Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Bierz świnkę jak masz wolną klatkę :cool3: ja bym z chęcią adoptowała 3 , ale rodzice się nie zgadzają ...[/QUOTE]
nie wiem co na ten fakt moja mama.. :P

Posted

[quote name='Angi'][URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=1412659825613230&set=vb.138019596394480&type=3&theater[/URL] :loveu: Ja chcę zwisłouchego. Urocze kotecki :D[/QUOTE]

Moi znajomi mają zwisłouchego :eviltong:
A tak otwierać szuflady potrafi też zwykły dachowiec, np. mój Lumpek :)

Posted

[quote name='Angi']człeka nie ma 2 dni a psy cieszą się jakby cię wieki nie było :P[/QUOTE]

no ba ! nas czasami 10 min nie ma a Neron chce nas zjeśc z radości i wydaje jakieś głośne dzwięki radości :diabloti:

a nazwę wątku nową też zauważyłam ale zapomniałam o tym napisać :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']no ba ! nas czasami 10 min nie ma a Neron chce nas zjeśc z radości i wydaje jakieś głośne dzwięki radości :diabloti:

a nazwę wątku nową też zauważyłam ale zapomniałam o tym napisać :eviltong:[/QUOTE]
Neron jest ONkowaty, więc te jego głośne dźwięki radości ma po rodzinie. Alpina ma takie same :lol:

Ta, na pewno :p ale tobie wybaczę :D

Posted

[quote name='Angi']Neron jest ONkowaty, więc te jego głośne dźwięki radości ma po rodzinie. Alpina ma takie same :lol:

Ta, na pewno :p ale tobie wybaczę :D[/QUOTE]

dokładnie , piszczy jak opętany :shake:

oooo dziękuje :lol:

[quote name='Angi']i mamy już jesień, czyli co raz bliżej zimy! :loveu:[/QUOTE]

u nas tez typowo jesienna pogoda ....