale skąd jest to sama nie pamiętam :P Ja sie umówie na tatoo jak bede miała fundusze ;) A co żeś znowu sobie uszkodziła ? :P wczoraj Sebek podklejał stół , filcem , a że stół jest pieruńsko ciężki to mówi do mnie " chodz pomożesz mi go przewrócić na bok żeby podłogi nie porysować " no to dajesz , podnosimy , obalamy na bok , a pod spodem jest włożona taka jak by półka bo to rozkładany stól jest , i komu ta półka na palec spadła ? komu ? oczywiście że mi ;( :P Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 no cały myk, ze ja na dzis tez nie mam funduszy ahahah Quote
Patikujek Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 8 minut temu, łamAga napisał: wczoraj Sebek podklejał stół , filcem , a że stół jest pieruńsko ciężki to mówi do mnie " chodz pomożesz mi go przewrócić na bok żeby podłogi nie porysować " no to dajesz , podnosimy , obalamy na bok , a pod spodem jest włożona taka jak by półka bo to rozkładany stól jest , i komu ta półka na palec spadła ? komu ? oczywiście że mi ;( :P Ale noga cała? Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 minutę temu, Patikujek napisał: Ale noga cała? Cała cała . bo to na palec od ręki mi spadło :D :P ale już odpowiadam że też jest ok , pobolało wczoraj pół dnia a dzisiaj już lajcik ;) Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Cała cała . bo to na palec od ręki mi spadło :D :P ale już odpowiadam że też jest ok , pobolało wczoraj pół dnia a dzisiaj już lajcik ;) haha, ja jakis czas temu przyjebałam w rure od wyspy w kuchni :p mam pół paznokcia sine :P a myslalam, ze sobie palca wybiłam xD ahaha Quote
Ania :) Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Rany boskie jakie wy "nieszczesliwe" jesteście :P Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 My chyba przyciągamy takie zjawiska :P Quote
*Magda* Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 12 godzin temu, Aleksa. napisał: Magda..nie ja, tylko siostra kolejny sobie zrobiła :P Wiem, że siostra :P Pytałam co i gdzie zrobiła? :P I kiedy Ty sobie zrobisz? :D Godzinę temu, łamAga napisał: Kurcze nie potrafie jej tak opisac , mieszka w Szwecji i jest dziwna :P Idealne podsumowanie :D Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Czyli Deer idzie skomentować w jednym zdaniu :P Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 no, haha! :Da mam już pierwszą kaskę na tatuaż :D Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 6 minut temu, angineuuka napisał: no, haha! :Da mam już pierwszą kaskę na tatuaż :D Ile Ci brakuje ? :P Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ile Ci brakuje ? :P nie wiem, bo jeszcze nie wiem ile mnie policzy. ;) Ale chce miec chociaz na zaliczke :P ale mysle, ze w 150 sie moze zmieszcze ;) Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 i kolczyk chce jeszcze zrobic ;) to kolejna 100 :P Karma to dziwka i zawsze wraca! :D jak mnie to cieszy awahah! Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 6 minut temu, angineuuka napisał: i kolczyk chce jeszcze zrobic ;) to kolejna 100 :P Karma to dziwka i zawsze wraca! :D jak mnie to cieszy awahah! czasem wraca szybciej niż się spodziewamy Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 wlasnie widzialam :D wlasciwie to w nocy :P ale mnie to cieszy hahaha, bardzo jej tak dobrze :D Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: O kogo chodzi ? :p i ty nie wiesz? xD Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 ej co to za tajemnice, rozszyfrujcie znowu Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Ja nie wiem :/ bo nie masz fejsika :P wiec nie wiesz co piszczy w trawie wsród byly dogomaniaków :P ale to koniec juz rozmow na ten temat tutaj :> nie mam sniegu :C Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: ej co to za tajemnice, rozszyfrujcie znowu nie bede pisala publiczniE :P Quote
*Magda* Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 To napisz PW :) Albo na WhatsApp'ie :) Quote
Recommended Posts