angineuuka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 ściany :P Chociaż ja nie wiem, jak one się uebały.. ściany się nie tykały, tylko w garażu siedziały. :P Quote
łamAga Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Angi']ściany :P Chociaż ja nie wiem, jak one się uebały.. ściany się nie tykały, tylko w garażu siedziały. :P[/QUOTE] zwierzeta są zdolne ! ;) Quote
angineuuka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='dOgLoV']zwierzeta są zdolne ! ;)[/QUOTE] zdolne inaczej :P w sobotę to pewnie mi wiochę narobi :evil_lol: a jutro na wystawę! :loveu: Quote
łamAga Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Angi']zdolne inaczej :P w sobotę to pewnie mi wiochę narobi :evil_lol: a jutro na wystawę! :loveu:[/QUOTE] a dlaczego w sobotę i jaką wioche ? :eviltong: ale masz fajnie :roll: My chyba dzisiaj zgłosimy sie do Opola co by nie przegapić :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 bo w sobotę idę z nią na warsztaty motywacyjne do Patrycji Kowalczyk :> nie wiem, czy jakieś zdjęcia uda mi się zrobić.. zgłaszaj, zgłaszaj :> Quote
*Magda* Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='dOgLoV'] My chyba dzisiaj zgłosimy sie do Opola co by nie przegapić :eviltong:[/QUOTE] To zgłaszaj, zgłaszaj :mad: Quote
łamAga Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Angi']bo w sobotę idę z nią na warsztaty motywacyjne do Patrycji Kowalczyk :> nie wiem, czy jakieś zdjęcia uda mi się zrobić.. zgłaszaj, zgłaszaj :>[/QUOTE] ooo super ;) fajnie by było jak by sie udało coś fotnąć :) [quote name='magdabroy']To zgłaszaj, zgłaszaj :mad:[/QUOTE] Muszę !!!! :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 z warsztatów to Marta będzie zdjęcia robić, więc luz :p chodzi mi o wystawę ;> Quote
łamAga Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Angi']z warsztatów to Marta będzie zdjęcia robić, więc luz :p chodzi mi o wystawę ;>[/QUOTE] a dlaczego na wystawie ? nie bedzie jak focic ? ;) Quote
angineuuka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Bo ciemno. Chciałam pofocić pointery i setery, ale ring mają w ujowym miejscu więc nie wiem czy się uda :P a jak nie wyjdzie, to pójdę na teriery. one są na antresoli, przy oknie :D Quote
agaciaaa Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Wpadam z rewizytką :lol::lol: Tyle psów masz, a fot nic nie dodajesz :cool3: 20 stron się cofnęłam i więcej mi się nie chce :eviltong: Fotę znalazłam JEDNĄ :grins: Quote
angineuuka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='agaciaaa']Wpadam z rewizytką :lol::lol: Tyle psów masz, a fot nic nie dodajesz :cool3: 20 stron się cofnęłam i więcej mi się nie chce :eviltong: Fotę znalazłam JEDNĄ :grins:[/QUOTE] ciesz się że jedną :D Angineu uczył się dziś jeździć :P pierwszy raz sama :D Quote
agaciaaa Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Też muszę nauczyć się jeździć... prawko mam od ponad 8 lat :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 ja na prawko dopiero idę w wakacje :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 [quote name='Angi']bo w sobotę idę z nią na warsztaty motywacyjne do Patrycji Kowalczyk :> [/QUOTE] Ty tam zdjęć nie rób, tylko wiedzę chłoń :eviltong: sama idziesz czy z którymś psem? Quote
angineuuka Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Miśkę biorę, bo dla Comy to bardzo za dużo będzie :P zdjęcia będzie Zmysło, Iza i Marta robić :> i podobno filmik będzie ^_^ Quote
*Magda* Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='agaciaaa'] Tyle psów masz, a fot nic nie dodajesz :cool3: 20 stron się cofnęłam i więcej mi się nie chce :eviltong: Fotę znalazłam JEDNĄ :grins:[/QUOTE] Jedno zdjęcie, to i tak dużo jak na Angi :diabloti: [quote name='agaciaaa']Też muszę nauczyć się jeździć... prawko mam od ponad 8 lat :evil_lol:[/QUOTE] To ja chyba też muszę, bo mam od 11lat :p Quote
junoo Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='Angi']chcieć to móc :evil_lol:[/QUOTE] hmm czyli coś planujesz super :diabloti: Quote
angineuuka Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 nic nie planuję, bo ja nie chcę :p Quote
agaciaaa Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='magdabroy']To ja chyba też muszę, bo mam od 11lat :p[/QUOTE] Ale Ty chyba umiesz i jeździsz? Ja serio się muszę nauczyć, nie jeżdżę od jakiś 6 lat Quote
marta1624 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Uwaga Angi na drodze :eviltong: Ja prawko mam dopiero 3 lata :) Quote
*Magda* Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='agaciaaa']Ale Ty chyba umiesz i jeździsz? Ja serio się muszę nauczyć, nie jeżdżę od jakiś 6 lat[/QUOTE] Jeżdżę, jeżdżę i to dużo ;) Ale jakbym wsiadła za kierownicę z egzaminatorem, to na bank by mnie oblał :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='magdabroy']Jeżdżę, jeżdżę i to dużo ;) Ale jakbym wsiadła za kierownicę z egzaminatorem, to na bank by mnie oblał :evil_lol:[/QUOTE] Mnie też by oblał, nie przejmuj się :evil_lol: Quote
Recommended Posts