Kasi i Lena Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Kup jej na jakimś podszyciu. Moja lena ma takie włosowate kłaki i szelki ze zwykłej sztywniejszej taśmy wycierają i kołtunią jej włos. Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']nie ma że calosciowo :eviltong:[/QUOTE] :P [quote name='Kasi i Lena']Kup jej na jakimś podszyciu. Moja lena ma takie włosowate kłaki i szelki ze zwykłej sztywniejszej taśmy wycierają i kołtunią jej włos.[/QUOTE] własnie myślałam, o eko albo atłasie.. czy coś w ten deseń :D Quote
Aleksandrossa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']nie kupię hurtty, bo pewnie w środę już nic nie będzie :shake::eviltong: [B]Właśnie Chic nie ma długiego kłaka, bo ja chcę ją zapuścić na grzywa. [/B];) Teraz mogą nie przeszkadzać, a co potem.. :eviltong: wkurza mnie całościowo. :roll:[/QUOTE] Ja wiem czy nie ma długiego? Wydaje mi się że taki pudlowy włos szybciej się kołtuni od grzywkowego bo to wręcz wełna jest ;) A obróżki podszyte satyną są na prawdę fajne, ja z naszej jestem na prawdę zadowolona ;) foty, foty, foty! Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Ja wiem czy nie ma długiego? Wydaje mi się że taki pudlowy włos szybciej się kołtuni od grzywkowego bo to wręcz wełna jest ;) A obróżki podszyte satyną są na prawdę fajne, ja z naszej jestem na prawdę zadowolona ;) foty, foty, foty![/QUOTE] mhm.. już nie wiem sama czy zamawiać te szelki, czy same obroże... Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']mhm.. już nie wiem sama czy zamawiać te szelki, czy same obroże...[/QUOTE] to i to :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 ale po co mi szele, które potem będą leżeć? Bo Misi to chyba będą się wżynać w pachę :P Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Coma połową ciała śpi pod kanapą. :lol: I jeszcze szczeka na leżąco. To je dopiero lyń :D Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Luna szczeka przez sen,warczy i piszczy też:evil_lol: Quote
Naklejka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Nie bier jej szelek, tylko obróżkę z delikatnym podszyciem :) Jak jej mordę opitolisz, to chodź do parku na fotki :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 przez sen to też :D Tylko ona normalnie leży, nie śpi i szczeka spod kanapy xD Za tydzień wystawa :grins: zapomniałam chyba powiedzieć, że będę sekretarzować na grzywkach albo mastifach ;) Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Naklejka']Nie bier jej szelek, tylko obróżkę z delikatnym podszyciem :) Jak jej mordę opitolisz, to chodź do parku na fotki :diabloti:[/QUOTE] Opitalam jej w przyszłym tygodniu, jutro będę dzwonić. Mam nadzieję, że da radę na środę ;) Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']jak jej pani :diabloti:[/QUOTE] ale co? ja nie szczekam spod kanapy :diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Angi']ale co? ja nie szczekam spod kanapy :diabloti:[/QUOTE] o lenistwo mi chodziło :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']o lenistwo mi chodziło :eviltong:[/QUOTE] czepiasz się :p Quote
Sonka95 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna szczeka przez sen,warczy i piszczy też:evil_lol:[/QUOTE] Sonia dokładnie robi to samo przez sen :evil_lol: :evil_lol: i jeszcze się cała rusza :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Ogień olimpijski, (...) symbol pokoju i przyjaźni, dotarł do Rosji." [/FONT][/COLOR] [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]A potem zgasł. :evil_lol:[/FONT][/COLOR] Quote
łamAga Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Angi'][COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Ogień olimpijski, (...) symbol pokoju i przyjaźni, dotarł do Rosji." [/FONT][/COLOR] [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]A potem zgasł. :evil_lol:[/FONT][/COLOR][/QUOTE] buahahahahahaha :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Rosja to nie państwo to stan umysłu podobno:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 To je Rosja tego nie ogarniesz :diabloti: [IMG]http://img.wiocha.pl/images/c/c/cc1206e5c3b742390f4df67a0c96be36.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Angi'][COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]"Ogień olimpijski, (...) symbol pokoju i przyjaźni, dotarł do Rosji." [/FONT][/COLOR] [COLOR=#37404E][FONT=lucida grande]A potem zgasł. :evil_lol:[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Widziałam w Faktach :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [IMG]https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1376526_589016841155982_2080601756_n.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts