angineuuka Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 serio, wygląda jak kundel :P i gdyby nie tatuaż i rodo to bym nie uwierzyła :P Czeka ją za jakiś miesiąc wizyta u fryzjera i za tydzień u weta ;) Quote
angineuuka Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Aleksandrossa']jejejeje :loveu: Podgól jej chociaż pysia i uchole, od razu bardziej grzywkowato będzie :loveu: Uchole klapnięte?[/QUOTE] tak, klapnięte. Quote
łamAga Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) to teraz masz 4 psiaki ?? :cool3: i dlaczego nie ma tu jeszcze mnóstwa zdjęć nowego domownika :mad: Edited October 2, 2013 by dOgLoV Quote
angineuuka Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']Więcej psów się nie da ? :evil_lol:[/QUOTE] da :lol: [quote name='dOgLoV']to teraz masz 4 psiaki ?? :cool3: i dlaczego nie ma tu jeszcze mnóstwa zdjęć nowego domownika :mad:[/QUOTE] Tak, mam 4 ;) I nie ma, bo nie ma :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Bry wkońcu przybyłam grzywek mnie zwabił :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Jak ja bym chciała 2 psa a ty już masz 4 :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Bry wkońcu przybyłam grzywek mnie zwabił :evil_lol:[/QUOTE] :grins: [quote name='Sonka95']Jak ja bym chciała 2 psa a ty już masz 4 :diabloti:[/QUOTE] nadrabiam za Ciebie :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 poszłam poszukać co nieco i Coma jest 2 miesiące i dzień młodsza od mojej Kali :lol: jako szczeniaczek słodka była :loveu: Quote
angineuuka Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 każdy wie więcej o moim psie niż ja sama xD jutro ogarnę dokładniej jej rodowód ;) A jak się cieszyła jak wróciłam :loveu: Quote
Naklejka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Angi, dawaj na spacer, chce ją obadać :evil_lol: Czekam za godzinę w parku :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 wpisałam tylko imię i przydomek do bazy :evil_lol: taki nawyk mam już od paru lat :evil_lol: jak ją opitolisz jak na grzywka przystało i odrośnie jej sierść to będzie przypominać dziadka ze strony matki :lol: e tam ogarniaj od razu :diabloti: [url]http://www.chinesecrested.no/en/registry/78187/COMA+Colosseum.html#mainimage[/url] [url]http://www.chinesecrested.no/pedigree.php?dog=78187&lang=en[/url] Quote
angineuuka Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 zaraz obejrzę rodowód ;) Byłam na tym spacerze i spotkałam hodowcę :P Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 no to tera jak sucz odrośnie wrzuci się aktualną fote, ustawisz sie jako właścicielkę i wsio :cool3: Quote
angineuuka Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 siedze na kanapie, Misia po prawej, Alpina po lewej leży a Cosma koło nóg :lol: A Pusia zaginiona w akcji xD Quote
*Magda* Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Angi, nie odpowiedziałaś na moje pytanie :mad: Quote
angineuuka Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='magdabroy']Angi, nie odpowiedziałaś na moje pytanie :mad:[/QUOTE] zdarza się :P Już mnie dobija gadanie o jednym i tym samym przez cały czas :p Mam ją od córki pewnej babki, która wyjechała za granicę i nie mogła zabrać ze sobą psa. Tak mega w skrócie :P Quote
*Magda* Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Angi']zdarza się :P Już mnie dobija gadanie o jednym i tym samym przez cały czas :p Mam ją od córki pewnej babki, która wyjechała za granicę i nie mogła zabrać ze sobą psa. Tak mega w skrócie :P[/QUOTE] Aha ;) Ale ja nie widziałam, żeby ktoś tu o to pytał :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 akurat ja ogarniam, skąd się wzięła. :diabloti: Quote
Recommended Posts