*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: do jednej? Możecie do jednej ;) Będzie Wam weselej :D Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 chociaz nie wiem jak w trumnie mozna się zabić, cccssii.. 1 Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ja tam wole sie polozyc jak na razie jeszcze w łózku :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ja tam wole sie polozyc jak na razie jeszcze w łózku :P Sama? Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Sama? sama , sama :P nie ma siły na nic obecnie a na pewno nie na to o czym pomyślałaś :P chyba że na leniwca , ja pośpie ty tam rób co chcesz :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: sama , sama :P nie ma siły na nic obecnie a na pewno nie na to o czym pomyślałaś :P chyba że na leniwca , ja pośpie ty tam rób co chcesz :P To jest "na śpiocha", a nie "na leniwca" :P Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: sama , sama :P nie ma siły na nic obecnie a na pewno nie na to o czym pomyślałaś :P chyba że na leniwca , ja pośpie ty tam rób co chcesz :P ahahah, zboki. Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Angi jakie tam zboki :P obowiązek małżeński trzeba spełnić chociaż raz do roku :P Magda to jak jest na leniwca ? :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: Magda to jak jest na leniwca ? :P Ona śpi, a on "robi" :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: ucz się bo Ci sie to przyda :P O tym samym pomyślałam :D Choć dzisiejsza młodzież pewnie mogłaby nas uczyć Aga, a nie my ich :D Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: O tym samym pomyślałam :D Choć dzisiejsza młodzież pewnie mogłaby nas uczyć Aga, a nie my ich :D pewnie tak :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: cichaj xD To czego nas nauczysz? :P Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 was juz chyba niczego nie trzeba uiczyć :P Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: was juz chyba niczego nie trzeba uiczyć :P czlowiek uczy sie przez całe życie :P Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 ocipieje, pół ryja mnie swędzi -_- chciałam kolczyki na nowo robić, ale jak mam na ryju takie gówno swędzące, to nie ma sensu :( Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 5 minut temu, angineuuka napisał: ocipieje, pół ryja mnie swędzi -_- chciałam kolczyki na nowo robić, ale jak mam na ryju takie gówno swędzące, to nie ma sensu :( Może oś zjadłaś ? Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 a może :/ jakis czas tak mnie trzyma :/ Masakra, nic nie moze byc dobrze :< Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 U mnie jest to samo , jak jedno wylecze to za chwile wyskakuje mi co innego :/ nigdy nie mam tak żeby mi nic nie było ..... Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: U mnie jest to samo , jak jedno wylecze to za chwile wyskakuje mi co innego :/ nigdy nie mam tak żeby mi nic nie było ..... taa, bolące kolano prawe, stłuczona lewa noga, siniak na czole, sraka na prawym policzku, zdarty paznokiec... :D Quote
Recommended Posts