angineuuka Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 muszę cię siłą zmuszać byś mnie odwiedzała :mad: :evil_lol: Quote
Victoria Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 za duzo spamu nie moje klimaty :diabloti: Quote
Pixeloza Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 a moja obroża jest niedostępna :placz: Dlaczego? Była taka ładna :( Quote
angineuuka Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 [quote name='Victoria']za duzo spamu nie moje klimaty :diabloti:[/QUOTE] hehe, lepiej se pospamić na fejsie :D [quote name='Pixeloza']a moja obroża jest niedostępna :placz: Dlaczego? Była taka ładna :([/QUOTE] która? ja to już(można by rzecz) mam weekend :D Quote
motyleqq Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Victoria']za duzo spamu nie moje klimaty :diabloti:[/QUOTE] dobry żart :diabloti: Quote
łamAga Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Wiem że to jest dogomania ale ja mam pytanie co do kotów , moje kotki się tolerują ale nie akceptują , przechodząc obok siebie Pepsi zawsze atakuje Ibri pazurami i syczeniem , na tapczan sie razem nie położą mimo ze mają dużoooo miejsca wiec zazwyczaj jeden kot spi w lóżku z teściową a drugi z nami , w zależności który pierwszy gdzie zalegnie , i teraz moje pytanie czy tak już będzie zawsze ?? Quote
Izabela124. Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ale tu spamuuuuuuuuuu :eviltong: Niektórzy to chyba nieźle się nudzą :D Angi dawaj fotki Quote
motyleqq Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='dOgLoV']Wiem że to jest dogomania ale ja mam pytanie co do kotów , moje kotki się tolerują ale nie akceptują , przechodząc obok siebie Pepsi zawsze atakuje Ibri pazurami i syczeniem , na tapczan sie razem nie położą mimo ze mają dużoooo miejsca wiec zazwyczaj jeden kot spi w lóżku z teściową a drugi z nami , w zależności który pierwszy gdzie zalegnie , i teraz moje pytanie czy tak już będzie zawsze ??[/QUOTE] ile masz kuwet w domu? przy dwóch kotach powinny być trzy, zwłaszcza jak nie do końca się dogadują. karmiłabym je oddzielnie, a miskę z wodą postawiła zupełnie gdzie indziej niż jedzenie(bardziej naturalne dla kota, zwiększające poczucie komfortu). to tyle co mogę doradzić na początek i co zawsze doradzam problemowym kotom na początek :) w ostateczności można sięgnąć po feromony, są skuteczne(sama próbowałam). u nas z reguły nikt nikogo nie bije. czasem są dziwne okresy, jak ktoś jest w ciąży albo w rui, ale wiadomo, że to nie jest codzienna sytuacja i można się dziwnie zachowywać. a Ty je masz od początku razem, czy któraś była pierwsza? Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='dOgLoV']Wiem że to jest dogomania ale ja mam pytanie co do kotów , moje kotki się tolerują ale nie akceptują , przechodząc obok siebie Pepsi zawsze atakuje Ibri pazurami i syczeniem , na tapczan sie razem nie położą mimo ze mają dużoooo miejsca wiec zazwyczaj jeden kot spi w lóżku z teściową a drugi z nami , w zależności który pierwszy gdzie zalegnie , i teraz moje pytanie czy tak już będzie zawsze ??[/QUOTE] znam to :p Quote
Pixeloza Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']hehe, lepiej se pospamić na fejsie :D która? ja to już(można by rzecz) mam weekend :D[/QUOTE] [url]http://images.sklepy24.pl/14728761/141/large/obroza-paw-wow.jpg[/url] Ciekawe czy jeszcze sprowadzą :roll: Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 średnia :D ubolewam, ze furkidz nie ma fajnych reniferów :P Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ogólnie świąteczne wzory du.y nie urywają. Wszystkie takie se :) Obroża w łapki jest śliczna a nie średnia, mamy taką od DS [url]https://lh3.googleusercontent.com/-CBtyrZ0yFgI/UBkoB0ZqfCI/AAAAAAAAAt4/nIRALNGeWTQ/s640/SN850384.JPG[/url] Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 wiedziałam, że jak się na cos napalę to nie będzie tego :/ Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Może jeszcze ktoś będzie miał fajne renifery do świąt jeszcze kawałek czasu. Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 tylko nie wiem gdzie szukać.. :D Quote
*Magda* Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Angi, a muszą być renifery? DS ma fajny wzór w choinki :loveu: [IMG]http://dogstyle.republika.pl/425.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 to zeszłoroczny wzór ,nie mają nowości? Quote
*Magda* Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='marta.k9080']to zeszłoroczny wzór ,nie mają nowości?[/QUOTE] A tego to nie wiem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 eh,no ja też chcę renifery,ale takie naprawdę cool :cool1::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']DS ma nowości ;)[/QUOTE] zara se obczaję :cool1: Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 bałwanki ma fajne, ale ja wolę renifery :D Quote
Guest wolfheart Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']bałwanki ma fajne, ale ja wolę renifery :D[/QUOTE] nas obie je*ło na te renifery,jak widać :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Fajne by były takie bajkowe renifery rudolfy na czerwonym albo zielonym tle. I żeby były w formie tasiemki albo mały wzór na materiale. Bo duży zawsze poucinany i nieładnie wygląda. Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='marta.k9080']nas obie je*ło na te renifery,jak widać :diabloti:[/QUOTE] i jak na złość to nie ma:diabloti: furkidz ma, ale za szeroko :p Quote
Recommended Posts