angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 nie, ale będą na spacerze w Zabrzu :D Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']z [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/35449-Mushu-Tic-Tac-oraz-Zoom-Zoom-Ferajna-Aneciorka/page134[/URL] bo po nicku to możesz nie kojarzyć :p[/QUOTE]Czytam jej galerię :D Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']nie, ale będą na spacerze w Zabrzu :D[/QUOTE] Aha :):):) Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Biorę tylko Comę, raczej... Tym bardziej, że jadę taksówką a tata mnie odbierze. ;) Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']nie, ale będą na spacerze w Zabrzu :D[/QUOTE] Dobra, jestem blondynką :splat: Dopiero teraz looknęłam, że jest z Sosnowca :D Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='Angi']Biorę tylko Comę, raczej... Tym bardziej, że jadę taksówką a tata mnie odbierze. ;)[/QUOTE]Nie zapomnij powiedzieć przez tel jak będziesz zamawiać taxi, że z psem jesteś ha ha Quote
Aleksa. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Autobusem, a nie wygodnicka taksówką będzie jechać :mad: Foty zrób :P Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='magdabroy']Dobra, jestem blondynką :splat: Dopiero teraz looknęłam, że jest z Sosnowca :D[/QUOTE] ahahah, wybaczę :D [quote name='Izabela124.']Nie zapomnij powiedzieć przez tel jak będziesz zamawiać taxi, że z psem jesteś ha ha[/QUOTE] Dam znać! :evil_lol: Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Aleksandra95']Autobusem, a nie wygodnicka taksówką będzie jechać :mad: Foty zrób :P[/QUOTE] no właśnie tam się nie da za bardzo autobusem :/ zgubię się :p Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 jeżeli kolano mi pozwoli, to jutro jak wrócę to idę jeszcze na hałdy :D Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 .................................................................................................................................:mdleje: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 padał wczoraj :p w ogóle to miałam dziwny sen haha :P Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']padał wczoraj :p w ogóle to miałam dziwny sen haha :P[/QUOTE] opisz go :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 idź Aga lepiej ziemniaki obierz :diabloti: Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']idź Aga lepiej ziemniaki obierz :diabloti:[/QUOTE] od tego mam męża !!!! dawaj sen :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 zjedzcie bez ziemniaków :p a sen jest taj durny, że aż żal opowiadać :p Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']zjedzcie bez ziemniaków :p a sen jest taj durny, że aż żal opowiadać :p[/QUOTE] teściowa obierze :eviltong: ale My chcemy go przeczytać :eviltong: ja dzisiaj nie pamietam co mi sie śniło .... całą noc sie drapałam , na gierach mam aż szramy , bo mądra zjadłam sobie chipsy z przyprawami i zapiłam piwem yeahhhhh :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 a ja was żegnam, bo właśnie wyruszam na spacer :D Quote
łamAga Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [quote name='Angi']a ja was żegnam, bo właśnie wyruszam na spacer :D[/QUOTE] My też zaraz idziemy ;) Quote
Baton Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Znowu dziwny sen miałaś? No już zaczyna być podejrzane :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 No to super a jakieś foty porobiłaś :cool3: Quote
angineuuka Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 moja migawka miała wolne, ale foty mam :D Quote
Recommended Posts