łamAga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Angi']no to zdrowy samiec ;) samca prędzej czy później kupie :P[/QUOTE] ja też ale jak znajdę takiego ładnego , kiedyś w kaliszu widziałam piękne , z pieknymi strzępiastymi ogonami , szkoda ze sie nie skusiłam bo juz takich później nigdzie nie spotkałam .... Quote
angineuuka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 nie podobają mi się takie, mój kiedyś tak wyglądał jak samice go podziabały :P :D u mnie w zoologu są często. Widziałam takiego pięknego bojownika, pomarańczowy z takimi płetwami :[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSMpfwIEonaevBwtClsVDfs60_ggdkq93-MiKYnOSxtZ9IVFCKi9LEi4l6yOQ[/IMG] nie mogłam go wziąć, bo nie miałam gdzie go dać :( Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Angi']nie podobają mi się takie, mój kiedyś tak wyglądał jak samice go podziabały :P :D u mnie w zoologu są często. Widziałam takiego pięknego bojownika, pomarańczowy z takimi płetwami :[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSMpfwIEonaevBwtClsVDfs60_ggdkq93-MiKYnOSxtZ9IVFCKi9LEi4l6yOQ[/IMG] nie mogłam go wziąć, bo nie miałam gdzie go dać :([/QUOTE] też ładny ale bardziej jak karp wygląda :evil_lol: mi sie takie podobają :loveu: [IMG]http://kora.blox.pl/resource/rb.8.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 ładny :loveu: zobaczę jeszcze. Pewnie kupię na spontanie :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Angi']ładny :loveu: zobaczę jeszcze. Pewnie kupię na spontanie :evil_lol:[/QUOTE] dlugo trzeba szukać żeby znaleźć ładnego bojownika , wiem to z autopsji ;) Quote
angineuuka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 wiem. ;) u mnie w zoologu są ładne bojowniki, ale trzeba trafić . Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Angi']wiem. ;) u mnie w zoologu są ładne bojowniki, ale trzeba trafić .[/QUOTE] My mamy u siebie jakieś z 8 zoologicznych i tylko w jednym i tylko raz trafiłam na te piękne strzępiaste , bardzo szybko zeszły , pamietam tydzien później poszłam po jednego dla chrześniaczki i juz nie było :shake: Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='Angi']to kupie ci i wyśle :evil_lol:[/QUOTE] ok , najlepiej w 500 L akwarium , będe miała juz do innych rybek a bojownika dam do 25 L :eviltong: dobranoc :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Ty$ka']N Ja nie używam miotły, [B]ja odnoszę na dwór pająki rękami[/B] :P Za to moje kotki uwielbiają polować na wszystko, co mniejsze, a że umieją aportować to zawsze pod nogi przynoszą mi myszki, karaluchy i inne robactwa :loveu:[/QUOTE]Szacun! Nigdy w życiu nie dotknę tych potworów Quote
Ty$ka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Cześć Misiowate :D [quote name='Izabela124.']Szacun! Nigdy w życiu nie dotknę tych potworów[/QUOTE] Przecież pająki są fajne :loveu: Ja kiedyś chciałabym ptasznika :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Ty$ka'] Przecież pająki są fajne :loveu: Ja kiedyś chciałabym ptasznika :loveu:[/QUOTE]Mogę je jedynie oglądać na zdjęciach :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 siemka, siemka :P Kiedyś byłam w stanie wziąć pająka na ręce, teraz już nie ;) Przyszła nam obróżka! :D Quote
Ty$ka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 O, to jak już będę mieć ptasznika to na pewno będziesz miała okazję go niejednokrotnie oglądać, Iza :) Angi, obróżka powiadasz? Pokapokapokapokapokapokapoka, ale na psie :P Quote
angineuuka Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 nie, nie popopopopopopokażę. Model nie taki, a ja nawet nie mam siły zdjęć ogarniać. Mój tata się załamie jak jutro pójdzie na poczte :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Leń, leń, leń :P I nie zasłaniaj się psem, niedobroto Ty :P Quote
angineuuka Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 pf, i tak mam zamiar zlikwidować galerię ;) Quote
łamAga Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Angi']pf, i tak mam zamiar zlikwidować galerię ;)[/QUOTE] Ja Ci zaraz zlikwiduję :mad::eviltong: Quote
angineuuka Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja Ci zaraz zlikwiduję :mad::eviltong:[/QUOTE] bez sensu ona jest :lol: Quote
łamAga Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Angi']bez sensu ona jest :lol:[/QUOTE] bez sensu to są gofry bez bitej śmietany :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 nie, takie są najlepsze :loveu: Quote
łamAga Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Angi']nie, takie są najlepsze :loveu:[/QUOTE] nieee , za suche :eviltong: z bitą śmietaną i z jagodami :diabloti: Quote
Talucha Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='dOgLoV'] z bitą śmietaną i z jagodami :diabloti:[/QUOTE] Doooobrze prawi! W wakacje się takimi objadałam, mniam mniam mniam :D:D:D Quote
Sonka95 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ja to uwielbiam z bitą śmietaną lub cukrem pudrem ( ale duża ilość ) :p Quote
Recommended Posts