Guest wolfheart Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='kalyna']:crazyeye: toś mnie teraz zaskoczyła Sylwio :evil_lol: co do kagańca to polecam chopo, są o wiele lżejsze niż metalowe, no i wg mnie ładniejsze :oops:[/QUOTE] :diabloti: a ja lubię skórzane kagańce,bo fizjologiczne nie podobają mi się:roll: Quote
łamAga Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='marta.k9080']:diabloti: a ja lubię skórzane kagańce,bo fizjologiczne nie podobają mi się:roll:[/QUOTE] Też jestem tego zdania ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='dOgLoV']Też jestem tego zdania ;)[/QUOTE] Luna w swoim skórzanym ma pełną swobodę,podobnie jak Twój Neron,możne otworzyć pyszczek itp i przynajmniej nie tłucze mnie po nogach i nie ryje po chodniku celem zdjęcia kagańca :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 hej, skórzany dla Misi? nie wydaje mi się :P Quote
Guest wolfheart Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='Angi']hej, skórzany dla Misi? nie wydaje mi się :P[/QUOTE] ależ ja nie sugerowałam ,że skórzany dla Misi akurat :lol: w ogóle jak taki mały piesek wygląda w kagańcu,chyba przeuroczo :evil_lol::p Quote
angineuuka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='marta.k9080']ależ ja nie sugerowałam ,że skórzany dla Misi akurat :lol: w ogóle jak taki mały piesek wygląda w kagańcu,chyba przeuroczo :evil_lol::p[/QUOTE] jutro zrobię znów zdjęcie i pokaże ci jak wygląda :grins: Quote
Guest wolfheart Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='Angi']jutro zrobię znów zdjęcie i pokaże ci jak wygląda :grins:[/QUOTE] :-D a chętnie sobie zobaczę Quote
angineuuka Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 gdzieś nawet na dogo są fotki, ale Comy w kagańcu :p a dziś rocznica! Quote
angineuuka Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 [quote name='dOgLoV']Jaki Karolak ?[/QUOTE] królik . Quote
angineuuka Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 no a jak się umiera? wyszłam do sklepu to było okej, wróciłam po godzinie to już leżał martwy... nic nie wskazywało na to, że umrze :placz: u weta też było wsio okej... :( Quote
*Magda* Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 :glaszcze: Przecież on młody był :roll: A nie zmieniłaś mu jakiegoś jedzenia? Ja miałam kiedyś tak z chomikiem, że dostał jakieś nowe żarełko i się przekręcił :( Quote
angineuuka Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 [quote name='magdabroy']:glaszcze: Przecież on młody był :roll: A nie zmieniłaś mu jakiegoś jedzenia? Ja miałam kiedyś tak z chomikiem, że dostał jakieś nowe żarełko i się przekręcił :([/QUOTE] nie, żarli cały czas to samo... Quote
Sonka95 Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Współczuje ... bardzo mi przykro z powodu straty króliczka :-( :-( :-( Quote
angineuuka Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 tak z innej beczki, to widziałam dziś popylający czołg! :evil_lol: a wczoraj minął rok :loveu: Quote
Recommended Posts