Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeeeny, dzisiaj wyszłam z psem na spacer, maltańczyk, to wszyscy na mnie się glapili, jak na idiotkę, bo wszyscy husky trzymają w bloku i nie wychodzą nigdy z nim, a spaniel w kurniku nawet nie metrowym siedzi .. i po co :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']a co było / bedzie w Katowicach takiego za co mieli by Cie zagryźć ??[/QUOTE]
hejty, hejty i jeszcze raz hejty :evil_lol:
[quote name='fridaso']jeeeny, dzisiaj wyszłam z psem na spacer, maltańczyk, to wszyscy na mnie się glapili, jak na idiotkę, bo wszyscy husky trzymają w bloku i nie wychodzą nigdy z nim, a spaniel w kurniku nawet nie metrowym siedzi .. i po co :shake:[/QUOTE]
nie widzę nic złego w tym, że wyszłaś z psem na spacer :lol: Innymi nie należy się przejmować ;)

Posted

[quote name='Angi']hejty, hejty i jeszcze raz hejty :evil_lol:

nie widzę nic złego w tym, że wyszłaś z psem na spacer :lol: Innymi nie należy się przejmować ;)[/QUOTE]

wiem,wiem . :lol: w tym tygodniu już nie wyjdę, bo odwilż jest i ćlapa jest.. :eviltong:

Posted

Tybetany były by fajne jak by tyle nie żarły :diabloti:

A poza tym to dzień dobry :loveu: :diabloti:
Pokaż pasztet ( nie chce mi się po galerii grzebać :lol: )

Posted

Przyszłam się przywitać, ale przeczytałam to:
[quote name='Angi']potrzebuję kogoś mądrego, jest ktoś taki? :P[/QUOTE]
I jestem zmuszona opuścić tą galerię 8)

Posted

[quote name='Angi']idźcie sobie paskudy, sama sobie znajdę odpowiedź :evil_lol:[/QUOTE]

Pytaj, może ktoś Ci pomoże ;) Ja tylko poprzedni post napisałam dla jasność, jakbyś otrzymała głupią odpowiedź :)

Posted

[quote name='Angi']idźcie sobie paskudy, sama sobie znajdę odpowiedź :evil_lol:[/QUOTE]
Niby, że Ty taka mądra? :diabloti:
Ty wal pytanie śmiało, a nie że zagadkami rzucasz 8)