Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale...
[url]https://lh5.googleusercontent.com/-bHBXd4tJi7k/UyTcQVlDJUI/AAAAAAAAGYM/gTGPoa1y68k/w427-h640-no/IMG_0392.JPG[/url]

:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Angi']nie mam teraz kocurra :p

mój kocur prawdopodobnie zginął śmiercią dość tragiczną.. i nie, nie mam namyśli potracenia...[/QUOTE]

A to cudo to kogo ? ;)

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-NcjOf4daUX0/UyTc3ZwaxCI/AAAAAAAAGYM/2mu0CqjaqXo/w640-h427-no/IMG_0453.JPG[/IMG]

coś go zjadło ? :-o

Posted

[quote name='Angi']moje, ale to kotka :):diabloti:

prawdopodobnie rozszarpały go psy..:roll::shake:[/QUOTE]

Kocham takie tricolorki , a że kotka to fakt , kocury raczej nie wystepują w tricolorach , pewnie jakies wyjatlki sie zdarzają ale to jak wszedzie ;)

a feeeeeeeeeee :roll:

Posted

Angi, dawaj konkretne godziny o której będziesz w Opolu i o której masz powrót ;)
Prawdopodobnie nie będę miała do tego czasu auta z powrotem od lakiernika i organizuję nam taksówkę w postaci mojego brata :p Ale on jest zalatany i potrzebuje konkretne godziny znać ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Angi, dawaj konkretne godziny o której będziesz w Opolu i o której masz powrót ;)
Prawdopodobnie nie będę miała do tego czasu auta z powrotem od lakiernika i organizuję nam taksówkę w postaci mojego brata :p Ale on jest zalatany i potrzebuje konkretne godziny znać ;)[/QUOTE]

a bo ja wiem..:roll::roll:
muszę dziś posiedzieć i poszukać busów. :cool1: bo polski bus odpada, nie mam kasy na koncie :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']Misia kończy w środę 8 lat i mam zamiar iść z nią na hałdy, ciekawe co na to pogoda ;p ;>[/QUOTE]

8 lat ? :crazyeye: wow , poczciwy wiek :lol: