łamAga Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 A no :P ale duzo sie ostatnio u Ciebie dzieje wiec nie wiedziałam co :P i po co :P Quote
marta1624 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Angina a twoja mama myśli że coś się psom stanie? :O Quote
angineuuka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 No. Te stwory mogą rozpierduszke zrobić :p mogą ale nie muszą :p Quote
angineuuka Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Witaminy lykam, mam jakiś medyczny szampon a o dziś maseczkę kupiłam. kiedyś już ja stosowałam :l Quote
vege* Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Włosy na lysine mi odrastają :D Super :D Oooooooo a co stosujesz ? tez zaczne stosować :D Ja jak chciałam wzmocnić włosy to wcierałam wcierkę Jantar, na serio jest super. Mam tyle baby hair, że sobie rady nie daję, żyją własnym życiem :lol: Quote
angineuuka Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Poziom upośledzenia Comy dzisiaj jakoś sięga zenitu :p Quote
łamAga Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Co znowu Coma odjePała ? vege * zaciekawiłaś mnie ta wcierką ;) w aptece ją kupie ? i ile taka buteleczka ma ml ? ;) Quote
vege* Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 vege * zaciekawiłaś mnie ta wcierką ;) w aptece ją kupie ? i ile taka buteleczka ma ml ? ;) W aptece i w większości drogerii m.in. w rossmannie ;) U mnie kosztuje 10 zł za 100 ml i mi starczyła na miesiąc codziennego wcierania i jeszcze na włosy pryskałam :) Ja myję włosy rano więc wieczorem przed spaniem ją sobie wcierałam ;) Buteleczka jest niewygodna więc sobie przelałam do buteleczki z atomizerem ;) Quote
angineuuka Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Sasasasa, Furkidz nie odnotował mojej wpłaty. A mnie nawala gardło, wiec jutrzejszy zabieg stoi pod znakiem zapytania. Jednakże wszystko wyjdzie jutro. A i nadal mam szelki i obroże na sprzedaż :p szelki w koniczyne. Quote
Baton Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Fajnie, znowu myślałam, że weszłam do Morusa i nie wiedziałam o co biega nagle xD A to już jutro ten zabieg ma być? :o Quote
łamAga Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Vege dzięki za info , jutro uderzam do apteki :D Angi a bedziesz leżała w szpitalu po zabiegu czy wracasz do domu ? Quote
Recommended Posts