angineuuka Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 dobry wieczor, dzień dobry i dobranoc :P Quote
angineuuka Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 jest bosko! zaczyna mnie męczyć kaszelek :loveu: Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 To jeszcze katarek, gorączka i będzie git :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Katarek to ja prawie cały czas mam :lol: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 To tak jak ja :eviltong: a dzisiaj sie czuje jak by mnie walec jebnył :roll: Quote
angineuuka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 bo może cię jebnyoł a nie wiesz ;d Może jednak pojadę do Opola... Busem z innymi hodowcami :lol: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']bo może cię jebnyoł a nie wiesz ;d Może jednak pojadę do Opola... Busem z innymi hodowcami :lol:[/QUOTE] całkiem możliwe .... no widzisz jak chcesz to potrafisz :loveu: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi'] Może jednak pojadę do Opola... Busem z innymi hodowcami :lol:[/QUOTE] Taka odpowiedź lepiej mi się podoba :) Quote
angineuuka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Babka to hodowca jamników, bardzo miła :D spędziłam z nią kiedyś BISy na wystawie :P Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']Babka to hodowca jamników, bardzo miła :D spędziłam z nią kiedyś BISy na wystawie :P[/QUOTE] widzisz , dobrze jest nawiązywać nowe znajomości na wystawach :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 tylko po co ja mam jechać, jak nie wiadomo czy Magda pojedzie? :P Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']tylko po co ja mam jechać, jak nie wiadomo czy Magda pojedzie? :P[/QUOTE] a to mnie poznać to już nie chcesz ? :mad: Quote
angineuuka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='dOgLoV']a to mnie poznać to już nie chcesz ? :mad:[/QUOTE] ciebie to jeszcze na innych wystawach poznać mogę :grins: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']ciebie to jeszcze na innych wystawach poznać mogę :grins:[/QUOTE] No niby tak ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Tyle juz jezdze na wystawy i jakos ani razu Cie nie spotkałam , więc jak widać szanse są marne raczej :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Tyle juz jezdze na wystawy i jakos ani razu Cie nie spotkałam , więc jak widać szanse są marne raczej :eviltong:[/QUOTE] bo ty ślepa jesteś :P Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']bo ty ślepa jesteś :P[/QUOTE] Taaaaaaaaaaaaaaa , a Ty mnie widziałaś ?? :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 ja się nigdy nie rozglądam za ludźmi :p no chyba, ze wiem że mam się z kims spotkać :p Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']ja się nigdy nie rozglądam za ludźmi :p no chyba, ze wiem że mam się z kims spotkać :p[/QUOTE] No ja raczej też sie nie rozglądam ;) zajeta jestem robieniem zdjęć ;) Quote
angineuuka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='dOgLoV']No ja raczej też sie nie rozglądam ;) zajeta jestem robieniem zdjęć ;)[/QUOTE] a ja często podsłuchuję sędziów :lol: i zdjątka też czasem robię ;p Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']a ja często podsłuchuję sędziów :lol: i zdjątka też czasem robię ;p[/QUOTE] ja nie podsłuchuje , wyjeba...e mam na sędziów :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 a ja często podsłuchuję, jeżeli jakaś rasa mnie interesuje :P Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']a ja często podsłuchuję, jeżeli jakaś rasa mnie interesuje :P[/QUOTE] Oj to za dużo musiała bym podsłuchiwac :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Angi']tylko po co ja mam jechać, jak nie wiadomo czy Magda pojedzie? :P[/QUOTE] Kurcze, no ja ciągle czekam :placz: Mnie też to wkurza, ze nie mogę Wam JUŻ odpowiedzieć czy będę :roll: Ale ciągle jestem dobrej myśli :p [quote name='dOgLoV']a to mnie poznać to już nie chcesz ? :mad:[/QUOTE] Ja jestem ważniejsza, bo ja z zagramanicy aż jadę :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts