*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ale ten króliś ma fajną białą łapkę :loveu: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 doglov - nie xD to zmutowany pies :diabloti: talucha- wiem, przerobione. On gorzej wygląda w czerwonych oczach XD Quote
Talucha Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ale w ogóle taki jakiś wyłupek :diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Angi']doglov - nie xD to zmutowany pies :diabloti: [/QUOTE] myślałam że to połączenie psa kota i jaszczurki :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 talucha - sama jesteś wyłupek :diabloti: On ma kilka mies. dopiero . doglov - to jest pies made in china xd Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Angi']talucha - sama jesteś wyłupek :diabloti: On ma kilka mies. dopiero . doglov - to jest pies made in china xd[/QUOTE] Made in tibet :P Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 dalej dalej , nie ma likwidowania galerii :eviltong: Quote
Evelynkaa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [url]http://www.voila.pl/427/c5uv9/index.php?get=1&f=1Jezu[/url] co Ty go intubujesz :P mam nadzieję że w tym roku się ujawnisz na wystawie w katowicach :) Quote
angineuuka Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 nie wiem czy będę w piątek :lol: Quote
angineuuka Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 no w piątek wystawiają się teriery . Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Angi']no w piątek wystawiają się teriery .[/QUOTE] ahaaaa , to nie bedziesz w piatek bo w piatek masz szkołę :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ahaaaa , to nie bedziesz w piatek bo w piatek masz szkołę :eviltong:[/QUOTE] co roku jestem w piątek, tylko w poprzednią wystawę nie byłam w pt :evil_lol: Nawet z zapaleniem oskrzeli byłam. Teraz mam w planach być pt/sob. Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 rok temu jechałam sama, wcześniej woził mnie tata ;) toż to Katowice to nie koniec świata :P Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Angi']rok temu jechałam sama, wcześniej woził mnie tata ;) toż to Katowice to nie koniec świata :P[/QUOTE] no niby nie :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 ee tam, ja tam zawsze kogoś na tej wystawie znajdę. w sobotę będzie kilka znajomych osób, łącznie z Naklejką. Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Angi']ee tam, ja tam zawsze kogoś na tej wystawie znajdę. w sobotę będzie kilka znajomych osób, łącznie z Naklejką.[/QUOTE] Niech Naklejka foci Tybcie chętnie obejrzę :eviltong: Quote
łamAga Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 to po wystawie koniecznie napisz mi który najbardziej Ci sie podobała :cool3: Quote
Recommended Posts