angineuuka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 A ja nie mam zamiaru sie tłumaczyć ;) Quote
łamAga Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 A ja czasami musze ;) Pepsiaczkiem sie w ogóle nie interesują ale Ibri bardzo ;) Quote
kalyna Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Tyle co ja się naczytałam o fundacjach itp to kota w życiu nie wzięłabym. Psa już raczej też nie, już prędzej bezpośrednio z schronu, najlepiej pobliskiego :P Ja prawie zawsze płacę z góry, moja natura skąpca nie pozwala mi inaczej :lol: Ale najgorzej było z tymi panelami, bo płaciłam wtedy 700zł, i to był dotychczasowy rekord. A ten kurier, z tą paletą, jak to przywiózł, masakra :D Mnie wkurza najbardziej to, że płacę od razu przelewam, a sklep nie ma czegoś na stanie i nie raczy mnie o tym poinformować i tak sobie czekam tygodniami... całkiem inny wydźwięk jest, jak napiszą od razu e-maila... Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 No ja tak samo :D Foty? Dopiero jutro.. Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 A to ten pokaz mial byc dzisiaj czy jutro ? bo ja jak zwykle zakręcona jestem :P Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Aaa a ja od rana sobie myślę " Ale Angi ma fajnie juz jest pewnie na pokazie " haha To fajnie że jutro nie bede Ci tak zazdrosciła bo w tym czasie bede na wystawie :P Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 No własnie nie ;( mam nadzieje ze sie prognozy nie sprawdzą i nie bedzie padało bo wtedy lipa z wystawy ;( Quote
angineuuka Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 To powodzenia, trzymam kciuki za pogode :D dobrze ze ja mam pod dachem :P Quote
angineuuka Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Stałam 40!!!! Minut zeby dotrzec do kotow w klatkach i wspomoc bezdomne koty groszem, koszmar. ;) ale na scenie były konkursy, wiec luz. Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Wow tyle stania , ale było warto , pomoc najważniejsza ;) i co wygrałaś ? :P Quote
angineuuka Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Nawet kakadu mnie zawiodlo, bo nic ciekawego nie bylo. W tesco kupialm spozniony prezent dla Misi :P ale we wtorek juz chyba bede mogla psy wykapac, ale spacero i tak bedzie na smyczy - szczepienia lisow ???? Za to mialam okazje zobaczec fajne koty, byl rudy kot domowy nawet. Ja juz chce mojego rudzielca!! :C :D Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Mi się rudzielce najbardziej podobają <3 a widziałaś tego największego kota ? ;) Quote
angineuuka Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Nie był to MC, a chyba ragdoll ;) O zgrozo, najmniejszym kotem została kotka MC . ale 3 mies :D szukajac domu :p Quote
Recommended Posts