Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']za duzo spamu nie moje klimaty :diabloti:[/QUOTE]
hehe, lepiej se pospamić na fejsie :D
[quote name='Pixeloza']a moja obroża jest niedostępna :placz:
Dlaczego? Była taka ładna :([/QUOTE]
która?

ja to już(można by rzecz) mam weekend :D

Posted

Wiem że to jest dogomania ale ja mam pytanie co do kotów , moje kotki się tolerują ale nie akceptują , przechodząc obok siebie Pepsi zawsze atakuje Ibri pazurami i syczeniem , na tapczan sie razem nie położą mimo ze mają dużoooo miejsca wiec zazwyczaj jeden kot spi w lóżku z teściową a drugi z nami , w zależności który pierwszy gdzie zalegnie , i teraz moje pytanie czy tak już będzie zawsze ??

Posted

[quote name='dOgLoV']Wiem że to jest dogomania ale ja mam pytanie co do kotów , moje kotki się tolerują ale nie akceptują , przechodząc obok siebie Pepsi zawsze atakuje Ibri pazurami i syczeniem , na tapczan sie razem nie położą mimo ze mają dużoooo miejsca wiec zazwyczaj jeden kot spi w lóżku z teściową a drugi z nami , w zależności który pierwszy gdzie zalegnie , i teraz moje pytanie czy tak już będzie zawsze ??[/QUOTE]

ile masz kuwet w domu? przy dwóch kotach powinny być trzy, zwłaszcza jak nie do końca się dogadują. karmiłabym je oddzielnie, a miskę z wodą postawiła zupełnie gdzie indziej niż jedzenie(bardziej naturalne dla kota, zwiększające poczucie komfortu). to tyle co mogę doradzić na początek i co zawsze doradzam problemowym kotom na początek :) w ostateczności można sięgnąć po feromony, są skuteczne(sama próbowałam).
u nas z reguły nikt nikogo nie bije. czasem są dziwne okresy, jak ktoś jest w ciąży albo w rui, ale wiadomo, że to nie jest codzienna sytuacja i można się dziwnie zachowywać.
a Ty je masz od początku razem, czy któraś była pierwsza?

Posted

[quote name='dOgLoV']Wiem że to jest dogomania ale ja mam pytanie co do kotów , moje kotki się tolerują ale nie akceptują , przechodząc obok siebie Pepsi zawsze atakuje Ibri pazurami i syczeniem , na tapczan sie razem nie położą mimo ze mają dużoooo miejsca wiec zazwyczaj jeden kot spi w lóżku z teściową a drugi z nami , w zależności który pierwszy gdzie zalegnie , i teraz moje pytanie czy tak już będzie zawsze ??[/QUOTE]
znam to :p

Posted

[quote name='Angi']hehe, lepiej se pospamić na fejsie :D

która?

ja to już(można by rzecz) mam weekend :D[/QUOTE]

[url]http://images.sklepy24.pl/14728761/141/large/obroza-paw-wow.jpg[/url]
Ciekawe czy jeszcze sprowadzą :roll:

Posted

Ogólnie świąteczne wzory du.y nie urywają. Wszystkie takie se :)

Obroża w łapki jest śliczna a nie średnia, mamy taką od DS
[url]https://lh3.googleusercontent.com/-CBtyrZ0yFgI/UBkoB0ZqfCI/AAAAAAAAAt4/nIRALNGeWTQ/s640/SN850384.JPG[/url]

Guest wolfheart
Posted

eh,no ja też chcę renifery,ale takie naprawdę cool :cool1::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']DS ma nowości ;)[/QUOTE]

zara se obczaję :cool1:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']bałwanki ma fajne, ale ja wolę renifery :D[/QUOTE]

nas obie je*ło na te renifery,jak widać :diabloti: