łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='Angi']kartkę na lodówkę przyklej :D o moich uro to pamiętałaś, napisałaś mi smsa jakoś 5:30 :diabloti:[/QUOTE] Bo mi fb pokazało :eviltong: a że szłam na rano i odpaliłam fb to zobaczyłam :eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']No to teraz Aga, pojechałaś po całości :mad::obrazic:[/QUOTE] Jak byś miała fb to bym pamietała :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Jak byś miała fb to bym pamietała :eviltong:[/QUOTE] A kto powiedział, że na FB podałabym datę urodzin :eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']A kto powiedział, że na FB podałabym datę urodzin :eviltong:[/QUOTE] Ano nie musiała byś , ja nie mam :diabloti: ale jak bys miałam to bym pamietała !!!! :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Bo mi fb pokazało :eviltong: a że szłam na rano i odpaliłam fb to zobaczyłam :eviltong:[/QUOTE] no ale coś tam wysłałaś jednak :diabloti: ] kiedy ty w końcu masz uro, bo teraz ja nie pamiętam :lol: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='Angi'] kiedy ty w końcu masz uro, bo teraz ja nie pamiętam :lol:[/QUOTE] 2 czerwca ;) Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='Angi']no ale coś tam wysłałaś jednak :diabloti: ] kiedy ty w końcu masz uro, bo teraz ja nie pamiętam :lol:[/QUOTE] Oj tam moje urodziny są mało ważne :eviltong: Quote
Buńka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Nie ma zdjęcióff ale się pozachwycam co by nie było :diabloti: Ttitiititititiititititiititititiit tititiitititiit słit piesełki :loveu: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Oj tam moje urodziny są mało ważne :eviltong:[/QUOTE] są ważne :p [quote name='(:Buńka:)']Nie ma zdjęcióff ale się pozachwycam co by nie było :diabloti: Ttitiititititiititititiititititiit tititiitititiit słit piesełki :loveu:[/QUOTE] titaj, titaj :P ty zdjęcioszkuf Misi nie musisz oglądać, zobaczysz na żywo! :diabloti: Quote
Buńka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='Angi']są ważne :p titaj, titaj :P ty zdjęcioszkuf Misi nie musisz oglądać, zobaczysz na żywo! :diabloti:[/QUOTE] Calutkie 10 dni :multi: :loveu: Nie mogę się doczekać tyle zaje******* piesełków w jednym miejscu :loveu: :D Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']2giego czerwca ;)[/QUOTE] Napisałam to wyżej :eviltong: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']2giego czerwca ;)[/QUOTE] Jakbyś nie zauważyła to Magda już napisała :D Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Calutkie 10 dni :multi: :loveu: Nie mogę się doczekać tyle zaje******* piesełków w jednym miejscu :loveu: :D[/QUOTE] i już za 4 miesiące! :multi: :diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='Angi']Jakbyś nie zauważyła to Magda już napisała :D[/QUOTE] jak by to napisać .... no nie zauważyłam :diabloti: [quote name='Angi']i już za 4 miesiące! :multi: :diabloti:[/QUOTE] jeju to już ? :roll: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 nie, ty uro masz za 3 miechy :P:diabloti: Quote
Buńka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='Angi']i już za 4 miesiące! :multi: :diabloti:[/QUOTE] Będzie, będzie zabawa , będzie się działo i znowu ZLOTU będzie mało... :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Będzie, będzie zabawa , będzie się działo i znowu ZLOTU będzie mało... :evil_lol:[/QUOTE] Kac taki dużyy :diabloti: Quote
Buńka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='Angi']Kac taki dużyy :diabloti:[/QUOTE] [IMG]http://www.strefaimprez.pl/slupsk/sites/default/files/imagecache/crop_210/photo/145238_lubie_to.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='dOgLoV']jak by to napisać .... no nie zauważyłam :diabloti: jeju to już ? :roll:[/QUOTE] [quote name='Angi']nie, ty uro masz za 3 miechy :P:diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']to prawie już :eviltong:[/QUOTE] :mdleje::mdleje::diabloti: Quote
łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='magdabroy']:mdleje::mdleje::diabloti:[/QUOTE] :diabloti: Quote
Recommended Posts