Aleksa. Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='westie_justa']Jutro ferie:loveu::diabloti:[/QUOTE] o tak ! :loveu: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 szary białas chyba zostanie wykąpany jutro... Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']szary białas chyba zostanie wykąpany jutro...[/QUOTE] To wpadnij potem do mnie wykąpać kota :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 pf, to nie problem. Kąpałam już koty :grins: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Jak zapłacisz mi za dojazd :D Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']pf, to nie problem. Kąpałam już koty :grins:[/QUOTE] Lumpka się dobrze kąpie, tylko mi się nie chce :evil_lol: [quote name='Angi']Jak zapłacisz mi za dojazd :D[/QUOTE] Widzisz Aga, do Ciebie ma bliżej i masz jej zapłacić za dojazd :D Do mnie ma dalej i ode mnie kasy nie chce :grins: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy'] Widzisz Aga, do Ciebie ma bliżej i masz jej zapłacić za dojazd :D Do mnie ma dalej i ode mnie kasy nie chce :grins:[/QUOTE] co za baba :mad: dojazd jak dojaz ale kto jej zapłaci za podarte ubranie i za pocięte ręce :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 pocięte/pogryzione ręce to dla mnie nie jest problem :grins: to co, kiedy mogę wpadać? :lol: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']pocięte/pogryzione ręce to dla mnie nie jest problem :grins: to co, kiedy mogę wpadać? :lol:[/QUOTE] Jak Qwenda zacznie liniec , przy okazji pomożesz mi ją wyczesywac :diabloti: a My za rok moze bedziemy Qwende dopuszczać :diabloti:i będą małe słodziaste tybetanki :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 dasz mi jednego w prezencie, prawda? :grins: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']dasz mi jednego w prezencie, prawda? :grins:[/QUOTE] pod warunkiem ze z moim przydomkiem i ze bedziesz go wystawiała :diabloti: Quote
FridaOzzy Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Hej :D ja mojego białasa właśnie wykąpałam, i mu dałam świńskie ucho wielkości dłoni dorosłego i całe zjadł w 30minut, zaczynam się bać, to maltańczyk z 2,5 kg, zje mnie.. :placz: Quote
*Magda* Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] a My za rok moze bedziemy Qwende dopuszczać :diabloti:i będą małe słodziaste tybetanki :diabloti:[/QUOTE] To macie już dla niej partnera?? Pamiętaj, że jeden dla Izy :) [quote name='Angi']dasz mi jednego w prezencie, prawda? :grins:[/QUOTE] Będzie zapłatą za kąpanie kotów ;) Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='magdabroy']To macie już dla niej partnera?? Pamiętaj, że jeden dla Izy :) Będzie zapłatą za kąpanie kotów ;)[/QUOTE] Jeszcze nie mamy , na razie tak bysmy chcieli zeby ją za rok dopuścić ale co z tego wyjdzie to czas pokaże , musimy jej jeszcze badania na dysplazje zrobić ;) to ja juz wole jej w PLN zapłacic taniej wyjdzie :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']pod warunkiem ze z moim przydomkiem i ze bedziesz go wystawiała :diabloti:[/QUOTE] A jaki przydomek? :lol: Wyrobiłabym mu CH.PL :grins: o ile by mnie wcześniej hodowcy nie zjedzą :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Jeszcze nie mamy , na razie tak bysmy chcieli zeby ją za rok dopuścić ale co z tego wyjdzie to czas pokaże , musimy jej jeszcze badania na dysplazje zrobić ;) to ja juz wole jej w PLN zapłacic taniej wyjdzie :eviltong:[/QUOTE] to 3000 zł za kąpanie kotecka poproszę :evil_lol: [quote name='fridaso']Hej :D ja mojego białasa właśnie wykąpałam, i mu dałam świńskie ucho wielkości dłoni dorosłego i całe zjadł w 30minut, zaczynam się bać, to maltańczyk z 2,5 kg, zje mnie.. :placz:[/QUOTE] Hej, ucho ci pożre :diabloti: Quote
FridaOzzy Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 a niech jutro będzie paczka dla psa, kupiłam mu masę smakołyków , bo jutro 4 urodziny :-D Quote
FridaOzzy Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']to 3000 zł za kąpanie kotecka poproszę :evil_lol: Hej, ucho ci pożre :diabloti:[/QUOTE] a ja z nim dzisiaj spałam, ojoj, to nie mam ucha chyba. :shake: Quote
łamAga Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Angi']A jaki przydomek? :lol: Wyrobiłabym mu CH.PL :grins: o ile by mnie wcześniej hodowcy nie zjedzą :evil_lol:[/QUOTE] jeszcze nie wymyśliliśmy :diabloti: hodowców się nie boj nie gryzą :eviltong: [quote name='Angi']to 3000 zł za kąpanie kotecka poproszę :evil_lol: [/QUOTE] o kurczaczek za droga jesteś :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='fridaso']a ja z nim dzisiaj spałam, ojoj, to nie mam ucha chyba. :shake:[/QUOTE] uważaj :evil_lol: [quote name='dOgLoV']jeszcze nie wymyśliliśmy :diabloti: hodowców się nie boj nie gryzą :eviltong: o kurczaczek za droga jesteś :eviltong:[/QUOTE] wiesz, po wystawie w Katowicach mogą już mnie zagryźć :lol: Quote
FridaOzzy Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='dOgLoV']jeszcze nie wymyśliliśmy :diabloti: hodowców się nie boj nie gryzą :eviltong: o kurczaczek za droga jesteś :eviltong:[/QUOTE] tylko hodowcy połykają w całości? nie wiem, co lepsze, serio. :eviltong: Quote
Recommended Posts