Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też wolę niebieskie.

No cóż.. jutro się zastanowię, czy pojadę bo te szele... Bo się potem okaże że i te nie będą pasować na żadnego psa i się będę z nimi bujać.. I kasa się yebać pójdzie :lol:

Posted

Wydaje mi się że nie opłaca się ich wysyłać z zmniejszać. Przekroczy to cenę mniejszych szelek. Może akurat S będzie dobre. Ja bym z psem pojechała przymierzyć.

Tutaj są wymiary S. co prawda tylko szerokość taśmy i i tylnej obręczy
[url]http://allegro.pl/szelki-fusion-odblaskowe-s-35-50cm-23mm-20610-i3685358986.html[/url]

Posted

z psem nie pojadę, bo jadę od razu po szkole. I nie wiem czy by mnie wpuścili :lol:
właśnie rozmiar znalazłam na niemieckiej stronie trixe. Tylna obręcz pasuje, ale obawiam się czy przód znów nie będzie za mały :mdleje:

Posted

[quote name='Izabela124.']Trzeba było kupić obrożę zamiast szelek :D[/QUOTE]
nie. :P Kupiłam tą eskę, też trochę za duża. Jak pogoda dopisze, to w sobotę przetestuje je Coma na grupowym spacerze w Psiltonie :> Jak pożyczę od kogoś kaganiec :P

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ale na Come za duże? Co za durna rozmiarówka. Przecież Coma nie jest jakimś mini pieseczkiem :)[/QUOTE]
no trochę za duże są. Może XS by dobre byly :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

fajne te szelki ;) myślałam nad takimi wcześniej,no ale zobaczyłam Juliusy ,a teraz te skórzane..:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Szelki zostają u nas. S/M Coma będzie na razie nosić, S dla Misi. Zdjęcia potem. :)

wiecie może, czy mogę przejechać kzkgop z dwoma psami, na jednym miesięcznym? :P[/QUOTE]

ja słyszałam ,ze jedna osoba może mieć pod opieką jednego psa,ale nie jestem pewna :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']to słyszałam o pociągu :lol:[/QUOTE]

ja się nie znam,nie miałam okazji jeździć z Luną:lol: