łamAga Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 No to czas wolny przeznacz na kawe u Magdy :D chociaz juz pewnie jestem w drodze powrotnej lub już w domu :P Quote
angineuuka Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 O tej porze chyba będę już w domu :p Quote
mar....ka Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 majoka a gdzie nad morze się wybierasz? z Shadowem? i jaki termin bierzesz pod uwagę pewnie do znienawidzonego Pobierowa (kiedyś), zawsze psioczyłam na Pobierowo, ale chyba 4 raz tam byłam z rzędu i nawet widzę plusy tego miasteczka . W tym roku miałam jechać z Shadowem, ale zmiękłam przez upały i trochę żywiołowość Shadiego (chociaż domek był z mozliwością pobytu zwierząt) i trafił do P. Marka do Bogatynii. W tym roku bedę uderzała w to samo miejsce-idealne dla psiarzy http://kotwicamorska.pl/. Właściciele maja koty i dwa owczarki niemieckie. Zwierząt masę, nawet się nie pytają co za okazy przywiozłaś. Pod bokiem las, do plaży dla psów nie więcej niż 8 minut :) Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 pewnie do znienawidzonego Pobierowa (kiedyś), zawsze psioczyłam na Pobierowo, ale chyba 4 raz tam byłam z rzędu i nawet widzę plusy tego miasteczka . W tym roku miałam jechać z Shadowem, ale zmiękłam przez upały i trochę żywiołowość Shadiego (chociaż domek był z mozliwością pobytu zwierząt) i trafił do P. Marka do Bogatynii. W tym roku bedę uderzała w to samo miejsce-idealne dla psiarzy http://kotwicamorska.pl/. Właściciele maja koty i dwa owczarki niemieckie. Zwierząt masę, nawet się nie pytają co za okazy przywiozłaś. Pod bokiem las, do plaży dla psów nie więcej niż 8 minut :) Dzięki za namiar ;) Ja właśnie szukam czegoś na ostatni tydzień lipca, bo wtedy Bodzian ma urlop ;) A jest opłata za psa? Quote
mar....ka Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 nie ma, jest za parking 5 zyla na dzień i klimatyczna, warunki są moim zdaniem super (przy domkach jest kostka brukowa, więc można małego w wózku wozić). jak będziesz rezerwować wczesniej, to pewnie dyszkę Ci zbiją od doby. Nie wiem czy we wszystkich, ale u nas było ogrzewanie podłogowe (mój mądry mąż nacisnął kontakt i przy upałach ponad 30 stopni całą noc grzało) Quote
angineuuka Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 było ogrzewanie podłogowe (mój mądry mąż nacisnął kontakt i przy upałach ponad 30 stopni całą noc grzało) ała Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 majoka a który domek mieliście? Bo te 4 osobowe fajnie wyglądają :) Quote
mar....ka Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 miałam właśnie 4 osobowy- cis - nie ma fot na stronie niestety Quote
Aleksa. Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Magda, w Polsce planujecie urlop ? :) Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 miałam właśnie 4 osobowy- cis - nie ma fot na stronie niestety To dawaj do Pobierowa w ostatni tydzień lipca :D Bo ja tam mogę być tylko w tym terminie :P Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Magda, w Polsce planujecie urlop ? :) Tak, kocham polskie morze :) Quote
Aleksa. Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Tak, kocham polskie morze :) Fajnie by było znowu w PL się spotkać :D :D Quote
angineuuka Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Szkoda ze ja nie mogę tak sobie zaplanować pół roku wcześniej, a nie wiem c z y dojadę sama pociągiem :( Quote
Leokadia Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Obmacali ją i pojechała. A za esy o 5 rano przejmuję galerię do odwołania. Quote
Aleksa. Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Mnie na lotnisku jeszcze nie macali :P Quote
*Magda* Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Fajnie by było znowu w PL się spotkać :D :D Polskie morze wita :D Chyba że będziesz nas miała dość, po wizycie w niemcowni :D:P Mnie na lotnisku jeszcze nie macali :P Może tym razem będą Cię macać :D Quote
łamAga Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nie no , pomacało by się ale żeby tak o tym na dogo pisać :P Quote
łamAga Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 W sumie :P Ale to bardziej w RR :P albo na jakims męskim forum bo co nam po macaniu jak tu same kobity :P Quote
łamAga Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 macają ale mi się po dziewczynkach odbija :P Quote
Recommended Posts