Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']Cziłki z odzysku też się czasem znajdą :eviltong:[/QUOTE]

Tylko jak na brałam kota, to nie mogłam mieć psa w wynajętym mieszkaniu :shake: Kota w sumie też nie mogłam mieć, ale kota nikt nie widział :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko jak na brałam kota, to nie mogłam mieć psa w wynajętym mieszkaniu :shake: Kota w sumie też nie mogłam mieć, ale kota nikt nie widział :diabloti:[/QUOTE]
Spryciara :diabloti: Kota w domu ukrywała :mad:

Posted

[quote name='maryg22']Spryciara :diabloti: Kota w domu ukrywała :mad:[/QUOTE]

A żebyś wiedziała ;)
A jak mieliśmy zdawać mieszkanie i baba z biura wcześniej chciała je zobaczyć, to chowałam wszystko co należało do kota w piwnicy, a kota chowałam w aucie :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A żebyś wiedziała ;)
A jak mieliśmy zdawać mieszkanie i baba z biura wcześniej chciała je zobaczyć, to chowałam wszystko co należało do kota w piwnicy, a kota chowałam w aucie :diabloti:[/QUOTE]
Haha, mój dziadek strasznie antyzwierzęcy jest. Jak chomiki mieliśmy to strasznie na nas gadał i co chwilę kłótnie były :roll: Dlatego jak mieliśmy świnkę morską, to jak do nas przychodził, Pestka (prawda że idealne imię dla świnki? :lol:) lądowała u sąsiadki :diabloti: Gorzej jak raz przyszedł niespodziewanie :P Klatkę pod stołem chowaliśmy i prześcieradłem zakryliśmy i staraliśmy się by dziadek jak najmniej wchodził do kuchni :evil_lol: No, ale przy psie to już przecież chować nie można, więc babcia dla złagodzenia sytuacji powiedziała, że Joyę na ulicy zabiedzoną znaleźliśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']A ja się przez całą Polskę będę z psem tłukła pociągiem :evil_lol: Ewentualnie busem :eviltong:[/QUOTE]
ja bd przez pol polski z 2 psami sie tlukla pociagiem :P i z klatkami dwiema. i walizką

[quote name='motyleqq']e tam, małe psy są spoko!![/QUOTE]
:loveu:

I co nabral sie dziadek na zabiedzona joyke?? :P

Posted

Czyli wychodzi na to samo - ja przez całą Polskę z jednym psem, Ty przez pół ale z dwoma :evil_lol: A walizkę to każda będzie miała :D
No, powiedział że taki malutki to może być :lol: Powiem więcej, nawet ją na kolana brał i się z nią bawił :loveu: Tylko nie wiem czemu Joy w pewnym momencie zaczęła się go bać...:hmmmm:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja jestem ciekawa jak u nas będzie wyglądała podróż pociągiem z psem , który ma chorobę lokomocyjną :evil_lol:[/QUOTE]
Faktycznie może być problem :evil_lol: A coś jej na dłuższe podróże dajesz czy nie? ;)

Posted

[quote name='maryg22']Faktycznie może być problem :evil_lol: A coś jej na dłuższe podróże dajesz czy nie? ;)[/QUOTE]

Nie daje jej , ale teraz chyba trzeba będzie coś jej kupić , bo długa droga będzie przed nami ;)
Nocami najlepiej jeździ wtedy to nawet można jeździć po kilka godzin i jest spókuj a jak jest jasno to zaczynają się problemy ...

Guest wolfheart
Posted

źle spojrzałam ,mi się wyświetliło o Westach za 800zł,tamto "ogłoszenie jest już niedostępne"