Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, magdabroy napisał:

Aga, robią aferę, żeby ludziom oczy mydlić, że za ich plecami kombinują z czymś innym :/

Mnie też to zwisa czy donosił czy nie. Czasu nie cofniemy, a bez powodu Nobla nie dostał itp.

Buahahahahaha

Ale masz racje , ludzie podniecają się Wałęsą a Oni ombinują już inne machloje :/

Angi nasza wina że nam się z polityką kojarzysz ? :P

Posted

Hej.

Qwa, leje. Ale i tak zaraz ide na Roweer,by miec sile na dt haha.

Wogole znajoma ostatnio dorobila się collie smooth. (zazdro,mimo ze tri) pisalam z nia dzisiaj, zszedl temat na kase.. i kurde, jak mozna dobrac kredyt na psa :P tata musi jaw chyba bardzo kochac. Ja bym w zyciu nie pozwolila dobrac ojcu kredyt na kupno psa :lol:

Posted
3 minuty temu, Angi napisał:

Hej.

Qwa, leje. Ale i tak zaraz ide na Roweer,by miec sile na dt haha.

Wogole znajoma ostatnio dorobila się collie smooth. (zazdro,mimo ze tri) pisalam z nia dzisiaj, zszedl temat na kase.. i kurde, jak mozna dobrac kredyt na psa :P tata musi jaw chyba bardzo kochac. Ja bym w zyciu nie pozwolila dobrac ojcu kredyt na kupno psa :lol:

u na śnieg leży...

jeśli to jej pasja i marzenie... (kiedyś braliśmy kredyt na motocykl Damiana- też wyłącznie dla jego hobby) Serca rodziców są miękkie....Osobiście też bym nie naciągnęła rodziców na psa  (pomijając fakt, iż dla mnie szczęściem było iż w ogóle zgodzili się na PSA JAKO PSA)

Posted

Moj poprzedni lab a zarazem pierwszy pies , był brany kredyt na niego.  Spłacony bardzo szybko ale mama akurat nie miała takiej gotówki więc wzięła kredyt.   Nie uważam że to coś złego. Nigdy nie zalowala tej decyzji. Po coś te kredyty są prawda ? a ze ktoś akurat na zwierzę wziął to jego sprawa.