Izabela124. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='magdabroy']Nas wyzywa, a sama najgorsza :mad::eviltong: Ja nie, bo idę spać ;) Dobranoc :)[/QUOTE]Wcale nie :eviltong: Jak mod zobaczy ten off to pokasuje posty :lol: Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 dobranoc :P Iza- Fantaazujesz o Adze? Dlatego Aga taka kochana nagle xD Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 to je moje galeria, off moze byc :p Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Pisać a nie spać :diabloti:[/QUOTE] Jutro poczytam, co tu "napłodziliście" :evil_lol: Teraz idę odespać zarwaną nockę, przez moje dziecię :roll: [quote name='Angi']dobranoc :P [/QUOTE] Dzięki :) Quote
Izabela124. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Angi'] Iza- Fantaazujesz o Adze? Dlatego Aga taka kochana nagle xD[/QUOTE] Ha ha ale Ty masz wyobraźnię :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Mykam się kąpać. Ciekawe ile do nadrabiania będzie :diabloti: Quote
łamAga Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Izabela124.']Ale miałaś na jeden dzień pożyczyć :-( Zostaje w okolicach Poznania, to może zostać ze mną :evil_lol: W sumie Ty też możesz, trójkącik będzie :D[/QUOTE] wybacz ale wolała bym trójkącik z dwoma facetami :diabloti: ja nie poszłam spać tylko sie wykapać :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='dOgLoV']wybacz ale wolała bym trójkącik z dwoma facetami :diabloti: [/QUOTE]:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
łamAga Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Izabela124.']:obrazic::obrazic::obrazic:[/QUOTE] wybacz o pani :modla: ale po dziewczynkach mi się odbija :diabloti: Quote
łamAga Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 nie no ide se powoli spac bo zaraz padne na papę .... dobranoc Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 nikogo nie ma, ale ja se napisze. :eviltong: Cama mi dziś podskoczyła aż do ust. Mam 1.70 wiec jak na takiego psa to chyba wysoko :razz: Szkoda by chyba było, gdyby takie skoki sie marnowały ;) Byliśmy dziś u tego fryzjera i dowiedziałam sie trochę o hodowcy jak i właścicielce byłej. Nie ważne co dokładniej gadała, ale zaczęłam sie bać. Tego, ze może zdarzyć się tak, ze ta właścicielka wróci do Polski i ze chce odebrać mi ja. A ja nie chce miec problemow przez psa.. Fryzjerka gadała mi, żeby zerwać z nią kontakt no ale .. :roll: Nie wiem, co to będzie jeżeli ona za jakiś czas ze chce ja odebrać, albo sie spotkać w grudniu... :roll: Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 + napisalam e-maila do Hopstera :D Moze jeszcze posle do HPAT, ale to jutro :P Quote
rashelek Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Łojezu ale tu nagadane :mdleje: Cosma bez kłaków zaczyna wyglądać jak grzywa :D Ile ona w ogóle ma? Będziesz jej próbowała jeszcze postawić uszka? ;) Jak się bierze psa "po kimś" to zawsze mogą wyniknąć problemy... Ale może nie będzie wcale tak źle. Quote
Aleksandrossa Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Łoo, widzę że nie tylko ja rano na dgm wchodze :p Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 A nie masz jakiegoś papierka, że ona się zrzeka praw do tego psa? No bo taka ustna umowa, to trochę o dupę rozbić :roll: A jak się boisz, że może jej się coś odmienić i będzie chciała psa, to zbieraj rachunki (np. za wczorajszego fryzjera). I jak będzie chciała psa zabrać, to niech oddaje kasę za pielęgnację, szczepienia itp. Może wtedy odechce jej się mieszać psu w głowie ;) Quote
Izabela124. Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Właśnie, podpisywałaś z nią jakąś umowę, że pies teraz jest Twój? Bo ludzie to różni są i nieiwadomo co takiej babce przyjdzie do głowy Quote
angineuuka Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='rashelek']Łojezu ale tu nagadane :mdleje: Cosma bez kłaków zaczyna wyglądać jak grzywa :D Ile ona w ogóle ma? Będziesz jej próbowała jeszcze postawić uszka? ;) Jak się bierze psa "po kimś" to zawsze mogą wyniknąć problemy... Ale może nie będzie wcale tak źle.[/QUOTE] Ma 5,5 roku. Nie będę jej uszolków już stawiać, bo nic z tego nie wyjdzie. ;) [quote name='Aleksandrossa']Łoo, widzę że nie tylko ja rano na dgm wchodze :p[/QUOTE] :D [quote name='magdabroy']A nie masz jakiegoś papierka, że ona się zrzeka praw do tego psa? No bo taka ustna umowa, to trochę o dupę rozbić :roll: A jak się boisz, że może jej się coś odmienić i będzie chciała psa, to zbieraj rachunki (np. za wczorajszego fryzjera). I jak będzie chciała psa zabrać, to niech oddaje kasę za pielęgnację, szczepienia itp. Może wtedy odechce jej się mieszać psu w głowie ;)[/QUOTE] Nie mam, bo to nie był pies córki tylko matki która jest w Niemczech. Miała być umowa ze schroniska, ale niby jak mam metrykę to umowa nie potrzebna. A ona ma ksero metryki i moje dane. :roll: Ja niby wiem, gdzie oni mieszkają ( tzn córka ) [quote name='Izabela124.']Właśnie, podpisywałaś z nią jakąś umowę, że pies teraz jest Twój? Bo ludzie to różni są i nieiwadomo co takiej babce przyjdzie do głowy[/QUOTE] Nie, tylko pisałam [B]ja sama[/B], że odebrałam psa i że dałam jej kasę. Właśnie wiem, że ludzie są różni, a ci ludzie są podobno bardzo durni i lecą na kasę... :| Głupia byłam wtedy po prostu... Quote
angineuuka Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 a, zapomniałam napisać że psy miały pierwsze spięcie :p tuż nad moją twarzą :diabloti: Cama chyba zaczęła cieczkować...? :roll::eviltong: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 hahahaha :diabloti: a Qwendi ma urojoną ciąże :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 To pilnuj tych papierków co masz jak oka w głowie ;) [quote name='dOgLoV'] a Qwendi ma urojoną ciąże :eviltong:[/QUOTE] Znowu :roll: Quote
Recommended Posts