Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-mV9YaxsLKPg/Uo-0meTaOzI/AAAAAAAAEIA/6p0JIpDbXFU/s576/IMG_2313.JPG[/url] - Uwielbiam gryzonie - prześliczne cudeńko:loveu: Ale miało być z dedykacją a tu co?!

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Dla mnie króliki to gryzonie:P Proszę zapamiętać i zanotować;) Nie raz mnie ugryzł to wiem ha ha ha ah:D:D:D[/QUOTE]
No to chyba nie :P
[quote name='Sonka95']Mi się zawsze wydawało , że króliki to gryzonie a tu się dowiaduje , że jednak nie :evil_lol:[/QUOTE]
też kiedyś nie wiedziałam :)

Jutro pierwsze zapoznanie :P Mam także już pierwsze pomysły na imię :D

Posted

Olek, Emil, Andrzej i Janek.. ale do jutro pewnie zmienię :P ( tak nazywało się osiedle z którego go brałam, zresztą po Comę też tam byłam :lol: )

no chyba, że jednak to samica będzie :mdleje:

Posted

Olek i Janek mi się podoba:) Mój najwspanialszy króliś nazywał się Tuluś:)
Reagował na to imię i łaził za mną... niestety zachorował i odszedł na moich rękach:( Od tamtej pory żadnych królików bo po Tulku długo chorowałam. Nie mogłam przeżyć tego cudaka. A wychowywałam go od początku karmiąc smoczkiem....
Wcześniej miałam króliki ale ten był wyjątkowy. No i imię miał normalne:D Przed Tulusiem była Pielucha:D

Posted

wcześniej miałam jednego królika, Ciapkę ;) taka miliutka, czarno biała :loveu:

Emil do Emilki mojej pasować będzie :lol: Jutro zobaczę, czy to na pewno samiec :D i na zakupach porozmyślam nad imieniem :p

Posted

Królik nie jest gryzoniem, a zajęczakiem ;)

[quote name='Angi']
Emil do Emilki mojej pasować będzie :lol: Jutro zobaczę, czy to na pewno samiec :D i na zakupach porozmyślam nad imieniem :p[/QUOTE]

Właśnie chciałam zaproponować Emila ;)

Posted

Pamiętam jak kiedyś zapoznawałam ze sobą chomika i chomiczkę ;) Chomik się zakochał od pierwszego wyjrzenia i jak go wypuszczałam z jego klatki, to pędził do swojej ukochanej :loveu: