Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Wystarczy że mnie dopiszesz do testamentu jako dogoznajomą :eviltong:[/QUOTE]

Tak się nie da :eviltong:

[quote name='Angi']oddam ci mój spadek, bo może Magda chciała mi przepisać długi? :evil_lol:[/QUOTE]

Mam tylko jeden dług-hipotekę za dom ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Tak się nie da :eviltong:

Mam tylko jeden dług-hipotekę za dom ;)[/QUOTE]

Oj tam to wpisz jako daleką, daleką kuzynkę, którą bardzo kochasz i której chcesz przepisać prawie cały majątek (bo jakieś 20% dla Theosia) :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Oj tam to wpisz jako daleką, daleką kuzynkę, którą bardzo kochasz i której chcesz przepisać prawie cały majątek (bo jakieś 20% dla Theosia) :diabloti:[/QUOTE]

Policzmy: mąż 50%, dzieci 50%. Skoro moimi dziećmi są Theoś (i była :diabloti:) Angi, to na dzieci przypada po 25% ;) Więc możesz dostać co najwyżej 25% :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Policzmy: mąż 50%, dzieci 50%. Skoro moimi dziećmi są Theoś (i była :diabloti:) Angi, to na dzieci przypada po 25% ;) Więc możesz dostać co najwyżej 25% :eviltong:[/QUOTE]

Dobra może być 25%, niech stracę :evil_lol:

[QUOTE] [COLOR=#000000]Marta, bierz się za Theosia [/COLOR]:diabloti: [/QUOTE]

Toś wymyśliła :lol: 22 latka z 4(?) latkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']z innej beczki, to myślę czy nie ściąć włosów :evil_lol:[/QUOTE]

A tnij, co się będziesz szczypać :D

[quote name='marta1624']To faktycznie jeszcze niewielki. Jeszcze, bo potem jak strzeli, to wszystkich nas przerośnie :lol:[/QUOTE]

Na pewno strzeli w górę ;) Tym bardziej, ze ma nogę 22, a Zosia np. ma 18. Gdzie Theoś w jej wieku miał już nr.20 :D

Posted

[quote name='magdabroy']A tnij, co się będziesz szczypać :D

Na pewno strzeli w górę ;) Tym bardziej, ze ma nogę 22, a Zosia np. ma 18. Gdzie Theoś w jej wieku miał już nr.20 :D[/QUOTE]

Jeszcze trochę to jego noga przerośnie moją :lol:

Posted

[quote name='marta1624']Jeszcze trochę to jego noga przerośnie moją :lol:[/QUOTE]

Tymek, mój bratanek ma nr.36, wzrostu 132cm i ma 7 lat ;)

[quote name='Angi']to dajcie mi pomysł na fryzurę, bo nie jestem pewna co do pomysłu swojego :D[/QUOTE]

Idź do dobrego fryzjera i on Ci lepiej doradzi niż my przez dogo ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Tymek, mój bratanek ma nr.36, wzrostu 132cm i ma 7 lat ;)[/QUOTE]

Jeszcze 2/3 numery i mój rozmiar :lol:

[QUOTE] [COLOR=#000000]to dajcie mi pomysł na fryzurę, bo nie jestem pewna co do pomysłu swojego [/COLOR]:-D [/QUOTE]

Na łyso :diabloti: