Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']no to zdrowy samiec ;)
samca prędzej czy później kupie :P[/QUOTE]

ja też ale jak znajdę takiego ładnego , kiedyś w kaliszu widziałam piękne , z pieknymi strzępiastymi ogonami , szkoda ze sie nie skusiłam bo juz takich później nigdzie nie spotkałam ....

Posted

nie podobają mi się takie, mój kiedyś tak wyglądał jak samice go podziabały :P :D
u mnie w zoologu są często.
Widziałam takiego pięknego bojownika, pomarańczowy z takimi płetwami :[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSMpfwIEonaevBwtClsVDfs60_ggdkq93-MiKYnOSxtZ9IVFCKi9LEi4l6yOQ[/IMG]

nie mogłam go wziąć, bo nie miałam gdzie go dać :(

Posted

[quote name='Angi']nie podobają mi się takie, mój kiedyś tak wyglądał jak samice go podziabały :P :D
u mnie w zoologu są często.
Widziałam takiego pięknego bojownika, pomarańczowy z takimi płetwami :[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSMpfwIEonaevBwtClsVDfs60_ggdkq93-MiKYnOSxtZ9IVFCKi9LEi4l6yOQ[/IMG]

nie mogłam go wziąć, bo nie miałam gdzie go dać :([/QUOTE]

też ładny ale bardziej jak karp wygląda :evil_lol:

mi sie takie podobają :loveu:

[IMG]http://kora.blox.pl/resource/rb.8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']ładny :loveu:
zobaczę jeszcze. Pewnie kupię na spontanie :evil_lol:[/QUOTE]

dlugo trzeba szukać żeby znaleźć ładnego bojownika , wiem to z autopsji ;)

Posted

[quote name='Angi']wiem. ;)
u mnie w zoologu są ładne bojowniki, ale trzeba trafić .[/QUOTE]

My mamy u siebie jakieś z 8 zoologicznych i tylko w jednym i tylko raz trafiłam na te piękne strzępiaste , bardzo szybko zeszły , pamietam tydzien później poszłam po jednego dla chrześniaczki i juz nie było :shake:

Posted

[quote name='Angi']to kupie ci i wyśle :evil_lol:[/QUOTE]

ok , najlepiej w 500 L akwarium , będe miała juz do innych rybek a bojownika dam do 25 L :eviltong:

dobranoc :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']N

Ja nie używam miotły, [B]ja odnoszę na dwór pająki rękami[/B] :P Za to moje kotki uwielbiają polować na wszystko, co mniejsze, a że umieją aportować to zawsze pod nogi przynoszą mi myszki, karaluchy i inne robactwa :loveu:[/QUOTE]Szacun! Nigdy w życiu nie dotknę tych potworów

Posted

Cześć Misiowate :D

[quote name='Izabela124.']Szacun! Nigdy w życiu nie dotknę tych potworów[/QUOTE]
Przecież pająki są fajne :loveu: Ja kiedyś chciałabym ptasznika :loveu:

Posted

O, to jak już będę mieć ptasznika to na pewno będziesz miała okazję go niejednokrotnie oglądać, Iza :)

Angi, obróżka powiadasz? Pokapokapokapokapokapokapoka, ale na psie :P