Aleksa. Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Juz wszystko ogarniasz? Ja sobie przypomniałam, że po samym wykładach egzaminu nie miałam..tak mi się wydaje, ale instruktor pytał podczas jazdy o wiele rzeczy. W sensie był konkretny i wymagający, ale na dobre wyszło haha :P Quote
marta1624 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ja po wykładach miałam, ale takie co wszyscy zdali- dali nam gotowce, tylko podpisać się :D A potem w wordzie teoria, zaraz po niej praktyka :) Quote
kalyna Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Z tego co ja się orientuję, aby zdać nowe testy to trzeba przysiąść :P najlepiej kupić książkę i się uczyć. Choć my mieliśmy łatwiej, bo w parę dni wykułam wszystkie testy i wewnętrzny na 0 błędów i potem państwowy też 0. Quote
angineuuka Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Ja mam książke.Tylko ja potrzebuje wytlumaczen po chlopsku. ;) ale coś rozumiem. Chociaż nie wiem czy nim dojadę to nie umrę z ciepła :P dobrze że nie daleko i mogę na rowerze podjechać.. Quote
Aleksa. Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 No ja w tamtym roku, czyli na nowych zasadach zdawałam Quote
Aleksa. Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Może będę umiała coś Ci wytłumaczyć? Ja też dużo testów z płyty robiłam. Quote
angineuuka Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Hahah, pojechałam na daremno bo biuro od 13= Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 boże, miałam sen dziwny. Obudziłam się i się zakochałam : ten sen był taki realny, że jak się obudziłam to było mi siebie aż żal :P Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 chyba zaczęły mi się podobać whippety, słabo ze mną. Muszę o charakterze poczytać z nadzieją że już mi się odpodobają :P Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 chyba zaczęły mi się podobać whippety, słabo ze mną. Muszę o charakterze poczytać z nadzieją że już mi się odpodobają :P Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Angina zwariowałaś :P noo... straszne. Nie ma bata bym wpadła w grupę X. NIE muszę się odkochać hahaha Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 sęk w tym, że nie śledzę chartów. To one mnie sledzą :lol: chociażby pipet co przebywa u sąsiadki. To chyba od tego się zaczęło.. Dzięki bogu że to tacy dziwni ludzie, ani się zapytać ani nic. Bo to by źle było :lol: Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 w buldozery jak szybko wpadłam tak wypadłam ;) Quote
angineuuka Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Taa.. :P Obudziłam sie dzis o 5, wiało jak cholera, lało.. Angineuka już posrana bo wiało :P ciemno jak makiem zasiał.. :D Pierwsze co pomyslałam jak Aga sobie w taką wichurę poradzi hahah Quote
marta1624 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Hahaha nie martw się, Aga zawsze sobie radzi :D U mnie tak samo, teraz też leje, zaraz skoczę na szybko z psem ;) Quote
Recommended Posts