Kasi i Lena Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Tak patrze na to zdjęcie i on ma chyba przodozgryz jak mój pies :) Dobrze że pies nie musi ścierać zębów. Biedny króliczek i tak co półtora miesiąca taki zabieg? Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Tak patrze na to zdjęcie i on ma chyba przodozgryz jak mój pies :) Dobrze że pies nie musi ścierać zębów. Biedny króliczek i tak co półtora miesiąca taki zabieg?[/QUOTE] Dolne zęby miał wysunięte do przodu, przednie znów się zakręcały w stronę podniebienia :lol: Nie wiem dokładniej czy 1,5 miesiąca... Jak zauważę, że zaczynają się problemy to mam myknąć obciąć. Więc muszę zakupić transporterek :lol: Quote
Victoria Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 w lodowce jest cieplej niz dzisiaj na dworzu wieczorem bylo ;d ej taki spam tu zawsze to nikt nawet nie zauwazy jak spytam: kojarzycie taka reklame ze idzie se babeczka z buldozkiem fr po schodach i jest taka fajna muza i slow motion jak sobie 'lecą' nad tymi schodami? :evil_lol: czego to jest reklama? Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Victoria']w lodowce jest cieplej niz dzisiaj na dworzu wieczorem bylo ;d ej taki spam tu zawsze to nikt nawet nie zauwazy jak spytam: kojarzycie taka reklame ze idzie se babeczka z buldozkiem fr po schodach i jest taka fajna muza i slow motion jak sobie 'lecą' nad tymi schodami? :evil_lol: czego to jest reklama?[/QUOTE] spieprzaj mi z tym :evil_lol: Quote
Victoria Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 sama se spieprzaj, cofnij sie troche jak sama mi kazalaś zająć się reklamą, jak ty mi nie chcesz pomóc to se sama radze. zobacz ucze sie szukać :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Victoria']sama se spieprzaj, cofnij sie troche jak sama mi kazalaś zająć się reklamą, jak ty mi nie chcesz pomóc to se sama radze. zobacz ucze sie szukać :diabloti:[/QUOTE] szuka się na googlach :diabloti: Quote
Victoria Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Angi']szuka się na googlach :diabloti:[/QUOTE] nie umiem pomusz :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Victoria']nie umiem pomusz :diabloti:[/QUOTE] to wejdź chociaż na fejsia, jak zjem chipsy to ci pomogę :diabloti: w zdrowym ciele zdrowy chuch, pamiętajcie :diabloti: Quote
Victoria Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 jesteś tym co jesz ziemniaku :mdrmed: Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Victoria']jesteś tym co jesz ziemniaku :mdrmed:[/QUOTE] Jem teraz ostre :D Więc jestę ostrą chilii :D Quote
Naklejka Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Mój królik miał też taką wadę zgryzu. Podcinaliśmy zęby sami w domu, ale też sobie je ścierał trochę ;) Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Naklejka']Mój królik miał też taką wadę zgryzu. Podcinaliśmy zęby sami w domu, ale też sobie je ścierał trochę ;)[/QUOTE] Ja jakoś do podcina samemu to jestem przekonana. Tym bardziej jemu :D Quote
Naklejka Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Angi']Ja jakoś do podcina samemu to jestem przekonana. Tym bardziej jemu :D[/QUOTE] Świnkom też podcinałam :eviltong: Papugom dzioby, pazury, bez problemu Quote
angineuuka Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Naklejka']Świnkom też podcinałam :eviltong: Papugom dzioby, pazury, bez problemu[/QUOTE] To ja ci przyniosę go i mu obetniesz :D Quote
angineuuka Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 kupiłam transporterek aż za 10 złotych :D stan bdb :D Quote
Kasi i Lena Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Gdzie tak przepłaciłaś :D świetna cena:) Quote
angineuuka Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Gdzie tak przepłaciłaś :D świetna cena:)[/QUOTE] jedyna taka okazja :lol: Quote
Sonka95 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Angi']kupiłam transporterek aż za 10 złotych :D stan bdb :D[/QUOTE] No to bardzo tanio :) Quote
angineuuka Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 królik mimo obciętych zębów, to karmy dalej nie zjadł. :P Quote
Kasi i Lena Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Może nie lubi? Albo przez te zęby nie przyzwyczajony? Nie znam się na króliczych karmach ale pewnie jest tak jak z psimi że nie każda psu smakuje. Quote
angineuuka Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 w przyszłym tygodniu kupię mu kolejną. Jak tego nie zje, to odezwę się do kogoś bardziej zakróliczonego. Albo go przegłodzę :D :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Może nie lubi? [B]Albo przez te zęby nie przyzwyczajony?[/B] Nie znam się na króliczych karmach ale pewnie jest tak jak z psimi że nie każda psu smakuje.[/QUOTE] Króliki miałam dwa w swoim życiu i się nie znam, ale może on rzeczywiście nie przyzwyczajony przez te zęby :roll: Quote
angineuuka Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='magdabroy']Króliki miałam dwa w swoim życiu i się nie znam, ale może on rzeczywiście nie przyzwyczajony przez te zęby :roll:[/QUOTE] siłą mu w mordę wsadzę to żarcie :evil_lol: a tak na serio, to kupię jeszcze w przyszłym tygodniu kupię mu jeszcze cuni complete.. Muszę w coś trafić, żeby wiedzieć co mu kupić jak karmę będę im zamawiać :lol: Quote
angineuuka Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 z innej beczki, to testowałam szelki. :p I Coma dziś na rowerze była. Quote
Recommended Posts