Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']Tyśka Ty masz coś nieteges z netem chyba :eviltong: zawsze nie widzisz filmików :cool3:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2JP92F7zdaw&feature=player_embedded[/URL][/QUOTE]
Oj cicho, może nie zauważą ;D
A tak serio to 2tyg. temu coś mi się skiepściło i nie widzę ich, wcześniej działały bez problemu :D

Dziękuję, dobra dusza :loveu: :D

Posted

ja tam widzę , sama chciałam tęczaka ale troszke inne kolorki , zrezygnowałam bo przeczytałam ze pozniej smierdzi z tego akwarium żarciem którego owy krab nie zje no i ze takie cudo moze odciac nawet ludzki palec wiec podziekuje , do obcinania palcy mam krajalnicę :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Kraby, a fuj :P Jak można lubić takie stworzenia :P :lol:
Ani ładne toto, ani mądre :lol: I jeszcze (ten z filmiku) się tak na mnie gapi :lol:[/QUOTE]

Fajne to jest , i ładne , kolor z tego filmiku akurat mi nie odpowiada ale w tym kolorze którego ja chciałam są śliczne :loveu:

o taki :

[IMG]http://www.pirania.com.pl/img/products/big/1287257040_1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja wcześniej widziałam filmik, a teraz nie buuuuuuuuuuuu :([/QUOTE]
Widzisz, to zaraźliwe jest - jedna osoba powie, że nie widzi to druga też później ma z tym problem. U mnie też się zaczęło od czytania postów jednej dogomaniaczki, że nie widzi filmik, a kiedy zaczęło mnie to wku... denerwować ( :siara: ), mój komputer też dostał tą przypadłość. Ot, złośliwość rzeczy martwych :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Widzisz, to zaraźliwe jest - jedna osoba powie, że nie widzi to druga też później ma z tym problem. U mnie też się zaczęło od czytania postów jednej dogomaniaczki, że nie widzi filmik, a kiedy zaczęło mnie to wku... denerwować ( :siara: ), mój komputer też dostał tą przypadłość. Ot, złośliwość rzeczy martwych :diabloti:[/QUOTE]ha ha fajna teoria :D Ale myślę, że mamy coś niezainstalowanego i dlatego tak :(

Posted

[quote name='Izabela124.']Chcesz takiego kraba? :lol: Ile Ty masz psów? :razz:[/QUOTE]
Podoba mi się :loveu: Jednak nie wiem czy jestem na niego gotowa :lol:
mam dwa psy ;)

[quote name='Ty$ka']Nie widzę filmiku buuuu :(

A zdjęcia fajne :) :loveu:[/QUOTE]
Na swoim kompie też nie widzę filimków ;)

dzięki .
[quote name='dOgLoV']ja tam widzę , sama chciałam tęczaka ale troszke inne kolorki , zrezygnowałam bo przeczytałam ze pozniej smierdzi z tego akwarium żarciem którego owy krab nie zje no i ze takie cudo moze odciac nawet ludzki palec wiec podziekuje , do obcinania palcy mam krajalnicę :diabloti:[/QUOTE]
Kraby to śmieciarze :evil_lol: Krajalnice pomaluj i wsadź do akwarium :evil_lol:
[quote name='Ty$ka']Ten też gapi się na mnie :( Czuję się jakby ktoś mnie prześladował :lol: :D[/QUOTE]
Oj tam :evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Ale jakich? :([/QUOTE]
Ja mam zainstalowanego adblocka i też nie widzę :P a w laptopie tego nie mam i znów widzę :D