Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']nie mam zdjęć :P tzn mam stare. :P[/QUOTE]

mogą być i stare:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi'][URL]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1385213_645135985537907_80357591_n.jpg[/URL][/QUOTE]

się wysiliłaś :diabloti:

taka śliczna Alpinka ,a tak mało jej tutaj:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']ciesz się, że jest :lol:[/QUOTE]

:eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']własnie , masz nowy aparat a tak mało zdjęć pokazujesz ehhhh[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']To samo pomyślałam :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']:eviltong:[/QUOTE]

:grins: :grins: :grins:

Posted

słodziutka :loveu:

szkoda że nie mam warunków na ONka :shake:
Mało czasu, małe mieszkanie ... dla Pixa to wystarczająco bo jego spacer 15 min. zadowala, ale dla Onka to by było za mało :roll:

Posted

Alpina :loveu:
dla niej przychodzę do tej galerii a jej tak mało tu :shake:

[quote name='Pixeloza']szkoda że nie mam warunków na ONka :shake:
Mało czasu, małe mieszkanie ... dla Pixa to wystarczająco bo jego spacer 15 min. zadowala, ale dla Onka to by było za mało :roll:[/QUOTE]
Noo to "trochę" za mało tego spaceru...
W małym mieszkaniu ON sobie poradziłby, ale wtedy potrzebowałby Twojego czasu. Wiem, że to nie łatwe, więc nie namawiam :diabloti:

[quote name='dOgLoV']Mi sie Onki podobają pod wzgędem wyglądu zewnętrznego , niestety charaktery mają poryte :shake:[/QUOTE]
E tam, mi się ONy podobają i z charakteru i wyglądu :loveu:
Dla mnie to rasa jest naj, naj, naj, a poznałam już trochę fajnych przedstawicieli.

Posted

[quote name='kalyna']
Noo to "trochę" za mało tego spaceru...
W małym mieszkaniu ON sobie poradziłby, ale wtedy potrzebowałby Twojego czasu. Wiem, że to nie łatwe, więc nie namawiam :diabloti:

E tam, mi się ONy podobają i z charakteru i wyglądu :loveu:
Dla mnie to rasa jest naj, naj, naj, a poznałam już trochę fajnych przedstawicieli.[/QUOTE]

Tyle nauki, że mam mało czasu... ogólnie to wychodzę z Pixem na 30-90 min, no chyba że jutro mam zawalony dzień, to muszę szybko do książek wracać... Gdybym miała podwórko to bym go po tym spacerze jeszcze puściła żeby wyładował nadmiar energii a tak to kicha :roll:

Mi też :loveu:
Te psy są super, w schronisku jest jeden, ale najwyraźniej człowiek go do siebie zraził bo na widok obcych szczeka i chowa się do budy :shake:

Posted

Ja nie wiem, co to za problem wyjść na dłuższy spacer, uczniowie tak naprawdę mają mnóstwo wolnego czasu, tylko trzeba się dobrze zorganizować... :shake:
W gimnazjum miałam całe dnie wolne, a miałam co roku pasek na świadectwie, a szkoła najgorsza też nie była.... W LO dopiero się opierdalałam :cool3: teraz tylko wzięłam się do roboty, bo matura :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja nie wiem, co to za problem wyjść na dłuższy spacer, uczniowie tak naprawdę mają mnóstwo wolnego czasu, tylko trzeba się dobrze zorganizować... :shake:
W gimnazjum miałam całe dnie wolne, a miałam co roku pasek na świadectwie, a szkoła najgorsza też nie była.... W LO dopiero się opierdalałam :cool3: teraz tylko wzięłam się do roboty, bo matura :evil_lol:[/QUOTE]

Nasz szkoła jest [cenzura :lol: ]
Tutaj mamy sprawdziany z techniki... z WITAMIN :roll:
i maaasę zadań :roll:

A teraz chyba się z wami pożegnam, bo mój pieszczoch domaga się wyjścia :evil_lol:
Spodobał mu się pomysł nocnych spacerków w wakacje to teraz mam przerąbane :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pixeloza']Tyle nauki, że mam mało czasu... ogólnie to wychodzę z Pixem na 30-90 min, no chyba że jutro mam zawalony dzień, to muszę szybko do książek wracać... Gdybym miała podwórko to bym go po tym spacerze jeszcze puściła żeby wyładował nadmiar energii a tak to kicha :roll:

Mi też :loveu:
Te psy są super, w schronisku jest jeden, ale najwyraźniej człowiek go do siebie zraził bo na widok obcych szczeka i chowa się do budy :shake:[/QUOTE]

Ja ostatnio wstaję wcześniej, aby z psiakami wyjść :grins: i to minimum godzinny spacer.
Na szczęście myślenie szybko męczy psa, tak samo jak tropienie, więc tym można się pospieszyć.
Podwórko jest super, to fakt. Chociaż one same z siebie to za bardzo się nie wybiegają.

Do adopcji jest ogrom owczarów, serce się kraje :shake: a niektóre to takie, że aż człowieka skręca... :(

Posted

[quote name='Pixeloza']Nasz szkoła jest [cenzura :lol: ]
Tutaj mamy sprawdziany z techniki... z WITAMIN :roll:
i maaasę zadań :roll:

A teraz chyba się z wami pożegnam, bo mój pieszczoch domaga się wyjścia :evil_lol:
Spodobał mu się pomysł nocnych spacerków w wakacje to teraz mam przerąbane :shake: :evil_lol:[/QUOTE]

Witaminy to banał :) Hardcorowe są przemiany kataboliczne, anaboliczne, fotosynteza itp... :diabloti: Człowiek siedzi na lekcji i nie wie co jest grane :evil_lol: