Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Tak patrze na to zdjęcie i on ma chyba przodozgryz jak mój pies :) Dobrze że pies nie musi ścierać zębów. Biedny króliczek i tak co półtora miesiąca taki zabieg?[/QUOTE]
Dolne zęby miał wysunięte do przodu, przednie znów się zakręcały w stronę podniebienia :lol:
Nie wiem dokładniej czy 1,5 miesiąca... Jak zauważę, że zaczynają się problemy to mam myknąć obciąć. Więc muszę zakupić transporterek :lol:

Posted

w lodowce jest cieplej niz dzisiaj na dworzu wieczorem bylo ;d

ej taki spam tu zawsze to nikt nawet nie zauwazy jak spytam: kojarzycie taka reklame ze idzie se babeczka z buldozkiem fr po schodach i jest taka fajna muza i slow motion jak sobie 'lecą' nad tymi schodami? :evil_lol:
czego to jest reklama?

Posted

[quote name='Victoria']w lodowce jest cieplej niz dzisiaj na dworzu wieczorem bylo ;d

ej taki spam tu zawsze to nikt nawet nie zauwazy jak spytam: kojarzycie taka reklame ze idzie se babeczka z buldozkiem fr po schodach i jest taka fajna muza i slow motion jak sobie 'lecą' nad tymi schodami? :evil_lol:
czego to jest reklama?[/QUOTE]
spieprzaj mi z tym :evil_lol:

Posted

[quote name='Victoria']sama se spieprzaj, cofnij sie troche jak sama mi kazalaś zająć się reklamą, jak ty mi nie chcesz pomóc to se sama radze. zobacz ucze sie szukać :diabloti:[/QUOTE]
szuka się na googlach :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']nie umiem pomusz :diabloti:[/QUOTE]
to wejdź chociaż na fejsia, jak zjem chipsy to ci pomogę
:diabloti:
w zdrowym ciele zdrowy chuch, pamiętajcie :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Mój królik miał też taką wadę zgryzu. Podcinaliśmy zęby sami w domu, ale też sobie je ścierał trochę ;)[/QUOTE]
Ja jakoś do podcina samemu to jestem przekonana. Tym bardziej jemu :D

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Może nie lubi? [B]Albo przez te zęby nie przyzwyczajony?[/B] Nie znam się na króliczych karmach ale pewnie jest tak jak z psimi że nie każda psu smakuje.[/QUOTE]

Króliki miałam dwa w swoim życiu i się nie znam, ale może on rzeczywiście nie przyzwyczajony przez te zęby :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Króliki miałam dwa w swoim życiu i się nie znam, ale może on rzeczywiście nie przyzwyczajony przez te zęby :roll:[/QUOTE]
siłą mu w mordę wsadzę to żarcie :evil_lol: a tak na serio, to kupię jeszcze w przyszłym tygodniu kupię mu jeszcze cuni complete.. Muszę w coś trafić, żeby wiedzieć co mu kupić jak karmę będę im zamawiać :lol: