Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']muszę dotrzeć na tybki, nie ma innej opcji :D[/QUOTE]

oczywiście :diabloti:

[quote name='Angi']Zuz przyniosła .. gołębia :loveu:[/QUOTE]

Buahaahaha , ja ostatnio mam mdłości na wszystko , na widok czegoś na zapach na smak wiec jak teraz by mi koty przywlekły gołebia to bym chyba żygała dalej niż widziała :eviltong:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Ale w drodze z dworca na zajęcia z obi mnie nie zje nikt?
Dlaczego straszysz!
[/QUOTE]

Zabiją i zakopią w lesie za moim domem, dołączysz do tych 2 trupów, których znaleźli niedawno :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Zabiją i zakopią w lesie za moim domem, dołączysz do tych 2 trupów, których znaleźli niedawno :eviltong:[/QUOTE]

Jednakże dalej nikt jej nie zje :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Zabiją i zakopią w lesie za moim domem, dołączysz do tych 2 trupów, których znaleźli niedawno :eviltong:[/QUOTE]

Jaja sobie robisz?! Jakie trupy? :P
W sumie ja mam obronnego psa... wiem że on wygląda słodko i przekornie, ale obcego podejrzanego do mnie nie dopuści... sam się boi więc burczy :P

Posted

[quote name='leónowa']Ej, nie wiem czy ja na pewno chcem jechac na ten zlot, toż to z Gliwic do Zabrza rzut beretem:shake::evil_lol:[/QUOTE]

Byłam tam na czechowicach rok temu i też niezłe akcje miałam, polecam, polecam :diabloti:
Jakiś chłopak "się pochlastał" (cytuję ochroniarza), w środku nocy słyszałyśmy jakieś rozpaczliwe wrzaski, potem pogotowie i policja przyjechała, ludzie z namiotami się zwinęli i odjechali :evil_lol: