*Magda* Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Cześć :) Ok, przywitałam się i sobie idę :evil_lol: Quote
maxishine. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='magdabroy']Angi, jak tam tata??[/QUOTE] Mojego tatę wypisali wczoraj, jutro przyjeżdża do Złotoryi, a potem znów wraca... Quote
angineuuka Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 mojego to nie wiadomo czy teraz wypiszą, ale jak go wypiszą to do Polski wróci bo będzie miał L4. ;) dodałam zdjęcie na fejsa :> Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Niech się tata dowie w ubezpieczalni czy może, bo nie każdy ubezpieczyciel się godzi na to, żeby "pacjent" był poza granicami kraju podczas chorobowego ;) Quote
angineuuka Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='magdabroy']Niech się tata dowie w ubezpieczalni czy może, bo nie każdy ubezpieczyciel się godzi na to, żeby "pacjent" był poza granicami kraju podczas chorobowego ;)[/QUOTE] o. to nawet nie wiedziałam :P Tylko co on by tam robił.. no nic, powiem mu :D Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Mogą go wezwać na kontrolę ;) Wszystko zależy od pracodawcy, czy będzie chciał go sprawdzić gdzie jest podczas chorobowego ;) I duże znaczenie ma czy będzie miał napisane "leżeć". Jeśli tak, to powinien (według prawa) pozostać tam gdzie mieszka ;) Quote
angineuuka Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='magdabroy']Mogą go wezwać na kontrolę ;) Wszystko zależy od pracodawcy, czy będzie chciał go sprawdzić gdzie jest podczas chorobowego ;) I duże znaczenie ma czy będzie miał napisane "leżeć". Jeśli tak, to powinien (według prawa) pozostać tam gdzie mieszka ;)[/QUOTE] według prawa :evil_lol: Zobaczy się z czasem :) Quote
Victoria Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Angi jesteś debilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
angineuuka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Victoria']Angi jesteś debilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] [quote name='(:Buńka:)']O jak tu miło:loveu::evil_lol:[/QUOTE] sama jesteś debilem :D Quote
Victoria Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Angi']no nie wydaje mi się :D[/QUOTE] mi tez sie nie wydaje, ja to widze :cool3: Quote
Recommended Posts