łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Teraz, angineuuka napisał: tam tez terminy z dupy w tej przychodni, co mnie dziwi :p Moze do swojego płucnego pójdę..ale to tez weny nie mam, bo mialam isc we wrzeniu na kontrole i przeswietlenie. i coś nie pykło :D Bo dawno Cię nikt nie kopnął w dOpe na rozpęd :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Bo dawno Cię nikt nie kopnął w dOpe na rozpęd :P jeszcze powinnam sie zaszczepic ze 2 lata temu :p Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: jeszcze powinnam sie zaszczepic ze 2 lata temu :p Na wściekliznę? :D Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Na wściekliznę? :D hahaha, nawet nie wiem na co :p Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 łee, znowu wraca do mnie myśl o tatuażuu.. Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: łee, znowu wraca do mnie myśl o tatuażuu.. Ja se kiedyś zrobię jeszcze jeden :P jak będę miała "wolną" kasę :P czyli marne szanse :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 wiecie co, chcieć to móc niby :P ale mam problem z miejscem, chciałam na dłoni, ale to mi sie szybko zmarze. Potem za uchem, ale to tez nie wyjdzie.. Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: wiecie co, chcieć to móc niby :P ale mam problem z miejscem, chciałam na dłoni, ale to mi sie szybko zmarze. Potem za uchem, ale to tez nie wyjdzie.. Jak może Ci się zmazać ? Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Angi, zrób w miejscu gdzie nie naciąga się mocno skóra (w razie plusowych kg) i będzie dobrze ;) Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Angi, zrób w miejscu gdzie nie naciąga się mocno skóra (w razie plusowych kg) i będzie dobrze ;) czyli cycek odpada ;( :P Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Cycki, brzuch, uda....w tych miejscach bym nie ryzykowała ;) Quote
Ania :) Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Ja tak jak Magda , w tych miejscach też bym nie robiła :) Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 8 minut temu, łamAga napisał: Jak może Ci się zmazać ? normalnie. Widziałam zdjecia, jak takie mniejsze tatuaze na dloni po jakims czasie się zmazały :/ 8 minut temu, Ania :) napisał: Na karku! tez myslalam o tym ahah, ale to takie kijowate miejsce troche ;P 3 minuty temu, *Magda* napisał: Angi, zrób w miejscu gdzie nie naciąga się mocno skóra (w razie plusowych kg) i będzie dobrze ;) 2 minuty temu, łamAga napisał: czyli cycek odpada ;( :P ahahaha ja mam pomysly na tatuaze ale tutaj sie wszystko konczy :D Quote
Aleksa. Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Moja siora wczoraj zrobila sobie kolejny mały tatuaż. Nic nie mówiła nawet xd Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Teraz, angineuuka napisał: normalnie. Widziałam zdjecia, jak takie mniejsze tatuaze na dloni po jakims czasie się zmazały :/ Coś w tym musi być ;) Ja chciałam imiona dzieci właśnie na zgięciu przy dłoni i mi Piotrek odradził, bo tusz "się wykruszy". Dlatego mam go wyżej ;) Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Moja siora wczoraj zrobila sobie kolejny mały tatuaż. Nic nie mówiła nawet xd Co? Gdzie? Kiedy Ty? Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Coś w tym musi być ;) Ja chciałam imiona dzieci właśnie na zgięciu przy dłoni i mi Piotrek odradził, bo tusz "się wykruszy". Dlatego mam go wyżej ;) masz imiona dzieci wytatuowane? coś mnie omineło :p :o Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: masz imiona dzieci wytatuowane? coś mnie omineło :p :o Angi Robiłam w maju w PL ;) Zdjęcie komórkowe, więc jakość kiepska :P Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 a nie, coś kojarze xD poznaje po sercu ahahahah Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 ja bym po prostu kotwice chciała jako pierwszy tatuaż. Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Bo tatuaż się robi, bo coś oznacza, z czymś się kojarzy itp. :P Quote
Recommended Posts