Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']nie ma że calosciowo :eviltong:[/QUOTE]
:P
[quote name='Kasi i Lena']Kup jej na jakimś podszyciu. Moja lena ma takie włosowate kłaki i szelki ze zwykłej sztywniejszej taśmy wycierają i kołtunią jej włos.[/QUOTE]
własnie myślałam, o eko albo atłasie.. czy coś w ten deseń :D

Posted

[quote name='Angi']nie kupię hurtty, bo pewnie w środę już nic nie będzie :shake::eviltong:
[B]Właśnie Chic nie ma długiego kłaka, bo ja chcę ją zapuścić na grzywa. [/B];) Teraz mogą nie przeszkadzać, a co potem.. :eviltong:

wkurza mnie całościowo. :roll:[/QUOTE]
Ja wiem czy nie ma długiego?
Wydaje mi się że taki pudlowy włos szybciej się kołtuni od grzywkowego bo to wręcz wełna jest ;)
A obróżki podszyte satyną są na prawdę fajne, ja z naszej jestem na prawdę zadowolona ;)

foty, foty, foty!

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Ja wiem czy nie ma długiego?
Wydaje mi się że taki pudlowy włos szybciej się kołtuni od grzywkowego bo to wręcz wełna jest ;)
A obróżki podszyte satyną są na prawdę fajne, ja z naszej jestem na prawdę zadowolona ;)

foty, foty, foty![/QUOTE]
mhm.. już nie wiem sama czy zamawiać te szelki, czy same obroże...

Guest wolfheart
Posted

Luna szczeka przez sen,warczy i piszczy też:evil_lol:

Posted

przez sen to też :D
Tylko ona normalnie leży, nie śpi i szczeka spod kanapy xD

Za tydzień wystawa :grins: zapomniałam chyba powiedzieć, że będę sekretarzować na grzywkach albo mastifach ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Nie bier jej szelek, tylko obróżkę z delikatnym podszyciem :)
Jak jej mordę opitolisz, to chodź do parku na fotki :diabloti:[/QUOTE]
Opitalam jej w przyszłym tygodniu, jutro będę dzwonić. Mam nadzieję, że da radę na środę ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna szczeka przez sen,warczy i piszczy też:evil_lol:[/QUOTE]

Sonia dokładnie robi to samo przez sen :evil_lol: :evil_lol: i jeszcze się cała rusza :diabloti:

Posted

[COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Ogień olimpijski, (...) symbol pokoju i przyjaźni, dotarł do Rosji." [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]A potem zgasł.

:evil_lol:[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Angi'][COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Ogień olimpijski, (...) symbol pokoju i przyjaźni, dotarł do Rosji." [/FONT][/COLOR]

:evil_lol:[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

buahahahahahaha :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Rosja to nie państwo to stan umysłu
podobno:evil_lol:

Posted

[quote name='Angi'][COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Ogień olimpijski, (...) symbol pokoju i przyjaźni, dotarł do Rosji." [/FONT][/COLOR]

:evil_lol:[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Widziałam w Faktach :evil_lol: