Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko że to będzie [B]niekastrowany [/B]pies :P a moja suk też nie jest ciachana.

[COLOR=#ffff00][SIZE=1]Ona gadała, że podoba jej się Misia. A, że nadarzyła się okazja :D
( mimo, że go jeszcze nie ma to ja żyję tą nadzieją, że jednak nie polubi jej dzieci i mi go będzie chciała oddać :evil_lol: )[/SIZE][/COLOR]

Posted

O, to widzę, że założycie biały (mimo że czarny :P) biznes 8)

A zdradzała z jakiej hodowli? ;)

Ej, Ty nie życz nieszczęścia sąsiadce, jak chcesz drugiego westa to sobie sama załatw :D

Posted

tak, tak. Biały biznes :loveu:
Psiak chyba bez rodo, dwu letni. Babka go oddaje bo się z facetem rozwodzi, nie ma dla niego czasu i typek podobno coś temu psiakowi robi na złość... Jednak nie wiem co :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']przyszłam się pochwalić, że westowy kolega jest już u sąsiadki :lol:
Byliśmy się nawet zapoznać, udzielić kilka rad itp :lol:[/QUOTE]

a zdjęcia mamy ?? :lol:

Posted

[quote name='Angi']bo chyba nie napisałam.
Znajoma znajomej od tej sąsiadki go oddawała. :lol:
Jutro będę spiewać : Hej kolęda, kolęda! :evil_lol:[/QUOTE]

znajoma znajomej :diabloti:

hihihihihihihi :laugh2_2:

Posted

Bo jest z mężem w separacji, ma dwójkę dzieci, a pies siedział 12 godzin zamknięty w łazience. :lol: Tutaj będzie miał lepiej, bo na wiosnę będzie ze mną łaził na spacery :D

Posted

[quote name='Angi']Bo jest z mężem w separacji, ma dwójkę dzieci, a pies siedział 12 godzin zamknięty w łazience. :lol: Tutaj będzie miał lepiej, bo na wiosnę będzie ze mną łaził na spacery :D[/QUOTE]

To moze Ty go weź bedziesz miała parkę , ciachniesz mu jajeczka i luzik :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']Ja wiem, jednak nie ma żadnych przeciwwskazań aby oni musieli oddać tego psa.
Starzy mają więcej radochy niż te dzieci. Podobno był tekst : ' O, Misia przyszła' :lol:[/QUOTE]

hihihihihihihihi :diabloti: niech go nazwą " miś " bedzie Miś i Misia :loveu:

Posted

[quote name='Angi']On ma na imię TOFIK :lol: ( takie już miał )
Ja chcę jakiś banerek :([/QUOTE]

tez fajnie :loveu:

jak bym umiała to bym Ci zrobiła ale nie mam takich zdolności :shake: