Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majoka a gdzie nad morze się wybierasz? z Shadowem? i jaki termin bierzesz pod uwagę

pewnie do znienawidzonego Pobierowa (kiedyś), zawsze psioczyłam  na Pobierowo, ale chyba 4 raz tam byłam z rzędu i nawet widzę plusy tego miasteczka . W tym roku miałam jechać z Shadowem, ale zmiękłam przez upały i trochę  żywiołowość Shadiego (chociaż domek był z mozliwością pobytu zwierząt) i trafił do P. Marka do Bogatynii. W tym roku bedę uderzała w to samo miejsce-idealne dla psiarzy http://kotwicamorska.pl/. Właściciele maja koty i dwa owczarki niemieckie. Zwierząt masę, nawet się nie pytają co za okazy przywiozłaś. Pod bokiem las, do plaży dla psów nie więcej niż 8 minut :)

Posted

pewnie do znienawidzonego Pobierowa (kiedyś), zawsze psioczyłam  na Pobierowo, ale chyba 4 raz tam byłam z rzędu i nawet widzę plusy tego miasteczka . W tym roku miałam jechać z Shadowem, ale zmiękłam przez upały i trochę  żywiołowość Shadiego (chociaż domek był z mozliwością pobytu zwierząt) i trafił do P. Marka do Bogatynii. W tym roku bedę uderzała w to samo miejsce-idealne dla psiarzy http://kotwicamorska.pl/. Właściciele maja koty i dwa owczarki niemieckie. Zwierząt masę, nawet się nie pytają co za okazy przywiozłaś. Pod bokiem las, do plaży dla psów nie więcej niż 8 minut :)

Dzięki za namiar ;)

Ja właśnie szukam czegoś na ostatni tydzień lipca, bo wtedy Bodzian ma urlop ;)

A jest opłata za psa?

Posted

nie ma, jest za parking 5 zyla na dzień i klimatyczna, warunki są moim zdaniem super (przy domkach jest kostka brukowa, więc można małego w wózku wozić). jak będziesz rezerwować wczesniej, to pewnie dyszkę Ci zbiją od doby. Nie wiem czy we wszystkich, ale u nas było ogrzewanie podłogowe (mój mądry mąż nacisnął kontakt i przy upałach ponad 30 stopni całą noc grzało)

Posted

Fajnie by było znowu w PL się spotkać :D :D

Polskie morze wita :D

Chyba że będziesz nas miała dość, po wizycie w niemcowni :D:P

Mnie na lotnisku jeszcze nie macali :P

Może tym razem będą Cię macać :D