angineuuka Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 sama mam nie lepsze ahahaha Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [quote name='Angi']Bo nie pojadę do Opola, bo się będę ciebie bać! :evil_lol:[/QUOTE] To ja Izie dokopię, ale bądź w Opolu :p Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [quote name='magdabroy']To ja Izie dokopię, ale bądź w Opolu :p[/QUOTE]Teraz ja sie boję ha ha ha :D Quote
*Magda* Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [quote name='Izabela124.']Teraz ja sie boję ha ha ha :D[/QUOTE] To żebyś się nie bała, to Theoś Ci dokopie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [quote name='magdabroy']To żebyś się nie bała, to Theoś Ci dokopie :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha ha :lol: Quote
angineuuka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 chyba pierwszy raz musiałam szukać swojej galerii w otchłani innych wątków :diabloti: Siedzę na L4 i się nuudzę :evil_lol: Zapalenie oskrzeli :loveu: + czeka mnie jeszcze badanie krwi i alergolog :D Quote
angineuuka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 [quote name='Izabela124.']Zdrowiej pipo :lol:[/QUOTE] :grins: Play to oszusty! :lol: Quote
*Magda* Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='Angi']chyba pierwszy raz musiałam szukać swojej galerii w otchłani innych wątków :diabloti: Siedzę na L4 i się nuudzę :evil_lol: Zapalenie oskrzeli :loveu: + czeka mnie jeszcze badanie krwi i alergolog :D[/QUOTE] L4 się dostaje jak się pracuje, a nie jak się chodzi do szkoły :eviltong: Co Ci z Play zrobili, że oszusty? Quote
angineuuka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 chciałam wziąć od nich telefon na abonament ( taki najniższy :P ) ale chyba nie wezmę :p Quote
angineuuka Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 na stronie plejaka nie ma żadnych ciekawych telefonów, co mogłabym wziąć :placz: Quote
łamAga Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Witaj w klubie , dla mnie nie ma w żadnej sieci telefonu a czasu na wybór mało :placz: Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 popłaczmy razem :placz: Myślałam, żeby LG albo Sony wziąć.. ale nie jestem przekonana. :P przez to adresówek zamówić nie mogę. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ale Wy macie problemy :roll::eviltong: Chciałabym tylko takie mieć :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 [quote name='magdabroy']Ale Wy macie problemy :roll::eviltong: Chciałabym tylko takie mieć :eviltong:[/QUOTE] wiedziałam, że się doczepisz. Wiedziałam :p Quote
łamAga Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='Angi']popłaczmy razem :placz: Myślałam, żeby LG albo Sony wziąć.. ale nie jestem przekonana. :P przez to adresówek zamówić nie mogę. :evil_lol:[/QUOTE] LG to niezbyt dobra firma , ja bym patrzyła między sony , htc a nokią , ale przy tym abonamencie jaki ja chce ( 69,99 ) nie ma fajnych telefonow , tzn sa ale drogie w uj heh [quote name='magdabroy']Ale Wy macie problemy :roll::eviltong: Chciałabym tylko takie mieć :eviltong:[/QUOTE] Oj Madziu uwierz ze ja mam wiele innych problemów poza tym :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 htc nie chcę, bo podobno te telefony się zacinają ;) chciałabym zostać przy Samsungu.. no ale nawet tam nie ma nic ciekawego :P Quote
łamAga Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='Angi']htc nie chcę, bo podobno te telefony się zacinają ;) chciałabym zostać przy Samsungu.. no ale nawet tam nie ma nic ciekawego :P[/QUOTE] ja mam htc i gdyby nie to że zepsuł mi sie przycisk blokady to miała by go dalej i sobie chwalę , nigdy mi sie nie przyciął , ja bym chciała htc One ehhhh ale pomarzyć można , a Samsung trend ? Quote
angineuuka Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 [quote name='dOgLoV']ja mam htc i gdyby nie to że zepsuł mi sie przycisk blokady to miała by go dalej i sobie chwalę , nigdy mi sie nie przyciął , ja bym chciała htc One ehhhh ale pomarzyć można , a Samsung trend ?[/QUOTE] Może być i ten trend :D t-mobile nie ma takich promocji co ja chcę :p Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='dOgLoV'] Oj Madziu uwierz ze ja mam wiele innych problemów poza tym :eviltong:[/QUOTE] Wiem, wiem :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='Angi']dodałam zdjęcie :p[/QUOTE] :obrazic::obrazic: Quote
łamAga Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='Angi']Może być i ten trend :D t-mobile nie ma takich promocji co ja chcę :p[/QUOTE] Trend jest dobry ;) Quote
Recommended Posts