Pixeloza Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']Alpinę daj:mad:[/QUOTE] właśnie, mojego onka ukochanego :mad: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 nie mam zdjęć :P tzn mam stare. :P Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']nie mam zdjęć :P tzn mam stare. :P[/QUOTE] mogą być i stare:eviltong: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [url]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1385213_645135985537907_80357591_n.jpg[/url] Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Angi'][URL]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1385213_645135985537907_80357591_n.jpg[/URL][/QUOTE] się wysiliłaś :diabloti: taka śliczna Alpinka ,a tak mało jej tutaj:eviltong: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 własnie , masz nowy aparat a tak mało zdjęć pokazujesz ehhhh Quote
*Magda* Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='marta.k9080']się wysiliłaś :diabloti: [/QUOTE] To samo pomyślałam :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']ciesz się, że jest :lol:[/QUOTE] :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='dOgLoV']własnie , masz nowy aparat a tak mało zdjęć pokazujesz ehhhh[/QUOTE] [quote name='magdabroy']To samo pomyślałam :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']:eviltong:[/QUOTE] :grins: :grins: :grins: Quote
Pixeloza Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 słodziutka :loveu: szkoda że nie mam warunków na ONka :shake: Mało czasu, małe mieszkanie ... dla Pixa to wystarczająco bo jego spacer 15 min. zadowala, ale dla Onka to by było za mało :roll: Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 nie wiem co w ty tak widzicie w onkach :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Mi sie Onki podobają pod wzgędem wyglądu zewnętrznego , niestety charaktery mają poryte :shake: Quote
Luzia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']nie wiem co w ty tak widzicie w onkach :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie, borderki są fafniejsze :D Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Alpina co do charakteru to jest [SIZE=1](prawie)[/SIZE] idealna :loveu: Quote
Pixeloza Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Luzia']dokładnie, borderki są fafniejsze :D[/QUOTE] nie :mad: :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Alpina jest świetna! To chyba był najnormalniejszy owczar w schronisku :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Alpina :loveu: dla niej przychodzę do tej galerii a jej tak mało tu :shake: [quote name='Pixeloza']szkoda że nie mam warunków na ONka :shake: Mało czasu, małe mieszkanie ... dla Pixa to wystarczająco bo jego spacer 15 min. zadowala, ale dla Onka to by było za mało :roll:[/QUOTE] Noo to "trochę" za mało tego spaceru... W małym mieszkaniu ON sobie poradziłby, ale wtedy potrzebowałby Twojego czasu. Wiem, że to nie łatwe, więc nie namawiam :diabloti: [quote name='dOgLoV']Mi sie Onki podobają pod wzgędem wyglądu zewnętrznego , niestety charaktery mają poryte :shake:[/QUOTE] E tam, mi się ONy podobają i z charakteru i wyglądu :loveu: Dla mnie to rasa jest naj, naj, naj, a poznałam już trochę fajnych przedstawicieli. Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 za tydzień jadę do babci, tam też jest onkowate coś to wam powrzucam fotki :lol: na miejscu mam neta :p Quote
Pixeloza Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='kalyna'] Noo to "trochę" za mało tego spaceru... W małym mieszkaniu ON sobie poradziłby, ale wtedy potrzebowałby Twojego czasu. Wiem, że to nie łatwe, więc nie namawiam :diabloti: E tam, mi się ONy podobają i z charakteru i wyglądu :loveu: Dla mnie to rasa jest naj, naj, naj, a poznałam już trochę fajnych przedstawicieli.[/QUOTE] Tyle nauki, że mam mało czasu... ogólnie to wychodzę z Pixem na 30-90 min, no chyba że jutro mam zawalony dzień, to muszę szybko do książek wracać... Gdybym miała podwórko to bym go po tym spacerze jeszcze puściła żeby wyładował nadmiar energii a tak to kicha :roll: Mi też :loveu: Te psy są super, w schronisku jest jeden, ale najwyraźniej człowiek go do siebie zraził bo na widok obcych szczeka i chowa się do budy :shake: Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ja nie wiem, co to za problem wyjść na dłuższy spacer, uczniowie tak naprawdę mają mnóstwo wolnego czasu, tylko trzeba się dobrze zorganizować... :shake: W gimnazjum miałam całe dnie wolne, a miałam co roku pasek na świadectwie, a szkoła najgorsza też nie była.... W LO dopiero się opierdalałam :cool3: teraz tylko wzięłam się do roboty, bo matura :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Naklejka']Ja nie wiem, co to za problem wyjść na dłuższy spacer, uczniowie tak naprawdę mają mnóstwo wolnego czasu, tylko trzeba się dobrze zorganizować... :shake: W gimnazjum miałam całe dnie wolne, a miałam co roku pasek na świadectwie, a szkoła najgorsza też nie była.... W LO dopiero się opierdalałam :cool3: teraz tylko wzięłam się do roboty, bo matura :evil_lol:[/QUOTE] Nasz szkoła jest [cenzura :lol: ] Tutaj mamy sprawdziany z techniki... z WITAMIN :roll: i maaasę zadań :roll: A teraz chyba się z wami pożegnam, bo mój pieszczoch domaga się wyjścia :evil_lol: Spodobał mu się pomysł nocnych spacerków w wakacje to teraz mam przerąbane :shake: :evil_lol: Quote
kalyna Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Pixeloza']Tyle nauki, że mam mało czasu... ogólnie to wychodzę z Pixem na 30-90 min, no chyba że jutro mam zawalony dzień, to muszę szybko do książek wracać... Gdybym miała podwórko to bym go po tym spacerze jeszcze puściła żeby wyładował nadmiar energii a tak to kicha :roll: Mi też :loveu: Te psy są super, w schronisku jest jeden, ale najwyraźniej człowiek go do siebie zraził bo na widok obcych szczeka i chowa się do budy :shake:[/QUOTE] Ja ostatnio wstaję wcześniej, aby z psiakami wyjść :grins: i to minimum godzinny spacer. Na szczęście myślenie szybko męczy psa, tak samo jak tropienie, więc tym można się pospieszyć. Podwórko jest super, to fakt. Chociaż one same z siebie to za bardzo się nie wybiegają. Do adopcji jest ogrom owczarów, serce się kraje :shake: a niektóre to takie, że aż człowieka skręca... :( Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Pixeloza']Nasz szkoła jest [cenzura :lol: ] Tutaj mamy sprawdziany z techniki... z WITAMIN :roll: i maaasę zadań :roll: A teraz chyba się z wami pożegnam, bo mój pieszczoch domaga się wyjścia :evil_lol: Spodobał mu się pomysł nocnych spacerków w wakacje to teraz mam przerąbane :shake: :evil_lol:[/QUOTE] Witaminy to banał :) Hardcorowe są przemiany kataboliczne, anaboliczne, fotosynteza itp... :diabloti: Człowiek siedzi na lekcji i nie wie co jest grane :evil_lol: Quote
Recommended Posts