angineuuka Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Tylko że to będzie [B]niekastrowany [/B]pies :P a moja suk też nie jest ciachana. [COLOR=#ffff00][SIZE=1]Ona gadała, że podoba jej się Misia. A, że nadarzyła się okazja :D ( mimo, że go jeszcze nie ma to ja żyję tą nadzieją, że jednak nie polubi jej dzieci i mi go będzie chciała oddać :evil_lol: )[/SIZE][/COLOR] Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 O, to widzę, że założycie biały (mimo że czarny :P) biznes 8) A zdradzała z jakiej hodowli? ;) Ej, Ty nie życz nieszczęścia sąsiadce, jak chcesz drugiego westa to sobie sama załatw :D Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 tak, tak. Biały biznes :loveu: Psiak chyba bez rodo, dwu letni. Babka go oddaje bo się z facetem rozwodzi, nie ma dla niego czasu i typek podobno coś temu psiakowi robi na złość... Jednak nie wiem co :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Łohohoho, widzę że pseudo nowe się rodzi :D Będziecie bogaci 8) A kiedy pies ma trafić do Twej sąsiadki? Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 nooo, szczeniaka sobie zostawię :D i się zamienię, west na jakiegoś innego psa. Oczywiście mój pies ma rodowUd :P Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 przyszłam się pochwalić, że westowy kolega jest już u sąsiadki :lol: Byliśmy się nawet zapoznać, udzielić kilka rad itp :lol: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']przyszłam się pochwalić, że westowy kolega jest już u sąsiadki :lol: Byliśmy się nawet zapoznać, udzielić kilka rad itp :lol:[/QUOTE] a zdjęcia mamy ?? :lol: Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 nie mamy, ale gdy tylko pies przyzwyczai się do nowego domu to porobię. I gdy go jakoś doprowadzę do porządku, bo nie wygląda zbyt ładnie. :P Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 a skąd ten pies jest tak w ogólę ?? bo nie doczytałam :oops: Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 bo chyba nie napisałam. Znajoma znajomej od tej sąsiadki go oddawała. :lol: Jutro będę spiewać : Hej kolęda, kolęda! :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']bo chyba nie napisałam. Znajoma znajomej od tej sąsiadki go oddawała. :lol: Jutro będę spiewać : Hej kolęda, kolęda! :evil_lol:[/QUOTE] znajoma znajomej :diabloti: hihihihihihihi :laugh2_2: Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Bo jest z mężem w separacji, ma dwójkę dzieci, a pies siedział 12 godzin zamknięty w łazience. :lol: Tutaj będzie miał lepiej, bo na wiosnę będzie ze mną łaził na spacery :D Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']Bo jest z mężem w separacji, ma dwójkę dzieci, a pies siedział 12 godzin zamknięty w łazience. :lol: Tutaj będzie miał lepiej, bo na wiosnę będzie ze mną łaził na spacery :D[/QUOTE] To moze Ty go weź bedziesz miała parkę , ciachniesz mu jajeczka i luzik :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Ja wiem, jednak nie ma żadnych przeciwwskazań aby oni musieli oddać tego psa. Starzy mają więcej radochy niż te dzieci. Podobno był tekst : ' O, Misia przyszła' :lol: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']Ja wiem, jednak nie ma żadnych przeciwwskazań aby oni musieli oddać tego psa. Starzy mają więcej radochy niż te dzieci. Podobno był tekst : ' O, Misia przyszła' :lol:[/QUOTE] hihihihihihihihi :diabloti: niech go nazwą " miś " bedzie Miś i Misia :loveu: Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 On ma na imię TOFIK :lol: ( takie już miał ) Ja chcę jakiś banerek :( Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']On ma na imię TOFIK :lol: ( takie już miał ) Ja chcę jakiś banerek :([/QUOTE] tez fajnie :loveu: jak bym umiała to bym Ci zrobiła ale nie mam takich zdolności :shake: Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 a ja nie wiem w jakim programie mogę spróbować.. :/ Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']a ja nie wiem w jakim programie mogę spróbować.. :/[/QUOTE] chyba w każdym do grafiki .... Quote
angineuuka Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 w photoscape to nie zrobię :lol: Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Angi']w photoscape to nie zrobię :lol:[/QUOTE] mysle ze by sie pewnie dało ale nie mam pojęcia jak .... Quote
Recommended Posts