angineuuka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 fundatorem dzisiejszego złego humoru jest jutrzejszy lekarz 8) Quote
łamAga Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 ja sie bede w poniedziałek stresowała a Ty już bedziesz po stresie :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 więc high5 Aga :eviltong: na usg idziesz?:eviltong: Quote
łamAga Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 [quote name='Angi']więc high5 Aga :eviltong: na usg idziesz?:eviltong:[/QUOTE] Taaaa mam mega stresującą wizyte u gina :roll: Quote
angineuuka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 no jestem ciekaw ile jutro posiedze.. ;p Quote
łamAga Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 [quote name='Angi']no jestem ciekaw ile jutro posiedze.. ;p[/QUOTE] Ja zawsze około 3 godziny siedze więc pewnie mniej siedziala nie bedziesz , taka jest dzisiaj służba zdrowia :roll: Quote
łamAga Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 [quote name='Angi']Wyjątkowo idę prywatnie,, :p[/QUOTE] a no to może wyjątkowo będziesz krótko , chociaż i tutaj czasami jest różnie , u alergologa mimo ze prywatnie to też zawsze te 30 min siedziałam ;) Quote
łamAga Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 [quote name='Angi']lepsze 30 min niż 3 h :p[/QUOTE] to na pewno ;) ciekawe za co im płacą , wez sie spoznij do pracy 5 min to Ci albo podziekuja albo sie nasluchasz a taki sie spozni 3h i sie jeszcze cieszy :roll: Quote
Baski_Kropka Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ja sie ostatnio do lekarzy nałaziłam i narzekac na mogę... ale chyba miałam wyjątkowego farta :P Jak mam gorączke to wyglądam jak bym umierała, wiec przyjmowali szyko :P Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 To brzmi jakby na dogo zawitała druga deer :eviltong: Ale fajnie Wam, że sobie jedziecie. :o Quote
angineuuka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ja sie ostatnio do lekarzy nałaziłam i narzekac na mogę... ale chyba miałam wyjątkowego farta :P Jak mam gorączke to wyglądam jak bym umierała, wiec przyjmowali szyko :P[/QUOTE] mnie kiedyś przyjąć nie chcieli, co z tego że ledwo żyłam :loveu: Gorączka, duszności.. itp:eviltong: [quote name='Onomato-Peja']To brzmi jakby na dogo zawitała druga deer :eviltong: Ale fajnie Wam, że sobie jedziecie. :o[/QUOTE] a czy ja po kimś jeżdżę? Quote
angineuuka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 aaa, zwracam honor :grins: ciągle po sobie jeździmy :D Quote
angineuuka Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Dobry ;)[/QUOTE] Dobry pani :) Quote
Baski_Kropka Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Bardxo chetnie bym z Wami jechała na te domki... ale kurde blaszka... kasy nie mam urlopu w tym roku nie planowaliśmy i dupa zbita... Za to na semi chociaż pojadę :P Quote
angineuuka Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 to za rok zapraszamy, prawdopodobnie do Bobolina ;) Quote
Recommended Posts