Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli pasek spada, jak suczka chodzi to raczej są za duże. U mojej onki ten pasek spada jak chodzi. Pierwszy raz pisze z tableta naa dogo :evil_lol: wieczorem moze dodam jakas fotkee :p

Posted

[quote name='Angi']też mi się podoba. :cool3:

jutro z rana (jak wstanę :eviltong: ) to mam zamiar wyruszyć z psami. :multi::diabloti:[/QUOTE]

Ja tez mam jutro zamiar wyruszyc z psami bo nawet sie dobrze czuje , wieczorami juz jest zimnawo to pyłki tak nie latają :multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja tez mam jutro zamiar wyruszyc z psami bo nawet sie dobrze czuje , wieczorami juz jest zimnawo to pyłki tak nie latają :multi:[/QUOTE]
wieczorami nie mam zamiaru łazić, bo komary dalej wpierdzielają :P

Posted

[quote name='Angi']wieczorami nie mam zamiaru łazić, bo komary dalej wpierdzielają :P[/QUOTE]

ja też nie , pójde po śniadaniu ale chodziło mi o to że przez to że wieczorami juz jest zimno to w dzien pyłki tam nie latają :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja też nie , pójde po śniadaniu ale chodziło mi o to że przez to że wieczorami juz jest zimno to w dzien pyłki tam nie latają :eviltong:[/QUOTE]
ahahahahaha :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']potem będę musiała aronie pozrywać, a potem to mi się pewnie już nie zechce :P[/QUOTE]

aronie sie ujowo zrywa :shake: paznokcie bolą i nie idzie ich doszorowac :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale słodziasto wygląda w tych pomarańczowych szeleczkach :loveu:[/QUOTE]

Do białego wszystko pasuje, a ja jakoś lubię swoją w pomarańczowych szelkach i obroży.

Angi fajny avek, ale trzeciego psiaka czemu nie ma na nim?

Posted

[quote name='Dink']Do białego wszystko pasuje, a ja jakoś lubię swoją w pomarańczowych szelkach i obroży.

Angi fajny avek, ale trzeciego psiaka czemu nie ma na nim?[/QUOTE]
Bo się nie załapał :evil_lol: W ogóle to zdjęcie wyszło przypadkiem :evil_lol:

No i nie zrobiłam babeczek :P