łamAga Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Aga, robią aferę, żeby ludziom oczy mydlić, że za ich plecami kombinują z czymś innym :/ Mnie też to zwisa czy donosił czy nie. Czasu nie cofniemy, a bez powodu Nobla nie dostał itp. Buahahahahaha Ale masz racje , ludzie podniecają się Wałęsą a Oni ombinują już inne machloje :/ Angi nasza wina że nam się z polityką kojarzysz ? :P Quote
*Magda* Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Angi, mnie polityka nie interesuje, więc tylko wspomniałam i już jestem cicho :P Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 6 minut temu, Angi napisał: wyjdz. mam drzwi tylko z opcją wejdz :D :P 1 Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 6 minut temu, Angi napisał: To skoncz ahah A to mogę dla Ciebie zrobić :P Quote
angineuuka Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Hej. Qwa, leje. Ale i tak zaraz ide na Roweer,by miec sile na dt haha. Wogole znajoma ostatnio dorobila się collie smooth. (zazdro,mimo ze tri) pisalam z nia dzisiaj, zszedl temat na kase.. i kurde, jak mozna dobrac kredyt na psa :P tata musi jaw chyba bardzo kochac. Ja bym w zyciu nie pozwolila dobrac ojcu kredyt na kupno psa :lol: Quote
mar....ka Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 3 minuty temu, Angi napisał: Hej. Qwa, leje. Ale i tak zaraz ide na Roweer,by miec sile na dt haha. Wogole znajoma ostatnio dorobila się collie smooth. (zazdro,mimo ze tri) pisalam z nia dzisiaj, zszedl temat na kase.. i kurde, jak mozna dobrac kredyt na psa :P tata musi jaw chyba bardzo kochac. Ja bym w zyciu nie pozwolila dobrac ojcu kredyt na kupno psa :lol: u na śnieg leży... jeśli to jej pasja i marzenie... (kiedyś braliśmy kredyt na motocykl Damiana- też wyłącznie dla jego hobby) Serca rodziców są miękkie....Osobiście też bym nie naciągnęła rodziców na psa (pomijając fakt, iż dla mnie szczęściem było iż w ogóle zgodzili się na PSA JAKO PSA) Quote
Ania :) Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Moj poprzedni lab a zarazem pierwszy pies , był brany kredyt na niego. Spłacony bardzo szybko ale mama akurat nie miała takiej gotówki więc wzięła kredyt. Nie uważam że to coś złego. Nigdy nie zalowala tej decyzji. Po coś te kredyty są prawda ? a ze ktoś akurat na zwierzę wziął to jego sprawa. Quote
angineuuka Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 A po co to oburzenie. Wyrazilam swoje zdanie tylko. :P Quote
Ania :) Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Ja się w żadnym wypadku nie oburzam ;P też wyraziłam swoje zdanie. :)) Quote
angineuuka Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Drazni mnie ta pogoda :/ tak sie ucieszylam ze pojde z psami, bo wrocilam wczesniej w a tu dupa :p nadal leje. Quote
*Magda* Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 A jak tam te Twoje ślimaki? Żyją jeszcze? Quote
angineuuka Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 No, zyja ;) tylko ten jeden mi padl jakos 2,3 miesiace po przybyciu. Ostatnio przeniosly sie do akwarium Quote
*Magda* Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 To nie jesteś pewna ile ich masz, że dajesz "?" ?? Quote
angineuuka Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 Haha, no mozna tak powiedziec :p mama się nimi zajmuje, odkad przyjechaly . ;). Ty nie spisz? ;o Quote
*Magda* Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Biedna mama Nie śpię, bo oglądam "Drugą szansę" ;) Quote
mar....ka Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 a co to za ślimaki ??? kiedyś raka mieliśmy Quote
Recommended Posts