Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pusia dziś się chciała bawić! Biegała za mną jak durna i ogon jej latał jakby miała zaraz odlecieć :diabloti:

Mam tyle fot do obrobienia, a nie chce mi się w cholerę. :eviltong:

I czy ja TOZ jestem, żeby do mnie sprawy maltretowania psów zgłaszać..? :roll: Jeszcze pisała to osoba, która ze mną się kiedyś na ten temat kłóciła. :eviltong: [U]Dzwonił[/U] niby do schroniska po czym mi napisał, że wysłał e-maila :cool1: Schronisko niby interweniowało, ale kazali tylko psa zaszczepić. :lol: no nic, będę próbować sama :eviltong:

a brzuch dalej boli:shake:

Posted

[quote name='Luzia']Dokładnie, na dogo teraz pustki bo każdy sobą zajęty :)
Ja jestem uzależniona mega więc nie daję rady :lol:[/QUOTE]

ja też :p .......... niestety :P

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Przeciez zima sa najlepsze spacery :D[/QUOTE]

no :p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Zima sa lepsze :D[/QUOTE]

ja uwielbiam zimę:loveu: (ale nie taką trwającą do końca kwietnia ,jak tegoroczna:eviltong:)

Posted

[quote name='marta.k9080']ja uwielbiam zimę:loveu: (ale nie taką trwającą do końca kwietnia ,jak tegoroczna:eviltong:)[/QUOTE]

Ta zima tegoroczna to była straszna , oby tym razem się wcześniej skończyła :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Ta zima tegoroczna to była straszna , oby tym razem się wcześniej skończyła :D[/QUOTE]

dzisiaj wkurza mnie 19'C ,za ciepło jak na jesień:evil_lol:

Posted

Zima w kwietniu jak najbardziej. ;) pamietam jak syplo w marcu alpina sie cieszyla xd . Co z tego, ze kilka dni przed tym jak sypnelo to misie opitolilam xdd. Nie ukrywam ze moglo by juz sypnac :P

Posted

[quote name='marta.k9080']dzisiaj wkurza mnie 19'C ,za ciepło jak na jesień:evil_lol:[/QUOTE]

Trzeba się cieszyć puki jest ciepło , bo potem będzie same narzekanie na zimno :evil_lol::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Zima w kwietniu jak najbardziej. ;) pamietam jak syplo w marcu alpina sie cieszyla xd . Co z tego, ze kilka dni przed tym jak sypnelo to misie opitolilam xdd. Nie ukrywam ze moglo by juz sypnac :P[/QUOTE]

Luna też :p ja też teraz śniegiem nie pogardzę:diabloti: