Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba pierwszy raz musiałam szukać swojej galerii w otchłani innych wątków :diabloti:

Siedzę na L4 i się nuudzę :evil_lol:
Zapalenie oskrzeli :loveu:
+ czeka mnie jeszcze badanie krwi i alergolog :D

Posted

[quote name='Angi']chyba pierwszy raz musiałam szukać swojej galerii w otchłani innych wątków :diabloti:

Siedzę na L4 i się nuudzę :evil_lol:
Zapalenie oskrzeli :loveu:
+ czeka mnie jeszcze badanie krwi i alergolog :D[/QUOTE]

L4 się dostaje jak się pracuje, a nie jak się chodzi do szkoły :eviltong:

Co Ci z Play zrobili, że oszusty?

Posted

[quote name='Angi']popłaczmy razem :placz:
Myślałam, żeby LG albo Sony wziąć.. ale nie jestem przekonana. :P przez to adresówek zamówić nie mogę. :evil_lol:[/QUOTE]

LG to niezbyt dobra firma , ja bym patrzyła między sony , htc a nokią , ale przy tym abonamencie jaki ja chce ( 69,99 ) nie ma fajnych telefonow , tzn sa ale drogie w uj heh

[quote name='magdabroy']Ale Wy macie problemy :roll::eviltong: Chciałabym tylko takie mieć :eviltong:[/QUOTE]

Oj Madziu uwierz ze ja mam wiele innych problemów poza tym :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']htc nie chcę, bo podobno te telefony się zacinają ;) chciałabym zostać przy Samsungu.. no ale nawet tam nie ma nic ciekawego :P[/QUOTE]

ja mam htc i gdyby nie to że zepsuł mi sie przycisk blokady to miała by go dalej i sobie chwalę , nigdy mi sie nie przyciął , ja bym chciała htc One ehhhh ale pomarzyć można , a Samsung trend ?

Posted

[quote name='dOgLoV']ja mam htc i gdyby nie to że zepsuł mi sie przycisk blokady to miała by go dalej i sobie chwalę , nigdy mi sie nie przyciął , ja bym chciała htc One ehhhh ale pomarzyć można , a Samsung trend ?[/QUOTE]
Może być i ten trend :D
t-mobile nie ma takich promocji co ja chcę :p