angineuuka Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 jestem taka zajebista, że mnie obgadują ludzie przez neta :evil_lol: Quote
Pixeloza Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='magdabroy']Chcesz mojego? :razz: A ja sobie kupię niufka :loveu:[/QUOTE] chętnie :loveu: Quote
*Magda* Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='Pixeloza']chętnie :loveu:[/QUOTE] To sobie po nią przyjedź :eviltong: Quote
Pixeloza Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='magdabroy']To sobie po nią przyjedź :eviltong:[/QUOTE] Hah, ale raczej u mnie szczęśliwa nie będzie :shake: Mam nadzieję, że jak skończę studia to dorobię się przynajmniej małego podwórka, żeby ONek mógł pobiegać :loveu: Quote
kalyna Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='Pixeloza']ja chcę ONka, koniec kropka :diabloti:[/QUOTE] dooobrze się zastanów :grins: [quote name='magdabroy']Chcesz mojego? :razz: A ja sobie kupię niufka :loveu:[/QUOTE] Torę to i ja bym przygarnęła :loveu" nawet jeśli miałabym spakowane manatki i pod most :lol: Mi też się nie marzy Borderek... za to coś innego :loveu: Quote
angineuuka Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 od kilku dni nie miałam aparatu w łapach :lol: Quote
*Magda* Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='kalyna'] Torę to i ja bym przygarnęła :loveu" nawet jeśli miałabym spakowane manatki i pod most :lol: [/QUOTE] Czym ona Cię tak urzekła?? Quote
Pixeloza Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='kalyna']dooobrze się zastanów :grins:[/QUOTE] zastanawiam się od kilku lat, chociaż... mam jeszcze z 10 lat na przemyślenia :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='magdabroy']Czym ona Cię tak urzekła??[/QUOTE] I jeszcze pytasz :evil_lol: wystarczy śledzić Waszą galerię i być trochę w ONach :eviltong: [quote name='Pixeloza']zastanawiam się od kilku lat, chociaż... mam jeszcze z 10 lat na przemyślenia :evil_lol:[/QUOTE] łohohoho to szmat czasu... jeszcze się pewnie rozmyślisz :lol: Quote
angineuuka Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Coma jest durna :p grzywacz o wyglądzie pudla. a uparta gorzej niż Misia :p Quote
Pixeloza Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='kalyna'] łohohoho to szmat czasu... jeszcze się pewnie rozmyślisz :lol:[/QUOTE] powiem inaczej... MARZĘ o nim od kiedy skończyłam 3 lata, a od kilku lat zastanawiam się czy dam sobie z nim radę :lol: A jeśli życie nie pozwoli (i nie będzie podwórka :shake: ) To kolejny west albo kundelek za schrona :grins: Quote
angineuuka Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 ale ludzie przecież trzymają Onki w bloku ( i nie tylko onki :) ) Quote
angineuuka Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 coraz bardziej zaczynam nie ogarniać Comy :loveu: Quote
Pixeloza Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='Angi']ale ludzie przecież trzymają Onki w bloku ( i nie tylko onki :) )[/QUOTE] wiem, ale pójdę do pracy i ten ONek będzie sie kisił w tym mieszkaniu (a niech jeszcze będzie małe, to już zupełnie) tak to przynajmniej na podwórku posiedzi, pobiega, powącha i potrzebę załatwi jeśli będzie musiał :lol: Quote
*Magda* Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='kalyna']I jeszcze pytasz :evil_lol: wystarczy śledzić Waszą galerię i być trochę w ONach :eviltong:[/QUOTE] Przesadzasz :eviltong: I nie słodź tak mojemu psu, bo wpadnę w samozachwyt :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='Victoria']angi ignoruja cie :evil_lol:[/QUOTE] ahahaha, a będą fotki chcieli :P też ich będę ignorować. A nie, ja już to robię :evil_lol: Quote
Victoria Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 powinnas zmienic tytul galerii na "OFF TOPIC" :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='Victoria']powinnas zmienic tytul galerii na "OFF TOPIC" :diabloti:[/QUOTE] powinnam ją zamknąć. :diabloti: Quote
KT Arts Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='Angi']ahahaha, a będą fotki chcieli :P też ich będę ignorować. A nie, ja już to robię :evil_lol:[/QUOTE] ja chce fotki ! a nie ! co to ma być, ja się pytam? :mad: Quote
angineuuka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [quote name='Niufciak']ja chce fotki ! a nie ! co to ma być, ja się pytam? :mad:[/QUOTE] :???::???::???::???::niewiem::niewiem::niewiem: Quote
Recommended Posts