angineuuka Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Jeżeli pasek spada, jak suczka chodzi to raczej są za duże. U mojej onki ten pasek spada jak chodzi. Pierwszy raz pisze z tableta naa dogo :evil_lol: wieczorem moze dodam jakas fotkee :p Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 ale słodziasto wygląda w tych pomarańczowych szeleczkach :loveu: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 też mi się podoba. :cool3: jutro z rana (jak wstanę :eviltong: ) to mam zamiar wyruszyć z psami. :multi::diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Angi']też mi się podoba. :cool3: jutro z rana (jak wstanę :eviltong: ) to mam zamiar wyruszyć z psami. :multi::diabloti:[/QUOTE] A gdzie ? :)) Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Angi']też mi się podoba. :cool3: jutro z rana (jak wstanę :eviltong: ) to mam zamiar wyruszyć z psami. :multi::diabloti:[/QUOTE] Ja tez mam jutro zamiar wyruszyc z psami bo nawet sie dobrze czuje , wieczorami juz jest zimnawo to pyłki tak nie latają :multi: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Na spacer. :p Mam zamiar przejść spory kawał, ale nie wiem co na to moje kolano. :diabloti: i Biorę edzia :D Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja tez mam jutro zamiar wyruszyc z psami bo nawet sie dobrze czuje , wieczorami juz jest zimnawo to pyłki tak nie latają :multi:[/QUOTE] wieczorami nie mam zamiaru łazić, bo komary dalej wpierdzielają :P Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Angi']wieczorami nie mam zamiaru łazić, bo komary dalej wpierdzielają :P[/QUOTE] ja też nie , pójde po śniadaniu ale chodziło mi o to że przez to że wieczorami juz jest zimno to w dzien pyłki tam nie latają :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='dOgLoV']ja też nie , pójde po śniadaniu ale chodziło mi o to że przez to że wieczorami juz jest zimno to w dzien pyłki tam nie latają :eviltong:[/QUOTE] ahahahahaha :eviltong: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Angi']ahahahahaha :eviltong:[/QUOTE] noooooooooooooooo :eviltong: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 jednak chyba jutro nie pójdę, będę kombinować z babeczkami. :eviltong: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Angi']jednak chyba jutro nie pójdę, będę kombinować z babeczkami. :eviltong:[/QUOTE] całą niedzielę ??:P Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 potem będę musiała aronie pozrywać, a potem to mi się pewnie już nie zechce :P Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Angi']potem będę musiała aronie pozrywać, a potem to mi się pewnie już nie zechce :P[/QUOTE] aronie sie ujowo zrywa :shake: paznokcie bolą i nie idzie ich doszorowac :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 ładny mam avek, prawda? [B][FONT=Verdana] [/FONT][/B] Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Angi']ładny mam avek, prawda? [/QUOTE] piękny :loveu: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 aż se na fejsie ustawiłam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Piękny avek :loveu: W końcu się obie panny załapały ;) Quote
Dink Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='dOgLoV']ale słodziasto wygląda w tych pomarańczowych szeleczkach :loveu:[/QUOTE] Do białego wszystko pasuje, a ja jakoś lubię swoją w pomarańczowych szelkach i obroży. Angi fajny avek, ale trzeciego psiaka czemu nie ma na nim? Quote
angineuuka Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='Dink']Do białego wszystko pasuje, a ja jakoś lubię swoją w pomarańczowych szelkach i obroży. Angi fajny avek, ale trzeciego psiaka czemu nie ma na nim?[/QUOTE] Bo się nie załapał :evil_lol: W ogóle to zdjęcie wyszło przypadkiem :evil_lol: No i nie zrobiłam babeczek :P Quote
Recommended Posts